نوشته اصلی توسط
borhan_3010
درود بر همه علاقمندان ویندوز لایو
خبر اول اینکه من یه ویندوز 7 لایو سبک با حجم 160 مگ از توی هایرن بوت ویرایش نسخه 2 پیدا کردم و خوشبختانه برنامه های قابل اجرا توی لایو اکس پی همه توی این ویندوز قابل استفاده اس!
تو این هفته سعی میکنم یه لپ تاپ جدید گیر بیارم روش تست کنم ببینم هارد رو شناسایی میکنه یا نه؟
اگه بتونیم درایور کارت صدا و گرافیک رو بهش اضافه کنیم تمومه!
من قبلا خیلی علاقه داشتم که برنامه های دلخواه ام رو به فایل wim اضافه کنم اما نظرم عوض شده
به نظر من به جای اضافه کردن برنامه های دلخواه به wim اونا رو تو یه پوشه داخل پوشه HBCD به صورت مجزا قرار بدیم بهتره اما چرا:
1- ججم فایل wim پایین میمونه و سرعت بالا اومدن ویندوز لایو تو سیستم های قدیمی پایین و اعصاب خورد کن نمیشه
2- دردسر ویرایش های خسته کننده ویندوز لایو و فایل wim رو نداریم
3- برنامه ها رو می تونیم تو ویندوز واقعی یا ویندوز لایوهای دیگه در صورت وجود استفاده کنیم
4- به راحتی تو خود ویندوز واقعی میتونین اونا رو کم و زیاد و ویرایش و آپدیت کنیم
راستی یه خبر جالب دیگه دارم براتون دارم:
امروز روی ابزارهای لایو مثل Active Boot و Live Boot و یکی دوتا مجموعه تحت ویندوز دیگه کار کردم و تونستم برنامه های داخل اونا رو بیرون بکشم و توی ویندوز لایو خودم اجرا کنم! ;-)
فقط مجموعه Active یه کلید رجیستری برای اکتیو شدن برنامه هاش داره که اونو هم به دست آوردم. اگه کسی علاقه داشت اعلام کنه قرار میدم
جهت اطلاع علاقمندان میتونین فایل iso همین مجموعه هارو با 7zip باز کنین و توی source فایل wim رو با دبل کلیک توی همون 7zip باز کنین و program files اش رو اکسترکت کنین و باهاش کار کنین حالشو ببرین
پاینده باشین
Send from Galaxy Siii using Tapatalk 4
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)