سلام به همه دوستان خوبم. حال همگی روبراه باشه ایشالا.
اول که ممنون دارین اینجا رو میخونین! آخه وقتی اسم من باشه همه میدونن که دیگه خبری از آموزش و کمک و ... این جور چیزها نیستش و فقط سوال دارم و درخواستشرمندم به جان خودم.
چند وقت پیش مصرانه خواستم شروع کنم به یادگیری برنامه نویسی. چند تا کتاب گرفتم که بخونم و یاد بگیرم و ببینم شروعش چه جوریه. ولی از بس کله م گیج رفتش و نفهمیدم چی به چیه بی خیال شدم!! (پس معلوم میشه مصرانه دنبالش نبودم!) یه اتفاق ناگوار هم تو خونواده نذاشت سفت و سخت برم دنبالش.
مقدمه طویل رو نوشتم که بگم بعضی کتابها به درد مبتدی ها نمیخوره! توشون جوری مینویسن انگار که ما چند تا برنامه حرفه ای ساختیم، حالا واسه قدرتمندتر کردن برنامه هامون رفتیم سراغ این کتاب!
حالا از دوستان خوبم تقاضا دارم که کتابی (کتابها دیگه بهتر!) رو معرفی کنن که برای یه مبتدی نوشته شده باشه. که مفهوم و پایه های برنامه نویسی رو یاد بده. حداقل آشنا کنه. یا مثلاً فرق هر زبانی رو با زبان دیگه بهمون بگه که همچین گیج نزنیم! به هر حال اگه کسی آدرسی از اینجور کتابها داشت و اینجا بذاره، بی نهایت ازش ممنون میشم.
و کتاب تنها رو خوندن میتونه با سخت کوشی خودمون ما رو به نتیجه برسونه؟ یا باید کلاسی هم رفت؟
و یه سوال: اسکریپت نویسی چه جوریه؟ کسی که مثلاً زبان سی پلاس پلاس رو بدونه اسکریپت رو هم راحت مینویسه؟ به هم ربط داره؟
دیگه باس ببخشین اگه زیاد نوشتم و همیشه جریانم اینه!! چند وقتیه با خودم مشغولم که چرا خدا از همون روز اول نذاشت حرفه ای باشم! اکه هی...!!
همه تونو دوست دارم، فراوون
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)