دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
سلام بر شما
از این ادرس میتونی برش گردونی.
Control Panel\Language And Region
اونجا هست.
سلام
ابوافضل جان، مارو گرفتی؟
یعنی فکر میکنی نمیدونستم به اینجا مراجعه کنم؟ نشد!
یعنی EN/FA نمیاد! وگرنه هر دو زبان موجوده و ازش استفاده میکنم.
سپاس
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
ادواردو جان
دیروز خیلی عصبانی بودی و احتمالا" در حالت عصبانیت زدی و فایل ctfmon.exe را از Startup پاک کردی.
اجرای این فایل برای بعضی موارد از جمله نشان داده شدن Language Bar ضروری است.
اگر اینکار را کردی میتوانی با اجرای فایل رجستری زیر ، وضعیت را بحالت قبلی برگردانی (البته بعد از ری استارت).
گفتم که آرام باش! بحرف گوش نمی کنی حقته ، بکشکد HTML:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "ctfmon"="CTFMON.EXE"
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
درود بر استاد عزیز و شیرینم
درسته، این فایل توسط IObit Security Pro 360 Portable مخرب شناخته شد که چون بنده نمیشناختم، دستور پاکسازی را دادم!
دستورات را انجام میدهم.
استاد، دوستت داریم
سپاس
سلام
بعد از ریاستارت بازم نشد! فکر میکنم چون اصل فایل وجود نداره درست نمیشه!
حالا اصل فایلرو کجا گیر بیارم؟
مخلصیم
داخل سی دی ویندوز ایکس پی وجود دارد . بهر حال پیوست کردم
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)