نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: درخواست کتاب آموزشی برای برنامه نویسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    195
    Array

حالا به چه زبانی علاقه داری که یاد بگیری؟
    برنامه نویسی چیزی نداره، تمام زبان ها رو میشه در چند دستور خلاصه کرد، مثل If while for do while و یکی دوتای دیگه، یه مقدار هم باید راجع به تابع ها بدونی و پارامتر و مقدار بازگشتی که اینم چیزی نیست،

شما ساده ترین کتاب رو هم که بخونی برات سخت خواهد بود، چون می خوای با خوندن یاد بگیری در حالی که برنامه نویسی رو با عمل کردن باید یاد گرفت، کتاب فقط راهنماست.
    برنامه نویسی بیشتر به مهارت برنامه نویس در پیاده کردن نقشه ذهنش به کد برمیگرده،

در کل این که حسین گفت برنامه نویسی کار سختی هست رو من از اون دید قبول ندارم، اگه سخت بود که مثل نقل و نبات برنامه نویس تو کوچه خیابون ریخته نبود.
    دلیل اینکه من خودم برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای دنبال نمیکنم اینه که شما باید حتما اونو به سرانجام برسونی و یه شرکتی یا یک فعالیتی رو شروع کنی وگرنه عمرتو هدر دادی،
    مسئله دیگه هم اینه که مسئولیتش بالاست، یعنی اولا باید پشتیبانی از نرم افزارت داشته باشی و بعد هم اگه نرم افزارت گاف داد مسئولیت رو قبول کنی و خسارت بدی.
    ولی منکر این هم نیستم که برنامه نویس ها همین طور پول میگیرن و ملت رو پیاده میکنن.
    خودم یه دوست دارم که 3 سال از من کوچکتره و یه نرم افزار نوشته که تو قوه قضائیه در سه استان داره استفاده میشه، همین آقا شاید تا الآن 100 تومن از این راه در آورده باشه.
    ولی اینم باید قبول کرد که دیگه عمرش رو برای این کار گذاشته و شب و روز و خواب و خوراکش شده برنامه نوشتن.

شما تا سه چهار کتاب در این باره نخونی و یکی دو ماه رو برای نوشتن برنامه کنار نگذاری چیزی یاد نمیگیری،
    باید برای این کار هزینه بدی و اون چیزی نیست چون وقت و عمرت رو.
    The only LIMITATION is IMAGINATION
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

2. 9 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)