نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سالاد خیار جیمی

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

سالاد خیار جیمی

سالاد خیار جیمی

خیارها را پوست كنده و بشویید و به 2 قسمت تقسیم كنید. از یك قاشق چای‌خوری برای در آوردن وسط خیار استفاده كنید.

80393 526

برترین ها:

مواد لازم :

• خیار: 2عدد
    • نمك: به میزان لازم
    • روغن زیتون: 6 قاشق چای‌خوری
    • نعنا: یك دسته كوچك
    • فلفل سیاه: به میزان لازم
    • لیموترش:یك عدد
    • ماست: به میزان لازم
    • زیتون سیاه: به میزان لازم
    • فلفل چینی: یك عدد

روش تهیه

1- خیارها را پوست كنده و بشویید و به 2 قسمت تقسیم كنید. از یك قاشق چای‌خوری برای در آوردن وسط خیار استفاده كنید. بعد خیارها را به اندازه 2 سانتی‌متر، 2 سانتی‌متر برش بزنید و درون یك كاسه بریزید و میزان مناسبی نمك به آن اضافه كنید. همچنین دانه‌های سیاه فلفل و 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه كنید و آب لیموترش را گرفته و روی كل خیارها بریزید. برگ‌های نعنا را از شاخه جدا كرده و روی سالاد قرار دهید، در این مرحله شما می‌توانید سالاد را سرو كنید یا این‌كه همچنان آن را كامل كنید.

2- یك قاشق غذاخوری ماست طبیعی به سالاد خیار بزنید و با قاشق كاملا آن را هم بزنید.

3- می‌توانید در این مرحله از زیتون سیاه برای تزئین استفاده كرده و سعی كنید هسته‌های آن را در بیاورید و مجددا آن را مخلوط كنید.

4- در این مرحله می‌توانید از فلفل قرمزچیلی برای كامل‌تر شدن و بهتر شدن فرم و ظاهر سالاد استفاده كنید. فلفل‌ها را خرد كرده و روی كل سالاد بریزید تا بازی رنگ را درسالاد داشته باشید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)