درود
استاد گرامی ، از لطف و محبت شما سپاسگزارم . بنده هم حالا با نظر دوستمان ادواردو موافقم . از نظر بنده قبلاً به یک دلیل این امکان نبود که تاپیک را در قسمت
آموزشهای ویژه بزنم . آن هم این بود که تمام زحمت آموزش به دوش شماست و بنده هیچ نقشی در آن ندارم جز اینکه تاپیک را با پرسشی گشودم .
اما حالا که آموزش جان گرفته و الحق مباحث جدیدی در آن مطرح میشود و اگر خدا بخواهد مطرح خواهد شد ، پس خیلی خوب میشود اگر تاپیکی با موضوعی که
شما صلاح میدانید و در بخش ویژه درست شود .
---------------------------------------------------------
لازم میدانم مضمون حرف های ادواردو جان را دوباره تکرار کنم تا یادمان نرود چون ثابت شده انسان موجودی فراموشکار است و حق ناشناس البته نه همه انسان ها .
دوستان اگر در انجمن های مختلف سرزده باشید خواهید دید بالای 99 درصد کسانیکه مطلبی را به عنوان مطلب آموزشی قرار میدهند یا
آن مطلب را مستقیماً از یک جای دیگر کپی پیست میکنند و به اسم خودشان میزنند یا بعد از 4 ، 5 پست آموزش را نیمه کاره رها میکنند . امثال استاد که از جان و دل
آموزش میدهند بسیار کمیاب هستند . من با خبر هستم استادمان حتی زمانیکه در شرایط روحی بدی بوده اند و نوشتن برایشان سخت بوده باز هم ما را از آموزش های
خودشان محروم نکرده اند . افسوس که ما به جز از طریق نت همدیگر را نمیشناسیم ولی باز این هم غنیمت است .
یادمان باشد قدر و منزلت انسان بزرگی همچون استادمان چه آموزش بدهند چه نه ، همواره محفوظ باشد و همواره ایشان را اول با درس های اخلاقی که به ما داده اند
و بعد با آموزشهایشان به یاد بیاوریم .
استاد دوستتان داریم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)