نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: چگونه ایزویی بسازیم که فایل ها در آن به راحتی قابل مشاهده نباشند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

درود
    =============
    توضیح
    ===============
    من این قسمت را آپلود کرده بودم ولی الان که مراجعه کردم نمیدانم چرا حذف شده
    بهر حال مجددا" آپلود می کنم
    @@@@@@@@@@@@@

نکات مقدماتی در مورد دیسک های بوتیبل را صحبت کردیم ، حال مختصری وارد عمق مطلب بشویم .

ما اگر اطلاعات بوت یک دیسکی را استخراج کنیم ، ممکن است با تعداد زیادی فایل روبرو بشویم ولی در عمل فقط
    یک فایل خیلی کم حجم است که باعث بوتیبل شدن می شود و بقیه فایل ها فقط بعنوان کمک استفاده میشوند.

برای مثال همانگونه که در بحث قبلی دیدیم ، اطلاعات بوت ویندوز xp فقط یک فایل 2 کیلو بایتی بود.
    تنها کاری که این فایل کم حجم انجام میدهد این است که به کامپیوتر بگوید که چگونه باید کار بوت را شروع کند.

اگر ما اطلاعات بوت ویندوز xp را توسط نرم افزاری باز کنیم خواهیم دید که دو تا دستور زیر را به سیستم میدهد:

1_ در داخل سی دی به پوشه i386 وارد شو و اگر فایل bootfix.bin دیدی ، آن را اجرا کن.

2_ در داخل سی دی به پوشه i386 وارد شو و اگر فایل setupldr.bin دیدی ، آن را اجرا کن.

بعد از این دو تا دستور وظیفه قسمت بوت تمام شده و ادامه کار مطابق سطور بالا به فایل های setupldr.bin و
    bootfix.bin سپرده میشود.

در اینجا توضیحاتی برای درک بیشتر مطلب عرض میکنم که البته مهم نیستند ولی دانستنش بهتر است.

کار فایل بوت که تمام شد سیستم اول می رود که اولین دستور را اجرا کند ، یعنی نگاه میکند که ببیند آیا در روت
    سی دی پوشه ای بنام i386 وجود دارد یا نه.اگر در روت سی دی پوشه ای بنام i386 پیدا نکرد ، عمل بوت با شکست
    تمام میشود.
    ولی اگر پیدا کرد ، ایندفعه دنبال فایلی بنام bootfix.bin در داخل این پوشه میگردد ، اگر این فایل را
    پیدا نکرد ، سراغ اجرای دستور دوم می رود ولی اگر پیدا کرد آن را اجرا میکند.

با اجرای این فایل ما پیغامی را خواهیم دید که میگوید " برای بوت از سی دی کلیدی را فشار دهید"
    حال فهمیدیم که علت اینکه موقع بوت کردن با سی دی ویندوز xp این پیغام را می بینیم چیست.
    وجود این فایل فقط بهمین منظور است. و ما می توانیم این فایل را از سی دی ویندوز xp حذف کنیم .

بعد از این کار سیستم دنبال فایل setupldr.bin میگردد که اگر آن را پیدا نکند عمل بوت با شکست روبرو شده و
    اگر پیدا و اجرا کند ، ما صفحه شروع نصب را خواهیم دید.

در اینجا دو تا نکته را لازم میدانم عرض کنم:

1. ساختن این فایل اصلی بوت نیاز به دانستن معمولا" زبان اسمبلی دارد و کار ما نیست ولی ما نیازی هم به ساخت
    آن نداریم چون همه انواع فایل های بوت رایگان در دسترس هستند.

2. در مثال بالا ما میتوانیم بطرقی فایل اصلی بوت را ادیت کنیم تا بصورت دیگری عمل کند. برای مثال میتوانیم در آن
    بگوئیم که دنبال دو تا فایلی که در بالا صحبتش را کردیم بجای پوشه i386 در پوشه ای دیگر مثلا" پوشه myxp بگردد.

در جلسه قبل گفتم که اگر فایل بوت ویندوز 7 را استخراج کنیم یک فایل 4 کیلو بایتی خواهیم داشت.
    در مورد این فایل بطور خیلی خلاصه میشود گفت که این فایل به سیستم فرمان می دهد که در روت دی وی دی دنبال فایلی بنام bootmgr گشته و آن را اجرا نماید (البته دستورات دیگری هم دارد که مهم نیست)
    بنابر این در دی وی دی بوتیبل ویندوز 7 اول این فایل اجرا میشود.
    نکته قابل توجه در رابطه با این فایل این است که این فایل کد بندی شده و اگر آن را ادیت کنیم کار نخواهد کرد.

سعی میکنم در جلسات بعدی هرچه زودتر وارد بحث عملی بشوم .
    تا بعد

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 4 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)