نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    ...
    ... در مورد WIN7.BIN بیشتر تو ضیح دهید که از کجا آمده است؟
    یک مورد:
    وقتی می خواستم محتویات ویندوز 7 رو به ایزوی قبل اضافه کنم پیغام داد بعضی از فایل ها تکراری است مثلا: setup.exe

... بهتر نیست کاری کنیم که محتویات هر ویندوز یا ... داخل یک پوشه در روت این ایزو باشد ...
    1. بعد از کپی کردن محتویات فرضا" ویندوز XP به روت ایزوی این برنامه ، برای اینکه بتوانیم آن را توسط این برنامه
    اجرا کنیم ، بایستی اول بدانیم که فرضا" سی دی ویندوز XP در حین بوت چکار میکند که ما هم همان کار را انجام
    دهیم که این مسئله را در توضیحات اضافه کردن ویندوز XP دیدیم.
    راحت ترین راه برای پیدا کردن مشخصات چگونگی کار یک برنامه در حین بوت ، این است که ایزوی آن برنامه را توسط
    برنامه ای دیگر مثل Ultraiso باز کرده و اطلاعات بوت آن را ذخیره کنیم.

نکته ای در رابطه با برنامه Ultraiso و برنامه BCDW ، و آن اینکه برنامه Ultraiso اطلاعات بوت را با پسوند BIF ذخیره
    میکند ولی برنامه مورد بحث ما (BCDW ) این پسوند را نمی شناسد. لذا برای کار با این برنامه بایستی اطلاعات بوت
    لازم را توسط روش ها و یا برنامه های دیگری استخراج کنیم که اطلاعات بوت را با پسوند هائی ذخیره کنند که برنامه
    BCDW آن ها را می شناسد.

اما در مورد WIN7.BIN
    -----------------------
    متاسفانه بعللی که بحث در موردش فایده ای ندارد، اگر اطلاعات بوت ویندوز 7 را توسط هر برنامه ای استخراج کنیم
    و همان را در روت ایزوی پروژه قرار دهیم ، برنامه بوت شده ولی بعد از چند ثانیه اعلام خطا خواهد کرد.
    لذا لازم است که آن را مختصری تغییر دهیم تا بتواند کار کند.
    این تغییرات را شرکتی که کارش در همین راستا است، انجام داده است و من فایل تغییر داده شده و قابل استفاده را
    برایتان آپلود کردم که میتوانید با هر نوع ویندوز 7 (و همچنین ویندوز ویستا) استفاده کنید.

2. موقعیکه محتویات یک سی دی و یا دی وی دی ویندوز را به روت ایزوی پروژه اضافه میکنید لازم نیست که فایل های
    setup.exe و autorun.inf را هم کپی کنید . در تجربه شما هم چون این دو تا فایل هم در XP وجود دارند و هم در ویندوز 7
    لذا شما آن صحنه را مشاهده کرده اید
    بهر حال این دو تا فایل نیاز نیستند.

3. در رابطه با ویندوز XP راههائی هست که بتوانیم محتویات آن ها را در پوشه دیگری بگذاریم ولی در مورد ویندوز های
    ویستا و 7 و 8 امکان ندارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 8 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)