نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پاستا صدفی با سس

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    پاستا صدفی با سس

    پاستا صدفی با سس


    پاستا را در ظرفی كه می‌خواهید سرو كنید بریزید و لیمو را كنار آن برش بزنید و قرار دهید.



    83463 484

    برترین ها:

    مواد لازم :

    • كالباس گوشت: 10 ورق
    • نعنا: یك دسته كوچك
    • پنیر پارمزان: 150 گرم
    • پاستا صدفی: 400 گرم
    • كره: یك قالب كوچك
    • نخودفرنگی: 300 گرم
    • خامه: 2 قاشق سرپر غذاخوری
    • لیمو: یك عدد
    • ادویه: نمك، فلفل سیاه، روغن زیتون
    • روغن مایع: به میزان لازم

    برای شروع

    ورقه‌های كالباس را به‌طور منظم با چاقو برش دهید و كنار بگذارید. نعنا را به خوبی شسته و از ساقه جدا كنید. سعی كنید كه از ریزترین برگ‌ها استفاده كرده و پنیر پارمزان را در یك بشقاب دیگر رنده كنید.

    برای پخت:

    یك قابلمه متوسط را با آب پر كرده و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و به آن كمی نمك و روغن مایع اضافه كنید و بگذارید تا به نقطه جوش برسد.

    بعد پاستاهای صدفی شكل را داخل قابلمه ریخته تا نرم شود. توجه داشته باشید تا طبق روال پاستا جلو بروید. در همین حین یك تابه گود را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و درون آن روغن زیتون فراوان بریزید. برای این‌كه سس مخصوصی كه درست می‌كنید براق‌تر شود یك قالب كوچك كره را درون تابه بغلتانید. در این زمان،‌ كالباس‌هایی را كه قبلا به صورت منظم برش زده‌اید را به تابه اضافه كرده و كمی آن را تفت دهید تا براق شود، بعد نخودفرنگی‌های نیمه‌پز یا كنسرو نخودفرنگی را اضافه كرده و كمی فلفل به آن اضافه كرده و با یك قاشق آن را هم بزنید. در همین زمان برگ‌های خوشبو نعنا را روی یك تخته چوبی گذاشته و آن را خرد كنید. یك دقیقه پس از آن‌كه نخودفرنگی‌ها را درون تابه قرار دادید. خامه را همراه با نعنای خرد شده به آن اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنید. بگذارید تا سس به قوام برسد و با اضافه كردن خامه سس آماده می‌شود. مقداری از آب آبكش شده پاستا را به سس اضافه كنید تا براق‌تر شود، بعد پاستاهای آبكش شده به سس اضافه كرده و پنیر پارمزان را كه از قبل رنده‌ كرده‌اید را روی آن بریزید و چند تكان آرام به تابه داده تا پنیر با مواد میكس شود. در تابه را گذاشته تا با بخار، پنیر بیشتر به خورد پاستاها رود.

    برای سرو:

    پاستا را در ظرفی كه می‌خواهید سرو كنید بریزید و لیمو را كنار آن برش بزنید و قرار دهید.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/