ممنون از جناب شیرین زبان. منتظر میمونم!
خب داداش حمید همچین ترسوندمون که ما بی خیال شدیم. برنامه نویسی به چه درد میخوره؟!!! بریم به زندگی عادیمون برسیم!!!
آقا، من اصلاً به حرفه ای شدنش هنو فکرم نکردم. (و نخواهم کرد احتمالاً) از رو علاقه میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم. و بنده کی گفتم که فقط میخوام کتاب بخونم؟! آقا کار عملی در هر حدی از عهده ش برمیام! فقط گفتم این کلاسا رو نرم که به قول فرمایش جناب شیرین زبان پولمو هدر ندم! نمیخوام رو تخت لم بدم و کتابو بخونم (در حال خوردن آب طالبی!) و بعد پاشم بگم: هورا!! منم برنامه نویس حرفه ای شدم. حالا وقتشه برم به گیتس بگم استخدامم کنه!!!
حسین فکر کنم نخواست رقیبش بشم واسه همین گفت سخته!
به زبان خاصی علاقه ندارم! من کلاً نمیدونم فرق زبانها چیه. مبتدی، آماتور. ناواردم داداش! نمیدونم به کدومش علاقه دارم! برا همین این موضوع رو راه انداختم که مشورتی کرده باشم. با امثال شماها که تجربه دارید. مثلاً روز اول شما میدونستی به کدوم زبان علاقه داری؟ نه! منم الان نمیدونم!!
یه خط مونده به آخر نوشته هاتون، دقیقا همون سوال منه! کدوم کتابا رو بخونم؟! مشکلم همینه! میخوام کتاب و منبعی گیرم بیاد، ولی نمیدونم کدوم بهتره.
و در آخر ممنون بابت ارائه نظراتتون. منتظر میمونم بیشتر کمکم کنین. چون دیگه کاری رو که شروع کنم، ول کنش نیستم جون تو!
میخوامت![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)