نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: درخواست کتاب آموزشی برای برنامه نویسی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    زندگی میگوید اما... باز باید زیست
    تشکر تشکر کرده 
    651
    تشکر تشکر شده 
    707
    تشکر شده در
    164 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    107
    Array

ممنون از جناب شیرین زبان. منتظر میمونم!
    خب داداش حمید همچین ترسوندمون که ما بی خیال شدیم. برنامه نویسی به چه درد میخوره؟!!! بریم به زندگی عادیمون برسیم!!!
    آقا، من اصلاً به حرفه ای شدنش هنو فکرم نکردم. (و نخواهم کرد احتمالاً) از رو علاقه میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم. و بنده کی گفتم که فقط میخوام کتاب بخونم؟! آقا کار عملی در هر حدی از عهده ش برمیام! فقط گفتم این کلاسا رو نرم که به قول فرمایش جناب شیرین زبان پولمو هدر ندم! نمیخوام رو تخت لم بدم و کتابو بخونم (در حال خوردن آب طالبی!) و بعد پاشم بگم: هورا!! منم برنامه نویس حرفه ای شدم. حالا وقتشه برم به گیتس بگم استخدامم کنه!!!
    حسین فکر کنم نخواست رقیبش بشم واسه همین گفت سخته!
    به زبان خاصی علاقه ندارم! من کلاً نمیدونم فرق زبانها چیه. مبتدی، آماتور. ناواردم داداش! نمیدونم به کدومش علاقه دارم! برا همین این موضوع رو راه انداختم که مشورتی کرده باشم. با امثال شماها که تجربه دارید. مثلاً روز اول شما میدونستی به کدوم زبان علاقه داری؟ نه! منم الان نمیدونم!!
    یه خط مونده به آخر نوشته هاتون، دقیقا همون سوال منه! کدوم کتابا رو بخونم؟! مشکلم همینه! میخوام کتاب و منبعی گیرم بیاد، ولی نمیدونم کدوم بهتره.
    و در آخر ممنون بابت ارائه نظراتتون. منتظر میمونم بیشتر کمکم کنین. چون دیگه کاری رو که شروع کنم، ول کنش نیستم جون تو!
    میخوامت
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 9 کاربر مقابل از Ezaafi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)