سلام
1- كدام نرمافزار بكآپ گير فايل ايميج كمحجمتري ميدهد؟
2- كدام فرمت ايمج بكآپ بهتر است، چرا؟
لطفاً تجربه شخصي خودتون باشه!
سپاس
سلام
1- كدام نرمافزار بكآپ گير فايل ايميج كمحجمتري ميدهد؟
2- كدام فرمت ايمج بكآپ بهتر است، چرا؟
لطفاً تجربه شخصي خودتون باشه!
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
آهاي، كسي اينجا نيست؟
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
سلام ادواردو جان
در این مورد بحث های زیادی شده
برنامه زیادی وجود دارن و شاید بشه گفت سلیقه ای باشه
من به شخصه دوتا برنامه نورتن گاست همون ورژن تحت داس که حجم برنامه پایینه و آکرونیس که قابلیت های جالبی داره رو میپسندم
فکر کنم حجم بک آپ آکرونیس یکم کمتر باشه
پاینده باشی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
درود
بنده بشخصه برنامه کم حجم Ghost 11.5 را که حیلی قدیمی است می پسندم و بکار می برم
ولی از لحاظ حجم عقیده دارم که حجم بک آپ گرفته شده با برنامه imagex.exe (ساخت مایکرو سافت)
بمراتب کمتر از تمام برنامه های دیگری هست که می شناسم.
اگر علت را خواستید بفرمائید تا توضیح دهم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
تشكر و سپاس از مهربانيتان
استاد، منو كه ميشناسيد؟! البته كه دليلشو ميخوام بدونم!
در ضمن نفرموديد كه كدوم فرمت؟ همونطور كه ميدونيد فرمتهاي مختلفي از ايميج هست كه هر كدوم از برنامهها از بعضي از اونها پشتيباني ميكنند. (اينكه چرا فلان فرمت؟)
سپاس
درود
دوست عزیز من ، فرمت مایکروسافت کمترین حجم را در بین برنامه های دیگر دارد به مثال زیر توجه فرمائید:
توسط هر برنامه ای غیر از برنامه مایکروسافت از درایو اکتیو یک کامپیوتر ایمیج میگیریم. فرضا" حجم ایمیج
برابر 3 گیگا بایت میشود.
دوباره توسط هر برنامه ای غیر از برنامه مایکروسافت از درایو اکتیو یک کامپیوتر دیگر هم یک ایمیج میگیریم.
فرضا" حجم این ایمیج 4 گیگا بایت باشد.
همین کار را با کامپیوتر سوم هم انجام میدهیم و فرضا" ایمیجی با حجم 3 گیگا بدست می آید.
حال اگر این 3 ایمیج را با هر برنامه ای بخواهیم به یک ایمیج تبدیل کنیم ، نتیجه ایمیجی با حجمی برابر
3 + 4 + 3 یعنی 10 گیگا بایت خواهیم داشت.
حال اگر تعداد بیشتری ایمیج هم تهیه کنیم ولی آن ها را با برنامه انحصاری مایکروسافت به یک ایمیج
تبدیل کنیم خواهیم دید که حجم نهائی حدود 5 گیگا بایت خواهد شد.
نمونه روشن این است که حجم هر دی وی دی ویندوز 7 حدود 3 گیگا بایت می باشد ولی ما میبینیم
که دی وی دی هائی هستند که دارای 40 نوع ویندوز 7 داخل یک دی وی دی با حجم حدود 4.5 گیگا بایت
جا گرفته اند.
در کل فرمت بک آپ گیری انحصاری مایکرو سافت (wim ) کمترین حجم را ارایه میدهد.
علت این است که در این فرمت هر فایل فقط یکبار ذخیره میشود.
فرصا" در ایمیج اول فایل shell32.dll وجود دارد. حال اگر در ایمیج بعدی که میخواهیم اضافه کنیم هم فایل
shell32.dll وجود داشته باشد دیگر دوباره ذخیره نشده و جائی اشغال نمیکند .البته shell32.dll دوم
جائی حدود چند بایت در ایمیج اول اشغال میکند که آن هم مشخصات آن هست.
اگر نیاز به توضیح بیشتری هست بفرمائید تا نوع دیگر تشریح کنم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
اقا مقصود شیرین زبان سلام
توضیح خلاصه و کاملی بود ، هنگام گذاشتن ویندوز 8 برای بارگیری تو پایگاه مایکروسافت
نسخه 64بیتیش نزدیک 4گیگ بود ، من از خودم پرسیدم پس چگونه میشود هر دو نسخه
32 و 64بیتی رو تو یک دیسک 4گیگابایت گذاشت؟ اکنون پاسخم رو گرفتم
گمونم پیشتر ، تو انجمن پیشین (که امیدوارم به زودی درست بشه)، این رو توضیح داده بودید.
روش این هست که به جای دو بار ذخیره کردن یک فایل ، دو بار ادرس دهی انجام انجام میگیره.
توضیحا" این نکته را هم اضافه می کنم که:
بنده استفاده از این نوع بک آپ را توصیه نمیکنم.
صد در صد عملی هست ، مزایائی دارد ، ولی از نظر من یک اشکال کلی دارد:
ببینید وقتی فرضا" با برنامه Ghost یک ایمیج تهیه میکنیم ، موقعی که بعدا" میخواهیم این ایمیج را
Restore کنیم ، برنامه Ghost اول درایو مورد نظر را فرمت کرده و بعد عمل Restore را انجام می دهد.
با این کار اگر ویروسی در درایو مورد نظر باشد از بین می رود.
ولی با برنامه مایکروسافت فقط عمل Restore انجام میگیرد در نتیجه اگر در درایو مورد نظر قبلا" ویروسی
موجود باشد باز هم کماکان وجود خواهد داشت.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
ساده، روان و گويا. و البته مثل خودتون شيرين.
سپاس استاد
سلام
بنده هم از طریق استاد با گوست تحت داس آشنا شدم و در حال حاضر هم از گوست تحت داس استفاده می کنم قبلا از اکرونیس استفاده می کردم اما از وقتی که با گوست تحت داس آشنا شدم کمتر سراغ اکرونیس رفتم البته اکرونیس هم مزایای خودش را دارد!
وقتی با گوست بک آپ گرفته و ویندوزم را ریستور می کنم ویندوز پایدار و سرحال می ماند اما از اکرونیس که استفاده می کردم هر یک ماه یک بار باید بک آپ را ریستور می کردم ضمنا چندین بار در لپ تاپ های مختلف دیدم وقتی ایمیج را با اکرونیس ریستور کردم بعد از مدتی ویندوز پایداری خود را از دست داده و هی پیغام ریست اکسپلورر را می دیدم اما از زمانی که از گوست استفاده می کنم این مشکلات را ندارم و کاملا راضی هستم اما باز می گویم اکرونیس مزایای خودش را دارد مثلا سرعت و امکانات بیشتر و...
با تشکر از استاد گرامی...
خوب استاد می شود با یک سی دی لایو بالا آمده و داریو ویندوز را فرمت کرده و بعد عمل ریستور را انجام داد یا ایمیج گرفته شده را تغییر نام داده و داخل دی وی دی ویندوز 7 استفاده کرد فکر کنم برای ویندوز 8 هم بشود این کار را انجام داد اما در مورد ویندوز xp فکر نمی کنم چون همان گونه که شما قبلا عرض کردین ساختار نصب ویندوز xp با 7 و8 فرق دارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)