مربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با اشاره به حضور امير قلعه نويي در اين تيم گفت: من بازگشت وي را به استقلال تبريک مي‌گويم و هر کمکي هم که از دستم بر بيايد برايش دريغ نخواهم کرد‌. ‌
00037893

بهتاش فريبا در گفت‌و‌گو با ايلنا با بيان اين مطلب فوق افزود‌: آرزو مي‌کنم قلعه نويي در فصل آينده عملکرد قابل قبولي را از خود به نمايش بگذارم. بنده هم چه بيرون گود باشم، چه داخل گود هر کمکي که از دستم بر بيايد کوتاهي نخواهم کرد‌. ‌

وي ادامه داد‌: قبل از اينکه قلعه نويي به عنوان سرمربي استقلال معرفي شود بنده اعلام کردم همکاري‌ام با مظلومي در صورت ماندن در تيم استقلال قطعي نيست چراکه طي 2 سالي که در استقلال بودم به ويژه در فصل قبل فشارهاي زيادي را متحمل شدم و به همين دليل تصميم قطعي نگرفتم حالا هم که قلعه نويي آمده، راحت شده‌ام که مي‌توانم به کار ديگري که داشتم سواي فوتبال برسم. در اين مدت که در استقلال بودم کارم دچار لطماتي شده بود‌. ‌

مربي فصل گذشته استقلال اعلام کرد‌: در طول فصل گذشته هر 3 يا 4 روز يکبار بازي مي‌کرديم. روز اول، چهارم و هفتم عيد مسابقه داشتيم و همين موضوع باعث شده بود نتوانيم به خانواده‌ام به اندازه لازم برسم و همين مساله ما را اذيت مي‌کرد‌. ‌

فريبا در ادامه تصريح کرد: به هر حال هواداران ما را حلال کنند. ما با تمام وجود تلاش کرديم، شايد آنها اين انتظار را از ما داشتند تا در فصل گذشته عنوان قهرماني ليگ بر‌تر را بدست بياوريم که متاسفانه به دليل فشار مسابقات، مصدوميت‌ها و يکسري حاشيه‌هايي که از بيرون به ما تحميل شد نتوانستيم خواسته آنها را برآورده کنيم، اما بدانند از تمام وجود براي کمک به استقلال کار کرديم‌. ‌