نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: درخواست کتاب آموزشی برای برنامه نویسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

همه گیر دادن که من گفتم سخته!

خب سخته! نه از این نظر که اصلش سخته! از این نظر که اگه بخوای حرفه ای بشی خیلی تلاش و همت میخواد، باید همش تمرین کنی و ..

البته در مواردی هم خیلی راحت! مثلا زبان های .net ! خیلی راحت و آسون (البته نسبت به برخی زبان های دیگه)، اما مثلا ++C گرافیک کار کردن باهاش واقعا پوست آدمو میکنه،(یادمه توی انجمن "برنامه نویس" یکی از بزرگان ++C که اتفاقا اسمشم نمیا بود، نوشته بود، "بارها افرادی از من خواستن که اگر کسی رو میشناسی که ++C بلد باشه برای استخدام معرفی کن! اما توی این انجمن بزرگ حتی یک نفر هم ندیدم که در حد حرفه ای باشه)

نیما هم حرف خوبی زد! مثلا آدم میره یاد میگری کمی هم میره جلو، اما کم کم میفهمه کارش بیهودست! سرد میشه دیگه پیشرفت نمیکنه،
    مثلا فکر کن من ++C رو تا حدود متوسط یاد بگیرم، اما اگه هیچ هدفی چیزی نباشه عملا پیشرفت نمیکنم و حسرت زحمتامو میکشم!
    اما مثلا یه مشوق داشته باشی، فکر کن روی یه نرم افزار کار کنی، اینجوری خود به خود میری دنبال یادگیری بیشتر، پیشرفت میکنی.

به نظر من از همین خط فرمان که دوستان گفتن شروع کن، چون خیلی خوبه(هرچند من اصلا بلد نیستم)

منم که رفتم طرف ++C چندتا دلیل خاص داشت

1. از بچگی اصلا از این عبارت "++C" خوشم میومد! هروقت میرفتم کتابخونه ای ،جایی، همین چشممو میگرفت! حالا 1000 نفر گفتن بزن توی خط .net دو روزه میتونی گرافیک کار کنی! اما از .net متنفرم.

2.من چند ماه کاملا بیکار بودم! پس برام سختی و طولانی بودن کار مهم نبود! فوقش ولش هم میکردم زیاد حسرت نمیخوردم.

3.من علاقه ای به کار فقط روی ویندوز ندارم! و ++C بهترین زبان برای کار کردن در تمام سیستم عامل هاست!(جاوا هم خوبه)

4.اگه ++C رو آدم یاد بگیره، یادگیری زبان های دیگه واسش راحته!
    و....
    اما! ببین چی بدردت میخوره، شاید همین خط فرمان خیلی از نیازهای افراد رو حل کنه!

اگه انگیزه و هدف نداشته باشی در کل احتمال سرد شدن حین یادگیری زیاده، باید بدونی چرا میخوای برنامه نویسی یاد بگیری، چون اگر هدف نداشته باشی عملا پیشرفت نمیکنی.
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

2. 8 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)