بنام دوست
موافق خیلی از مطالبی که فرمودی هستم اما:
1. تعدادی از دوستان چندین بار در پست های مختلف انجمن ایراد گرفتند که چرا فقط در مورد ویندوز 7 مطلب می نویسم
و ایکس پی را فراموش کرده ام . پس نیاز این گروه از دوستان نیز باید برآورده شود.
2. نه تنها ویندوز ایکس پی بلکه حتی dos هم هنوز به بایگانی تاریخ سپرده نشده اند. بنده اکثریت موارد ویندوز 7 را میدانم
ولی کلا" و در جمع با اینکه این سیستم عامل مدت مدیدی است که در یکی از درایو هایم نصب است ولی در جمع تا حالا
حتی یک ماه هم باهاش کار نکرده ام ( ولی درش مسلطم) . دلیلی وجود ندارد که سیستم عامل جدیدتر بهتر از نوع قدیمی باشد.
3. هر تعداد پوشه دیگر میتوانی اضافه کنی ولی در بحث بعدی خواهم گفت که یک اشکال یا باگ در ویندوز وجود دارد که قادر
نیست با این روشی که توضیح میدهم ، همه را شناسایی کند.ولی با روش دیگر چرا میشود.
4. تصمیم دارم اگر عمری باشد مطلب را برای ویندوز 7 هم توضیح دهم (چه درایور ها - اتومات کردن نصب - اتومات نصب شدن
برنامه ها در حین نصب - تغییر کلی ظاهر و تم های ویندوز 7 - اتومات اکتیو شدن در حین نصب ووو)
5. اگر می بینی تکه تکه می نویسم یا بقول شما اذیت میکنم ، حقیقتش قصدی نیست. دوستانی که بنده را بیشتر می شناسند
میدانند و بعضی علل را ذیلا" عرض میکنم:
__ من تک انگشتی تایپ میکنم و باید دنبال تک تک حروف بگردم ، لذا اگر شما در 5 دقیقه مطلبی را تایپ میکنید ولی برای من
حدود دو ساعت طول میکشد.
__ من بعلت داشتن مریضی نوع صعب العلاج ، نمیتوانم زیاد در مطلبی متمرکز شوم.
__ دوست ندارم مطلبی بنویسم که فقط حرف باشد . درست در حین نوشتن آموزش ها عملا" نیز کار ها را آزمایش و بعد از اطمینان
مطلب می نویسم.
__ من که خسته شدم از دلیل آوردن. ولی باز هم لازم است؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)