پسر عموم هستش غریبه نیست!!!!!
پسر عموم هستش غریبه نیست!!!!!
رضا حالا که بچه ها از لبنان رفتن خوششون اومده بهتر یه خاطره هم تعریف کنی
خاطره سیب کش رفتن از اتاق سید حسن رو تعریف کن فکر کنم از همه بهتر باشه من که هر دفعه ان می شنوم از خنده روده بر می شم
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
از امروز نوبت نفر بعدی یا همچنان نوبت اقا رضا هستش
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
نوبت نفر بعدی هستش شروع کنید................
سلام به دوستان خوبم
آقا، تكليف مارو مشخص كنيد! دوستان به اسم پشت صحنهاي همديگرو صدا ميزنند، امثال بنده، ممكنه ندونيم كيه!
محمد آقا، كه تكليفش از همون اول معلوم بود، بعدش آقا رضا هم كه شناختيم، همون بيسر انجمن! حالا بازم مگه آقا رضا داريم؟! آقا يكي بياد اونايي كه مشكلي با نام بردن اسم اصليشون ندارند، بما معرفي كنند!
يكي ميگه سيد! يكي ميگه مصطفي! يكي ميگه فلان اونيكي ميگه بهمان! دي:
زحمت بكشيد بفرماييد اين آقايون كدومند؟!
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
1. اخــلاق و رفتار :به مکان و زمانش مونده!!!!
2. نوع برخوردش با دیگران :توپ توپ
3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :تو سایت خودمون که محمده ولی بقیه سایت ا اسمش قشنگ!این محل زندگیش هم محل خیلی خیلی زیباست این یور مایند
4. بهترین تاپیکـــاش :تاپیک های جنجالی ولی چون در کل ادمین هستش تاپیک هاش پر پازدیدند
5. فعالیتش تو سایـــت :بد!فعالیت نداره که اصلا !من نمیدونم چطوری این شده ادمین حتما با پارتی بازی ....
6. امضاها و آواتارش(نظرت) :خوبن بدک نیستند
7. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟تا دلت بخواد!زیاد
8. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟تا دلت بخواد زیاداز اون زمانی که وارد نت شدم تا چند سال دیگه
9. بدتریـــن خصوصیات :اخلاقش پشت سیستم با بیرون فرق دارهالبته قدیم ها اینطور بود
10. بهتریـــن خصوصیــات :کچلیش،بی ریاییشاحترام به کاربر
11.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟از حاج طاها بگم یا از مهندس صباغی یا از نیما زیاده نمیدونم کدومش رو بگم
12.ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟یک بار منو بن کردو و اینم بیرون سایت :یک بار تو جاده تهران اونم با چه سرعتی سرعت نور....بچه های یگان ویزه هم نمیتونستند بگیرنشون ولی وقتی گرفتنش یک سوراخ خیل خیلی خوشگل گوشه گواهینامش زدند
13.یه انتقاد :چرا منو ادمین نمیکنی اخه؟!بچه مثبتی هستش و خرزو خان هم ازش راضیهسرعت رانندگیت رو کم کن!جماعت رو هم کیسه بکس نکن اورین
14.یه پیشنهاد :تو سرت مو بکارو خواهشا زیاد استراحت کن!!
15:یه آرزو براش :فکرش ازاد باشه و سالم و تندرست
من میگم این بخش نفریح سرگرمی رو کلا ببندیم!موافقید؟
شرکت کنید دیگه!!!اهه
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)