نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: سیستان و بلوچستان ؛ زلزله 7.8 ریشتری با یک کشته در کوه

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

سیستان و بلوچستان ؛ زلزله 7.8 ریشتری با یک کشته در کوه

سیستان و بلوچستان ؛ زلزله 7.8 ریشتری با یک کشته در کوه

این زلزله فقط یک کشته داشت که یک خانم بود که در دامنه کوه برای جمع آوری گیاه دارویی رفته بود و به علت افتادن تکه های سنگ کوه جان خود را از دست داد.
    280067 127زلزله ای شدید سیستان و بلوچستان را لرزاند.

به گزارش عصر ایران، این زلزله که موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بزرگی آن را 7.5 ریشتر اعلام کرده ، 15:14 رخ داد. مرکز زلزله نگاری آمریکا شدت زلزله را 7.8 ریشتر محاسبه کرده است.

براثر این زلزله، در ایران تنها یک نفر کشته و حدود 12 نفر زخمی شدند. همچنین زلزله منجر به مرگ 35 نفر در پاکستان و یک نفر در هند نیز شد.

کانون زلزله ، منطقه "گُشت" با تراکم جمعیتی پایین است. این مسأله ، باعث شد که زلزله خسارت مالی و جانی اندکی داشته باشد و تنها چند نفر مجروح شوند.

"گُشت" ما بین دو شهرستان خاش و سراوان و در مسیر جاده ایی این دو شهر قرار دارد. از طرف جنوب شرقی به شهرستان سراوان با مسافت ۶۵ کیلو متر و از طرف شمال غربی به شهرستان خاش با مسافت ۹۵ کیلو متر محدود است.

این زلزله از جمله بزرگترین زلزله های 50 سال گذشته بوده که از نظر شدت با زلزله های طبس، رودبار و بم قابل مقایسه است.با این اوصاف اگر زلزله در جایی دیگر مانند زاهدان و مراکز جمعیتی رخ می داد ، یکی از فجیع ترین حوادث طبیعی ایران رقم می خورد.280073 715

اعزام تیم های امدادی هلال احمر به منطقه

در پی زمین لرزه ای منطقه «گشت» حد فاصل خاش و سراوان پنج تیم ارزیاب از شعب شهرستان‌های خاش و سراوان برای ارزیابی میزان خسارات احتمالی به منطقه اعزام شدند.

مناطقی که در آنها زلزله احساس شد

شماری از کاربران عصر ایران با ارسال متن هایی در بخش نظرات، از احساس زلزله امروز در مناطق استقرار خود خبر داده اند.
    بخشی از پیام های کاربران به این شرح است:

- شیراز هم احساس شد. زمانش کوتاه بود
    - توی شهرستان سیرجان ساختمان ها لرزیدن
    - در بندرعباس هم تا حدودي شديد بود
    - تو یزد هم احساس شد
    - ما در کرمان حسش کردیم.
    - از دبی هستم،خیلی بدجور ما هم لرزیدیم
    - بوشهر هم لرزش شدید بود. اینجا ساختمان اداره شدیدا لرزید.
    - من هم توی اهوازم احساس کردم
    - در بلوچستان پاکستان هم حس شد
    - سلام در بم هم احساس شد ولی ضعیف بوذ
    - سلام در بندر دیر هم احساس کردیم
    - از کویت هستم اینجا هم کاملا محسوس بود
    - در جزیره کیش هم احساس کردیم
    - دبي همه مردم به خيابانها ريختند.لرزش شديدي بود.
    - در پارسیان استان هرمزگان این لرزه احساس شد
    - بندر عباس تا حدودی لرزید ولی شدید نبود
    - کراچی هم در کشور پاکستان لرزید. اینجا مردم از خانه ها بیرون آمدند.
    - ما تو ابوموسی هستیم واقعا بدجور لرزید.
    - در عسلویه نیز حس گردید
    - در هرات افغانستان زلزله شدت داشت.
    - بیرجند هم لرزید.
    - در میناب و رودان هم زلزله احساس شده
    - من در جزیر قشم هم آن را احساس کردم
    - در فراشبند فارس هم زمين لرزه به شدت زمین لرزه هفته قبل بوشهر احساس شد
    - فیروزآباد فارس نیز لرزید ،اما شدید نبود
    - در جهرم هم احساس شد
    - ... .

احساس زلزله در کشورهای منطقه

زلزله امروز سراوان در کشورهای کویت، قطر، عمان، امارات و عربستان سعودی احساس شده است. در برخی شهرها از جمله فجیره و دبی نیز ساختمان ها تخلیه شده اند.

همچنین خبرنگار الجزیره از پاکستان هم گزارش داد که زلزله سراوان، در پاکستان و پایتخت آن اسلام آباد نیز احساس شده است. در هند تا دهلی نو و افغانستان هم زمین لرزه احساس شده است.

قطع برنامه های عادی برخی شبکه های ماهواره ای

شماری از شبکه های خبری ماهواره ای مانند الجزیره ، بی بی سی و العربیه ، ضمن قطع پخش عادی برنامه های خود، در حال اطلاع رسانی درباره زلزله سراوان هستند. به ویژه که این زلزله، دفاتر شبکه های عربی را نیز به لرزه درآورده است.

امکان تماس تلفنی در سراوان میسر نیست

بعد از وقوع زلزله ، امکان تماس از طریق تلفن ثابت و همراه با منطقه آسیب دیده میسر نیست.

وضعیت ویژه در دوبی

در شهر دوبی نیز این زلزله به شدت احساس شد و همه فروشگاه های بزرگ و مراکز خرید ، تعطیل شدند. مردم از خانه ها و ساختمان ها خارج شده و در خیابان ها به سر می برند. از ساکنان برج های بلند نیز خواسته شده از حضور در این برج ها خودداری کنند.

ساختمان های شبکه های ام بی سی و العربیه نیز تخلیه شدند.

هشدار کارشناسان: پس لرزه های خطرناک در راهند

باتوجه به وجود گسل سراوان در منطقه و سوابق زمین شناسی آن ، برخی کارشناسان از جمله بهرام عکاشه استاد زلزله شناسی و مهدی زارع معاون رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی هشدار می دهند که ممکن است تا مدت مدیدی پس لرزه هایی حتی به بزرگی 6.8 ریشتر در منطقه رخ دهد که بسیار خطرناک است.

مرگ یک هندی بر اثر زلزله سراوان

بر اثر زلزله امروز ، در آسام هند ، زمین دچار رانش شد و یک کودک جان خود را از دست داد.

12 مجروح در سیستان و بلوچستان

برخی خبرها حاکی از آن است که تا کنون مجروح شدن 12 نفر در منطقه زلزله زده ثبت شده است.

خط لوله صلح و نیروگاه اتمی سالم هستند

شرکت روسی سازنده نیروگاه اتمی بوشهر اعلام کرد که زمین لرزه اخیر هیچ آسیبی به نیروگاه بوشهر نرسانده است.
    همچنین خط لوله صلح نیز سالم است و انتقال گاز از عسلويه تا ايرانشهر در جريان است.

استاندار: منطقه زلزله‌زده سر‌اوان خالی از سکنه زلزله بوده
    استاندار سیستان و بلوچستان گفت: زلزله سراوان تاکنون هیچگونه خسارت جانی نداشته است. وی گفت: در شهرستان سراوان تعدادی از دیوارها و خانه‌هایی که بافت قدیمی داشته‌اند تخریب شده است.
    نارویی به فارس بیان کرد: زلزله به مرکزیت گُشت بوده و با توجه به اینکه آن منطقه خالی از سکنه می‌باشد خوشبختانه خساراتی به دنبال نداشته است.
    وی تصریح کرد: آب و برق مناطق زلزله‌زده به مدت 20 دقیقه قطع شده بود که با تلاش‌های صورت گرفته مشکل آب و برق در این مناطق برطرف شده است.
    استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نیروهای هلال‌احمر، بسیج و سپاه در شهرستان سراوان مستقر شده‌اند و مدیران استانی نیز در صورت ضرورت آمادگی دارند تا به مناطق زلزله‌زده اعزام شوند.
    به گفته او در این زلزله، تنها حدود 12 نفر زخمی شدند که بخش اعظم آنها ، به صورت سرپایی درمان شدند و افراد باقی مانده هم، جراحت جدی ندارند.

مرگ 35 پاکستانی به دنبال زلزله سراوان

35 نفر از شهروندان پاکستانی در شهر این کشور بر اثر زلزله سراوان جان خود را از دست دادند.
    خبرگزاری رویترز گزارش داد در شهر مشخیل پاکستان واقع در نزدیکی مرز ایران، بر اثر زلزله سراوان 30 نفر کشته و 150 نفر زخمی شدند.

همچنین صدها خانه در این شهر پاکستان نیز بر اثر زلزله ، تخریب شده اند. در شهر بانگ جور پاکستان هم سه زن و دو کودک آنها براثر این حادثه کشته شدند.

یک کشته در ایران

طبق اعلام مقامات محلی ، این زلزله فقط یک کشته داشت که یک خانم بود که در دامنه کوه برای جمع آوری گیاه دارویی رفته بود و به علت افتادن تکه های سنگ کوه جان خود را از دست داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

2 دلیل کم بودن تلفات در زلزله سراوان

وی یادآور شد: این گونه مطرح کردن اخبار زلزله سراوان مانند این است که بخواهیم بگوییم در برابر این چنین زلزله‌ها ایمن هستیم در حالی که کشور حتی در برابر زلزله‌های کمتر از این مقیاس هم ایمن نیست.
    رئیس پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی زلزله با تاکید بر اینکه کم بودن خسارات در منطقه سراوان ناشی از ایمن بودن ساختمان‌های این منطقه در برابر زلزله نیست، گفت: عمق زیاد و دور بودن کانون زلزله از شهرهای پر تراکم عامل کم بودن تلفات زلزله اخیر استان سیستان و بلوچستان است.
    دکتر عباسعلی تسنیمی در گفتگو با مهر، با اشاره به ادامه پس لرزه‌های منطقه سراوان افزود: در همین زمان مصاحبه پس لرزه‌ای با بزرگای 5.3 بار دیگر در منطقه سراوان را لرزاند.
    رئیس پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی زلزله به بیان دلایل خسارت کم در این منطقه پرداخت و اظهار داشت: علت اینکه تلفات در این منطقه کم بوده این نبوده است که ساختمان‌های مقاومی داشته است ما برای شهرهای کوچکتر و بزرگتر برای زلزله‌های کمتر از 7 نیز نگرانی داریم.
    وی دور بودن کانون زلزله از شهرهای پر تراکم را از جمله دلایل کم بودن تلفات دانست و ادامه داد: کانون این زمین لرزه در منطقه‌ای دور افتاده با تراکم اندک جمعیت بوده است.
    تسنیمی عمق زیادی کانون زلزله را از دیگر دلایل کم بودن خسارات در منطقه سراوان ذکر کرد و در این باره توضیح داد: از سوی کارشناسان کانون این زمین لرزه از 60 کیلومتر تا 100 کیلومتر ذکر شده است ولی به هر حال این اعداد نشان از عمق زیاد کانون زلزله دارد.
    وی با اشاره به مزایای عمق زیاد زلزله خاطر نشان کرد: این امر سبب شده است که زلزله اخیر سراوان تلفات و خسارات کمی را متحمل شود.
    رئیس پژوهشگاه زلزله شناسی و مهندسی زلزله در عین حال با تاکید بر اینکه کم بودن تلفات در زلزله سراوان ناشی از آمادگی ما در برابر زلزله نیست، یادآور شد: در صورتی که این زلزله در یکی از شهرهای پر تراکم رخ می‌داد فاجعه عظیمی را شاهد بودیم.
    تسنیمی با اشاره به برخی اخبار در خصوص کم بودن تلفات، اضافه کرد: در برخی از اخبار شاهدیم که اعلام می‌شود با وجود اینکه زلزله 7.7 بود ولی یک نفر بیشتر تلفات بیشتر نداشتیم و آن هم خانمی بوده که به دلیل ریزش کوه فوت کرده است.
    وی یادآور شد: این گونه مطرح کردن اخبار زلزله سراوان مانند این است که بخواهیم بگوییم در برابر این چنین زلزله‌ها ایمن هستیم در حالی که کشور حتی در برابر زلزله‌های کمتر از این مقیاس هم ایمن نیست.
    تسنیمی علت شدت زلزله‌ها را شکست گسل عنوان کرد و گفت: در این استان گسل‌های قابل توجهی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به گسل مکران اشاره کرد که منطقه بسیار حساس و لرزه خیز است و خوشبختانه این زلزله در شهرها رخ نداده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

زلزله در سراوان (عکس)

280199 795

280200 671

280201 225

280202 672

280203 742

280204 476

280205 244

280206 847

280207 330

280208 391

280209 578

280210 773

280211 141

280212 611

280213 322

280214 665

280215 291

280216 145

280217 536

280218 173

280219 129

280220 533

280221 513

280222 483

280223 613

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

خرابی های سراوان بعد از زلزله 7.5 ریشتری (عکس)

شهر سراوان در استان سیستان و بلوچستان بعد از زلزله 7.5 ریشتری روز سه شنبه 27 فروردین 92 (منبع: بلوچ پرس)

280244 794

280246 660

280244 794

280243 969

280247 612

280252 212

280251 713

280248 681

280249 393

280250 842

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

زمین لرزه ای 5.6 ریشتری سراوان را تکان داد

کانون زمین لرزه جدید سراوان در عمق 90 کیلومتری زمین قرار دارد و مشخصات جغرافیایی زمین لرزه نیز 62.26 درجه طول جغرافیایی و 28.25 درجه عرض جغرافیایی ثبت شده است.
    زمین لرزه ای به شدت 5.6 ریشتر لحظاتی قبل منطقه زلزله گشت و سراوان را به شدت تکان داد.
    در حالی پس لرزه های زمین لرزه 7.5 ریشتری سراوان ادامه دارد که لحظاتی قبل بزرگترین پس لرزه این زمین لرزه در سراوان روی داد و موجب هراس و حضور مردم در معابر عمومی مناطق زلزله زده شد.
    به گزارش مهر هم اکنون مردم در معابر عمومی حضور دارند و برخی از دیوارهای ترک خورده زمین لرزه اصلی در زمین لرزه 5.6 ریشتری ساعت 7 و 45 دقیقه صبح امروز فرو ریخته است.
    هنوز هیچ گزارشی در خصوص میزان خسارات زمین لرزه جدید در یافت نشده است اما نیروهای امدادی و هلال احمر در بین مردم حضور دارند و خواستار حفظ آرامش و رعایت نکات ایمنی از سوی ساکنان منطقه هستند.
    کانون زمین لرزه جدید سراوان در عمق 90 کیلومتری زمین قرار دارد و مشخصات جغرافیایی زمین لرزه نیز 62.26 درجه طول جغرافیایی و 28.25 درجه عرض جغرافیایی ثبت شده است.
    مردم مناطق زلزله زده شب نسبتا سرد گذشته را در معابر عمومی سپری کرده اند و در پس بروز چند زمین لرزه شدید در سراوان و خاش استقبال مردم از اردگاههای اسکان موقت نیز افزایش یافته است نیرویهای هلال احمر در این اردوگاهها در حال امداد رسانی به زلزله زدگان هستند.
    همچنین سطح تخریب زمین لرزه در برخی از روستاهای منطقه زلزله زده قابل توجه و بیش از 30 درصد می باشد که شامل ریزش آوار خانه های خشت و گلی است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

دو زمین لرزه نسبتا شدید، خاش در نزدیکی آتشفشان تفتان را تکان داد/ خروج دود از دهانه تفتان

زمین لرزه نخست خاش به شدت 4.1 ریشتر و در کانون 80 کیلومتری عمق زمین و ساعت 20 و 56 دقیقه روی داده است و دومین زمین لرزه نیز به شدت 4.2 ریشتر در همین عمق و ساعت 23 و 44 دقیقه روی داد.
    دو پس لرزه به شدت 4.1 و 4.2 ریشتر شهرستان خاش در نزدیکی آتشفشان نیمه فعال تفتان را لرزاند.

به گزارش مهر، پس از وقوع زمین لرزه 7.5 ریشتری در سراوان سه زمین لرزه روی داده است که نخستین آن با شدت 4.4 ریشتر در سراوان روی داد و دو زمین لرزه در خاش در چند کیلومتری بزرگترین آتش فشان نیمه فعال ایران روی داده است.

زمین لرزه نخست خاش به شدت 4.1 ریشتر و در کانون 80 کیلومتری عمق زمین و ساعت 20 و 56 دقیقه روی داده است و دومین زمین لرزه نیز به شدت 4.2 ریشتر در همین عمق و ساعت 23 و 44 دقیقه روی داد.

مشخصات جغرافیایی این زمین لرزه ها به ترتیب زمان وقوع که همچون دیگر زمین لرزه ها در عمق بالای زمین روی داده 61.96 درجه طول جغرافیایی و 28.22 درجه عرض جغرافیایی و 61.84 درجه طول جغرافیایی و 27.94 درجه عرض جغرافیایی ثبت شده است.

این زمین لرزه ها هیچ خسارتی در برنداشته اما به دلیل نزدیکی با آتشفشان نیمه فعال تفتان حائز اهمیت است.

تاکنون نیز گزارشی در خصوص افزایش فعالیت آتش فشان تفتان دریافت نشده است و به گفته خبرنگار مهر دود غلیظ گوگرد همچون روزهای عادی از دهانه این آتش فشان خارج می شود.

آتش فشان تفتان تا شهر خاش 50 کیلومتر فاصله دارد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مـــروری بر زلــزله زاهـــدان

01

زلزله ای بسیار شدید دیروز سه شنبه ٢٧ فروردین در استان سیستان و بلوچستان، در نقطه‌ای بسیار نزدیک به مرز پاکستان رخ داد. موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بزرگی زلزله را 7.5 درجه در مقیاس ریشتر و مرکز لرزه نگاری آمریکا بزرگی آن را 7.8 در مقیاس ریشتر گزارش کردند. مرکز این زلزله در فاصله ۸۱ کیلومتری شهر سراوان، ۸۳ کیلومتری خاش و ۸۵ کیلومتری سوران و در عمق ۹۵ کیلومتری عمق زمین بود.

02

03

04

05

به نقل از رسانه های داخلی این زمین لرزه که حدود ساعت 15 و 14دقیقه بعدازظهر دیروز رخ داد، به جز ۲۷ مجروح و خسارت های جزئی برخی ساختمان ها، خوشبختانه تاکنون هیچ کشته ای نداشته است و به عبارت دیگر زلزله به خیر گذشت. این در حالیست که مقامات پاکستان در اینباره می‌گویند دست کم ۳۴ شهروند این کشور در جریان زلزله دیروز کشته و ۸۰ تن زخمی شده‌اند.

به گفته معاون پژوهشی پژوهشگاه زلزله شناسی کشور؛ شدت زلزله زاهدان در 56 سال گذشته در ایران بی سابقه بوده و انرژی آزاد شده ی این زلزله 50 برابر زلزله ی هفته ی گذشته ی بوشهر بوده است. وی گفت: کانون زلزله در 180 کیلومتری خاش بوده که بیش از 1200 دستگاه ثبت زلزله در دنیا این زلزله را ثبت کرده اند.

06

07

08

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران: زارع معاون پژوهشی پژوهشگاه زلزله شناسی کشور با بیان اینکه هنوز به طور قطعی عمق زلزله مشخص نشده گفت: در طی 56 سال گذشته ما در کشور زلزله ای بالاتر از 7.5 نداشتیم که این زلزله با شدت 7.7 ریشتری در این مدت بی سابقه اعلام شده است.

وی در خصوص مناطق تحت تاثیر این زلزله خاطر نشان کرد: استان های کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و رضوی و در کشورهای همسایه شهرهای کویته و پیشوار به پاکستان، چند شهر افغانستان و کشور های حاشیه ی دریای عمان و خلیج فارس از جمله دبی و ابوظبی این زلزله را با شدت بالایی احساس کرده اند.

مهدی زارع، رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله به خبرگزاری مهر گفت: این زمین لرزه در ۸۶ کیلومتری جنوب شرق شهر خاش پس از ۱۶ سال اتفاق افتاده و تا بیش از یک سال ممکن است پس لرزه های به بزرگی ۶ ریشتر به همراه داشته باشد.

09

10

11

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در گفت وگو با ایسنا گفت: در زلزله امروز که در محل روستای گشت شهرستان سراوان در ۶۵ کیلومتری مرز بین پاکستان و ایران رخ داد؛ خوشبختانه محدوده وقوع این زمین لرزه خالی از سکنه بوده است و زلزله خسارتی دربر نداشته است.

12
    تخریب بخشی از مدرسه علوم دینی عین العلوم در سراوان بر اثر زلزله

پی نوشت :
    جای شکرش باقیست که به خیر گذشت و این زلزله در نوع خود شدید، خوشبختانه تلفات جانی به همراه نداشت ولی این هشداریست برای ما ایرانی ها که بیش از پیش حواسمان به اینگونه حوادث طبیعی باشه و از آنجا که کشورمان ایران بر روی کمربند زلزله آلپ هیمالیا واقع شده و از نظر خطر زلزله بین 10 کشور اول زلزله خیز جهان جای داره، ضمن مقاوم سازی مناطق مسکونی در حد امکان باید تمهیداتی را برای رویارویی با چنین حوادثی در نظر بگیریم.

elns7birihd5

دبی و کراچی بعد از زلزله سیستان و بلوچستان ایران

به گزارش عصر ایران : زلزله دیروز سیستان و بلوچستان ایران به شدت در شهر بندری کراچی پاکستان و دبی احساس شد بطوریکه مردم با خروج از ساختمان ها ساعت هایی را در خیابان ها سپری کردند.

شهر بندری کراچی پاکستان بعد از زلزله سیستان و بلوچستان ایران

13

14

شهر دبی امارات بعد از زلزله سیستان و بلوچستان ایران

15

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)