نمایش نتایج: از شماره 311 تا 316 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض متن کامل استعفاي جواد زرينچه

عضو هيئت مديره استقلال عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و مجموعه اتفاقاتي که مي‌توان از آنها به‌ عنوان نمايش يا توهين به افکار عمومي و ايجاد فضاي بداخلاقي يا زيرپا گذاشتن ‏ارزشهاي اخلاقي را از دلايل اصلي استعفايش اعلام کرد.
    00034068

جواد زرينچه با ارسال متن استعفايش به خبرگزاري مهر با اشاره مسائلي از جمله "عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و نيز تصميم گيري‌هاي نامناسب و فردي در برگزاري و اداره جلسات هيئت ‏مديره و نيز اعتراض به نحوه برگزاري غيراصولي جلسات و چگونگي انتخاب مديرعامل و سرمربي تيم استقلال" را عامل استعفاش از هيئت مديره باشگاه استقلال اعلام کرد.

متن کامل استعفاي جواد زرينچه عضو هيئت مديره باشگاه استقلال به اين شرح است:

" جناب آقاي دکتر محمد عباسي

‏وزير محترم ورزش و جوانان ‏

سلام عليکم؛ احتراما به استحضار مي‌رساند، نظر به سياست‌‎هاي وزارت ورزش و جوانان و در راستاي استفاده از تجربيات پيشکسوتان ‏ورزش در امور و با توجه به لطف و عنايت ويژه جنابعالي نسبت به اينجانب، در مورخ 9/7/1390 طي حکمي از سوي آن ‏مقام محترم بعنوان عضو هيئت مديره شرکت فرهنگي ورزشي استقلال ايران منصوب شدم. از آن زمان تاکنون بنا به احساس ‏وظيفه و تکليف نسبت به هواداران خونگرم باشگاه و مجموعه تيم استقلال در وسع توان در انجام وظايف محوله تلاش کرده و ‏از هيچ کوششي در اجراي فرامين و منويات آن وزارتخانه فروگذار نبوده‌ام.

اينک با توجه به پاره‌اي از مشکلات بوجود آمده ‏ناشي از عدم رعايت صداقت در گفتار و رفتار و نيز تصميم گيري‌هاي نامناسب و فردي در برگزاري و اداره جلسات هيئت ‏مديره و نيز اعتراض به نحوه برگزاري غيراصولي جلسات و چگونگي انتخاب مديرعامل و سرمربي تيم استقلال، برخلاف ‏ميل باطني‌ام از سمت عضويت در هيئت مديره شرکت فرهنگي ورزشي استقلال ايران کناره گيري و بدينوسيله مراتب ‏اعتذار و قدرداني خويش را از اعتماد و حسن نظرمقام عالي وزارت و کليه پيشکسوتان بزرگ استقلال و هواداران فهيم ابراز ‏مي‌دارم.

بي شک بزرگترين افتخار براي "جواد زرينچه " بعنوان سربازي کوچک، خدمت خالصانه و بي‌منت براي استقلال عزيز و ‏هواداران پرشور آن بوده و در هر کجا که باشم براي موفقيت تيم و شادي دل ميليونها هوادار استقلالي دعا خواهم کرد.

بديهي است که رويت و مطالعه "عناوين" فهرست‌وار پيوست (فقط طي يک هفته اخير) و نتيجه اتفاقات به دست آمده(مجموعه اتفاقاتي که مي‌توان بعنوان نمايش يا توهين به افکار عمومي و ايجاد فضاي بداخلاقي يا زيرپا گذاشتن ‏ارزشهاي اخلاقي از آنها نام برد)، عدم هماهنگي لازم و وجود اختلاف اساسي ميان رئيس هيئت مديره و مديرعامل محترم که ‏متاسفانه تيم را در هفته‌هاي پاياني ليگ به حاشيه برد و نيز صحت عرايض اينجانب را تاييد خواهد کرد. ‏

لازم به ذکر است تنها اظهارنظر مشترک ميان مصاحبه‌هاي رئيس هيات مديره و مديرعامل محترم، الزام در" قهرماني ‏ليگ برتر" و قول سرمربي جديد براي قهرمان شدن در ليگ برتر است که قطعا اين موضوع در انتخاب سرمربي محترم ‏جديد لحاظ شده است.

در پايان لازم مي دانم ياد و خاطره اسطوره بزرگ باشگاه استقلال مرحوم "ناصرحجازي " که همواره به رعايت صداقت و ‏صراحت کلام شهره بود، گرامي بدارم. به اميد موفقيت روزافزون "استقلال" ايران زمين و شادي دل هواداران عزيز در مسابقات داخلي و بين المللي، ‏انشاا....‏

برادر کوچک شما - جواد زرينچه‏"

تنها اظهار نظر مشترک ميان رييس هيات مديره محترم و مديرعامل محترم:‏

رئيس هيئت مديره: همه تفاوت قهرماني جام حذفي و ليگ را مي‌دانند‎.‎‏ براي ما جام قهرماني ليگ برتر مهم است (خبرگزاري ‏مورخ 5/3/91)‏

مديرعامل: هر کدام از مربياني که قول قهرماني بدهند و شرايط استقلال را سنجيده و با آن کنار بيايند‎ ،‏ بعنوان سرمربي انتخاب ‏مي‌کنم. (برنامه تلويزيوني ورزش از نگاه 2 مورخ 6/3/91)‏

عناوين اختلافات:

رئيس هيئت مديره:‎‏ جام قهرماني استقلال از قهوه‌خانه‌ها سر درآورده و باشگاه موزه ندارد! (خبرگزاري‌ها - مورخ 5/3/91)‏

مديرعامل‎: چرا باشگاه استقلال موزه ندارد. سؤال من اين است که مگر رسولي‌نژاد قبل از من در باشگاه استقلال ‏نبودند،‌ براي اين باشگاه چکار کردند، چرا موزه نزدند، ثمره حضور ايشان در استقلال حذف از ليگ قهرمانان آسيا بود، حالا از ‏من موزه مي‌خواهند؟ مگر خود ايشان براي باشگاه استقلال چکار کرده که حالا اين حرف‌ها را مطرح مي‌کند. (خبرگزاري‌ها - ‏مورخ 6/3/91)‏

رئيس هيئت ‌مديره‎:‎‏ کساني که به دنبال نفع شخصي هستند بايد کنار بروند (خبرگزاري‌ها - مورخ 5/3/91)‏

مديرعامل‏: زدن اين حرف‌ها درست نيست. گفته‌اند که قرارداد بازيکنان مشخص نيست و پول باشگاه وضعيتش مشخص نيست. ‏بيايند بررسي کنند ببينند چه اتفاقي افتاده. مگر من ميتوانم پول باشگاه را به حساب شخصي‌ام واريز کنم که اين‌گونه حرف ‏مي‌زنند. (خبرگزاري‌ها - مورخ 6/3/91‏‎(‎

رئيس هيئت ‌مديره‎:‎‏ ‎چک شخصي يعني چه؟ چرا با 15ميليارد کسب درآمد هنوز بازيکنان مصاحبه مي‌کنند پولي دريافت نکرده‌اند؟ يا هنوز طلبکارند؟ پول بيايد به حساب دولتي و از حساب دولتي باشگاه برود به يک حساب ديگر و از آن حساب به حساب شخصي برود و چک ‏شخصي داده شود، اين در هيچ کجاي دنيا معمول نيست‎.‎‏ (خبرگزاري‌ها - مورخ 5/3/91)‏

مديرعامل: اگر مرا نمي‌خواهند بگويند نمي‌خواهيم ديگر چرا تهمت مي‌زنند‎.‎‏ باشگاه استقلال 11 ميليارد و 800 ميليون تومان ‏بدهي انباشته دارد که اين رقم با 3 ميليارد بدهي است که در زمان مديريت من برجاي گذاشته شده است‏‎.‎‏ (خبرگزاري‌ها - مورخ ‏‏6/3/91‏‎(‎

رئيس هيئت ‌مديره‎:‎‏ ‏ در آينده من در اين خصوص هم مطالبي را دارم که جهت روشن شدن افکار عمومي مطرح خواهم کرد‎.(خبرگزاري‌ها - مورخ 5/3/91)‏

مديرعامل: من در خصوص اتفاقاتي که در باشگاه طي ماه‌هاي گذشته افتاده، حرف‌هاي عجيب و غريبي دارم که بعداً ‏خواهم گفت‎.‎ (خبرگزاري‌ها - مورخ 6/3/91‏‎(‎

رئيس هيئت‌مديره‎:‎‏ تعطيل کردن تمرين توسط بازيکنان، ‌شو و نمايش بود‎.‎‏ نبايد به متخلفان اجازه بازي مي‌دادند. (خبرگزاري‌ها ‏مورخ 5/3/91)‏

مديرعامل: کي گفته است ما جباري را بخشيديم؟‎ ‎‏(خبرگزاري‌ها - مورخ 6/3/91‏‎(‎

مديرعامل: عضو هيئت مديره مهدي رحمتي را مهاجم مي‌داند (برنامه تلويزيوني جام جم) ‏

رئيس هيئت ‌مديره‎:‎‏ فردي مصاحبه مي‌کند و مي‌گويد هيئت مديره گفته رحمتي بايد مهاجم شود، در حاليکه به‌طور مشخص ‏اسم برده شد از عنايتي‎.‎‏ (خبرگزاري‌ها - مورخ 5/3/91)‏

رئيس هيئت ‌مديره‎:‎‏ مدت‌هاست در استقلال به اين نتيجه رسيده‌ايم که براي ساختن آينده‌اي روشن، ‌نياز به ايجاد تغيير داريم، ‏اکنون زمان مناسب براي تغيير و ترميم استقلال فرا رسيده‎.‎

مديرعامل: رئيس هيئت ‌مديره استقلال مي‌خواهد مديرعامل باشگاه باشد

رئيس هيئت مديره: ما از مظلومي ليست بازيکنان فصل بعد را خواسته‌ايم .

مديرعامل: من نمي‌فهمم هيئت‌مديره چرا بايد از سرمربي تيم ليست بخواهد؟! فردا من از سرمربي تيم چطور کار بکشم؟! من ‏به‌عنوان مديرعامل باشگاه چطور مي‌توانم از سرمربي تيم کار بخواهم در صورتيکه تيمش را با نظر هيئت‌مديره بسته است؟‎!‎

رئيس هيئت مديره: قلعه‌نويي با نظر هيئت مديره سرمربي استقلال شد ‏

مديرعامل: هيئت‌مديره نمي‌توند سرمربي انتخاب کند ‏

رئيس هيئت مديره: با محاسبه پول‌هايي که از وزارت ورزش، سازمان ليگ، تبليغات روي پيراهن و فروش بازيکن داشته، ‏حدود 15ميليارد تومان درآمدزايي کرده است. براي ما عجيب است که بازيکنان از باشگاه طلبکارند‏‎.‎

مديرعامل: آيا اين کار درست است که رئيس هيئت مديره، مديرعامل را دزد خطاب کند؟ اين آقايان نه تنها حداقل ها را برايم ‏فراهم نکرده اند بلکه تهمت هم زده اند که ما پول گرفته ايم و مشخص نيست کجا رفته است. اين صحبت‌ها و تهمت‌هاي آقاي ‏رسولي‌نژاد ديگر نخ نما شده است.‏

رئيس هيئت مديره: فتح‌الله زاده جزو گزينه‌هاي ما نيست (‌در رسانه‌ها و مورخ گوناگون )‏

رئيس هيئت مديره: ‌علي فتح‌الله‌زاده خود را گزينه مديرعاملي کرد (برنامه راديويي 9/3/91)‏

رئيس هيئت مديره: فتح‌الله‌زاده تا پايان فصل مديرعامل است. از فردا قرارداد بازيکنان ثبت مي‌شود. (ايسنا 9/3/91)‏

رئيس هيئت مديره: تکليف نهايي فتح‌الله‌زاده در جلسه بعدي روشن مي‌شود. (ايرنا 9/3/91).‏

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)