درود
در پی مطلبی که استاد شیرین زبان عزیز ، با عنوان "دانلود فقط قسمت های دلخواه از iso (نه همه iso)" قرار دادند ، کنجکاو شدم که ببینم آیا میشود شبیه به آن را برای فایل های فشرده
مانند rar. یا zip. هم اجرا کرد ؟ آیا برنامه ای وجود دارد یا ترفندی که این کار را برایمان انجام دهد ؟
جواب مثبت است .
برای این موارد هم برنامه وجود دارد و هم وب سایت که در ادامه خدمتتان عرض میکنم .
اول برویم سراغ وب سایت یا سرویس های آنلاین :
دو مورد که توانستم پیدا کنم عبارت بودند از :
1) سرویس گوگل داک ویور . این سرویس اخیراً امکان باز کردن و مشاهده آنلاین فایل های فشرده را فراهم کرده است . دو مورد لینک فایل را در آن امتحان کردم یکی را که حجم پایینی داشت (در حد 1مگ)
به راحتی محتویات را نمایش داده و اجازه دانلود هریک به دلخواه را میدهد . ولی از آنجا که سرعت نت همه جا نقش مهمی دارد فایلی با حجم 12 مگ را نتوانستم مشاهده کنم و با پیام خطا مواجه شدم که درخواست میکرد دوباره سعی کنم .
اما نحوه کار با این سرویس :
-استفاده از addon برای مرورگر کروم و فایرفاکس با نام google docs viewer
-کپی این عبارت در آدرس بارو سپس قرار دادن لینک فایل آرشیو در ادامه عبارت . در این روش نیازی به نصب addon نیست .کد:https://docs.google.com/viewer?url=
2) وب سایتی به نام http://wobzip.org/ وجود دارد که کارش نمایش محتوی فایل آرشیو شده است . البته در زمانی که این مطلب را مینویسم وب سایت مشکل دارد و نمی توانم بگویم خودم امتحانش کرده ام . از تصاویر گذشته معلوم است که اجازه دانلود هر فایل دلخواه را هم میدهد .
3 ) وب سایت دیگری هم با نام 2zip.org برای انجام این کار وجود دارد . و از فرمت های "7z, bar, bz2, bzip2, gz, gzip, jar, rar, tar, tbz, tgz, war, xz, z, zar, zip" پشتیبانی میکند .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه ها :
1) برنامه ای به اسم loadscout کاری مشابه انجام داده و با دادن لینک مربوط به فایل آرشیو ، برایمان محتویات آن را نمایش میدهد . این برنامه را تست کردم و جواب هم داد .
2) برنامه دیگر با نام StuffItExpander همانند برنامه بالا عمل میکند و چنانکه در توضیحات آن آمده است ، از فرمت های ".Zip, .7Zip, .Bzip, .Gzip, .Tar, .Rar, .Cab, .Izma, .Tgz, .Z, .Sit, and .Sitx" پشتیبانی
میکند بدین معنا که محتویات این فرمت ها را نمایش میدهد . ولی هنوز شخصاً تستش نکرده ام و راجع به آن نظری نمیدهم .
البته به موارد دیگری همچون برنامه دانلود DAP و FDM هم میشود اشاره کرد که برخلاف IDM محتویات را قبل از دانلود نمایش میدهند . از آنجا که به هیچ کدام علاقه ندارم از دوستانی که با این دو برنامه کار کرده اند ، میخواهم که نتیجه را بگویند .
در پایان لینک دانلود دو برنامه بالا را قرار میدهم . موفق باشید .
لینک دانلود loadscout اینجا
لینک دانلود StuffItExpander اینجا
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)