درود
در چند روز گذشته تعدادی از عزیزان انجمن در چند مورد درخواست فرمودند که بحث اسکریپت نویسی با Autoit را
که مختصری در بعضی از انجمن های دیگر توضیح داده بودم را مجددا" در این انجمن هم شروع کرده و ادامه دهم.
دوستان ارجمند من ، تنها علت حضور ناقابلم در انجمنمان ،پیام ها ، تلفن ها و صحبت های شیرین و لذتبخش شما
عزیزان هست. برای فراموش کردن هزار و یک درد بی درمان که دارم ، به انجمن مراجعه میکنم و از دیدن عبارات شیرین
و با محبت شما ، درد هایم حداقل تا زمانی که در اینجا هستم ، فراموشم میشود و با خواست شما ها انرژی میگیرم
و شوق نوشتن برای شما ها پیدا میکنم.
مسئله ای که در این جا قابل توجه است این است که کامپیوتر هم مثل خیلی از محصولات دیگر ، در زمانی وارد کشورمان
شد . و متاسفانه هیچوقت آنگونه که باید ، مسئولان سعی در آوردن علوم مربوط به اجناس وارداتی نکردند.
و در نتیجه ما بیشتر مصرف کننده ماندیم تا سازنده.
نمیخواهم در این موارد و علل مربوطه صحبت کنم چون همه میدانیم. اما مسئله دیگری هم هست که دوباره قابل
توجه هست و عجیب و حیرت انگیز.
بگذارید این مسئله را اینگونه بگویم: تا به امروز هیچ احدی از هموطنانم ، در رابطه با علم کامپیوتر چیزی به من یاد
نداده است. هرچه را که میدانم مدیون زحمات خود و مدیون افراد بیگانه ای هستم که در سرتاسر اینترنت تجربیات
خود را به اشتراک گذاشته اند.
عجیب است که غیر مسلمان ها دانسته هایشان را رایگان در اختیار خواهانش در اینترنت قرار داده اند و ما که ادعای
مسلمانی داریم ، بیشتر یاد گرفته ایم که دانسته هایمان را مخفی و فقط برای خودمان نگهداریم.
برای نمونه شما بغیر از بنده چند نفر را می شناسید که در همین انجمن خودمان و تمام انجمن های دیگر ،به سوالات
پاسخ داده و یا مطالبی را آموزش میدهند؟
آیا واقعا" کسی جواب سوال ها را نمیداند؟ چرا خیلی ها میدانند ولی دانسته هایشان را نون دونی خودشان دانسته
و بروز نمیدهند. چرا؟ و چرا؟ و هزاران چرای دیگر.
اما جمله آخر، من عاشق وطنم و مردم هستم . من حتی دشمنانم را هم دوست دارم و اگر نیازی داشته باشند و
بتوانم کمکشان میکنم. ولی فراموش نکنید:
من 57 سالمه ، با سکته سنگین قلبی در سال ها قبل ، با هزار درد بی درمان ، خسته و رنجور از یاران و نزدیکان و
نامردی روزگار ، ولی عاشق انسان های صادق ووو
با توجه این موارد، با وجودیکه دلم میخواهد ، ولی امکان ارایه آموزش های سنگین و زمانبر برایم نمانده
لذا در این مبحث فقط مطالب نیمه تمامی را که قبلا" در جا های دیگر توضیح داده بودم را مجددا" تکرار کرده و امیدوارم
دیگر دوستانیکه دستی در کار دارند . مبحث را ادامه دهند.
سعی میکنم یکی دو روزه مطالب مربوطه را در اختیارتان بگذارم
========================
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)