نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

موضوع: تاپيكي براي همفكري در برنامه‌نويسي‌هاي كوچك!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط magsoud نمایش پست ها
    بنام دوست

متاسفانه برای من هم کار نکرد

فکر میکنم در سیستم هایی کار خواهد کرد که فایل های Runtime مربوطه مثل msvcp100.dll و غیره باید
    باشند و رجستر شوند.
    چون فایل های این زبان به یکسری فایل های DLL وابسته اند که باید در سیستم کاربر موجود باشند.

hossenf عزیز ایندفعه را چون برهان جان از مسافرت آمده و سوغاتی آورده و شفاعت شما را کرد می بخشیمت
    و از گناهت میگذریم، دیگه اشتباه نکنی و گرنه یک دست کتک مفصل مهمانت میکنیم!!؟
    بله درسته، باید visual c++ runtime نصب باشه، و چون با Visual studio 2010 نوشته شده، فکر میکنم حتما باید نسخه 2010 نصب باشه،

Download: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) - Microsoft Download Center - Download Details

Download: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) - Microsoft Download Center - Download Details

البته، با یک گزینه میشه DLL هارو اضافه کرد که من چون تاحالا هرچی کد نوشتم فقط در سیستم خودم اجرا میکردم اصلا به اون توجه نکرده بودم! و الان رفتم دنبالش که اصلا کجا بود :دی

C Run-Time Libraries (CRT)

فکر کنم اینی که الان میزارم توی همه ویندوزها جواب بده (حتی بدون نصب بودن visual c++ runtime) اضافه کردن کتابخانه های مورد نیاز حجم برنامه رو اندکی افزایش داد.(الان حدود 165 کیلوبایته) :

mohit va masahat mosalas دانلود ● آپلودسنتر سایت پی سی اسک

به هرحال این مسائل باعث افزایش تجربه و یادگیری من تازه کار میشه.
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

2. 6 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)