دوستان عزیز، لازم میدانم که قبل از شروع بحث نکاتی را در مورد برنامه ایکه استفاده خواهیم کرد توضیح دهم.
برنامه WinBuilder برنامه بسیار بدرد خوری است. براساس این برنامه دهها پروژه کاربردی برای ساخت انواع ویندوز
های لایو (برای ویندوز های 98 تا ویندوز 8 ) ایجاد شده است.
من گرچه با این برنامه زیاد کار نکرده ام ولی با آن از زمانی که نامش هنوز WinBuilder نشده بود و گمنام بود آشنا
هستم.
این برنامه که رایگان بوده و فقط حدود 900 کیلو بایت حجم دارد با زبان برنامه نویسی دلفی طراحی شده است و
کاربران میتوانند با استفاده از طرز کار آن، اکثریت نیاز های تعمیراتی خود را برطرف کنند.
پس از اجرای این برنامه در پنجره ایکه باز میشود می توانید لینک های دلخواه خود را انتخاب کنید و بعد برنامه شروع
به دانلود فایل های انتخابی شما از لینک های مورد نظر خواهد کرد.
هر لینکی که انتخاب کنید مخصوص یکی از پروژه هائی است که با این برنامه کار میکند.
پس از پایان دانلود، برنامه قادر است که ایزوی بوتیبل پروژه ای که دانلود کرده اید را برایتان بسازد.
شما میتوانید بدلخواه خود برنامه هائی را به این پروژه اضافه و یا از آن کم نمائید.
برای ساخت پروژه مورد بحث این تاپیک لازم است که دوستان پروژه LiveXP از برنامه WinBuilder را دانلود نمایند.
در زمان دانلود با چهار گزینه زیر روبرو خواهید بود:
دانلود Complete __ با این انتخاب ، شما تمامی فایل های تست شده (Stable) را دانلود خواهید کرد که حجمی
حدود 370 مگا بایت دارد و داری تعداد خیلی زیادی برنامه های کاربردی رایگان هست و حجم ایزوی نهائی ساخته
شده با این برنامه (از نوع WIM) تقریبا" حدود 160 مگا بایت خواهد بود (البته اگر بخواهید تمام برنامه های داخلش
را داشته باشید) .
دانلود Recommanded __ انتخاب پیشفرض برنامه بوده و ایزوی نهائی ساخته شده با آن در صورت انتخاب تمام
برنامه ها حدود 75 مگا بایت خواهد بود.
دانلودMINI __ که فقط دارای یک سری نرم افزار های سیستمی بوده و برنامه کاربردی ندارد مگر اینکه خودتان
برنامه های دلخواهتان را به آن اضافه کنید (چگونگی اینکار را توضیح خواهم داد) . حجم ایزوی نهائی با این دانلود
حدود 56 مگا بایت خواهد شد.
دانلود Beta __ با این دانلود فایل هائی را دانلود خواهید کرد که فعلا" آزمایشی ساخته شده اند.و ممکن است
درست کار نکنند.
این برنامه هم میتواند ایزوی معمولی (با حجم بالا) درست کند و هم میتواند ایزوی کم حجم با قابلیت بهتر و سریعتر
بر اساس فرمت WIM بسازد و نیز فایل های WIM برای استفاده در فلاش و یا استفاده از هارد را هم تولید میکند.
توضیح اینکه برنامه برای ساخت ویندوز لایو نوع WIM لازم دارد که تعدادی فایل از برنامه WAIK به آن اضافه شود.
متاسفانه همانطور که در پست های قبلی عرض کردم سایت سازنده برنامه مذکور ،دو روز است که از دسترس
خارج است . لذا من نوع MINI این برنامه را با اضافه کردن فایل های مورد نیاز از برنامه WAIK با حجم 58 مگا بایت
(در چهار قسمت) در لینک های زیر آپلود کردم (پس از درآوردن از فشردگی حدود 90 مگا بایت حجم دارد).
قسمت اول (حجم 15 مگا بایت)
قسمت دوم (حجم 15 مگا بایت)
قسمت سوم (حجم 15 مگا بایت)
قسمت چهارم (حجم 13.1 مگا بایت)
تذکر:
-----
دوستانی که قبلا" با بحث های بنده در مورد برنامه WinBuilder همراه بوده و قبلا" پروژه WinBuilder LiveXP را
دانلود کرده و موجود دارند لازم نیست که مجددا" فایل های بالا را دانلود کنند و کافی است که فقط فایل زیر را
با حجم 1.5 مگا بایت دانلود نمایند.
http://www.mediafire.com/download/mk...vp5c/LXPWM.rar
تا روزی دیگر و ادامه بحث
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)