حالا به چه زبانی علاقه داری که یاد بگیری؟
برنامه نویسی چیزی نداره، تمام زبان ها رو میشه در چند دستور خلاصه کرد، مثل If while for do while و یکی دوتای دیگه، یه مقدار هم باید راجع به تابع ها بدونی و پارامتر و مقدار بازگشتی که اینم چیزی نیست،
شما ساده ترین کتاب رو هم که بخونی برات سخت خواهد بود، چون می خوای با خوندن یاد بگیری در حالی که برنامه نویسی رو با عمل کردن باید یاد گرفت، کتاب فقط راهنماست.
برنامه نویسی بیشتر به مهارت برنامه نویس در پیاده کردن نقشه ذهنش به کد برمیگرده،
در کل این که حسین گفت برنامه نویسی کار سختی هست رو من از اون دید قبول ندارم، اگه سخت بود که مثل نقل و نبات برنامه نویس تو کوچه خیابون ریخته نبود.
دلیل اینکه من خودم برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای دنبال نمیکنم اینه که شما باید حتما اونو به سرانجام برسونی و یه شرکتی یا یک فعالیتی رو شروع کنی وگرنه عمرتو هدر دادی،
مسئله دیگه هم اینه که مسئولیتش بالاست، یعنی اولا باید پشتیبانی از نرم افزارت داشته باشی و بعد هم اگه نرم افزارت گاف داد مسئولیت رو قبول کنی و خسارت بدی.
ولی منکر این هم نیستم که برنامه نویس ها همین طور پول میگیرن و ملت رو پیاده میکنن.
خودم یه دوست دارم که 3 سال از من کوچکتره و یه نرم افزار نوشته که تو قوه قضائیه در سه استان داره استفاده میشه، همین آقا شاید تا الآن 100 تومن از این راه در آورده باشه.
ولی اینم باید قبول کرد که دیگه عمرش رو برای این کار گذاشته و شب و روز و خواب و خوراکش شده برنامه نوشتن.
شما تا سه چهار کتاب در این باره نخونی و یکی دو ماه رو برای نوشتن برنامه کنار نگذاری چیزی یاد نمیگیری،
باید برای این کار هزینه بدی و اون چیزی نیست چون وقت و عمرت رو.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)