بنام دوست
من که واقعا" گیج شدم که چه کار میکنی و چرا باید اینکار ها را که گفتی به این روش انجام دهیم
خوب ما که خودمان یکباره همان بار اول همه اینکار ها را انجام میدهیم.
بهر حال من که قاطی کردم منظورتان چیست
بنام دوست
من که واقعا" گیج شدم که چه کار میکنی و چرا باید اینکار ها را که گفتی به این روش انجام دهیم
خوب ما که خودمان یکباره همان بار اول همه اینکار ها را انجام میدهیم.
بهر حال من که قاطی کردم منظورتان چیست
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام به دوستان خوبم
آقا نيماي عزيز و دانشمندم، عرض كردم بررسي و امتحان كنيد!
درضمن چرا فكر ميكنيد براي رسيدن به يك جواب يا هدف، فقط يك راه وجود داره؟ يا راههاي كلاسيك وجود داره؟!
عزيزم، برو توي خوده فايل پرتابل نهايي و بررسي كن! نتيجه با پرتابلشده خودتون مقايسه بشه!
ديگه چي؟
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
بنام دوست
من روشی را که فرمودید در دو تا ویندوز تست کردم جواب نمیدهد. لذا فکر میکنم
1. در سیستم شما جواب میدهد بخاطر اینکه شما بعد از این کار ها اطلاعاتی را که در رجستری
ثبت شده ، پاک نمیکنید در نتیجه برنامه اطلاعات اکتیو بودن را در رجستری دیده و جواب میدهد.
2. فایلی که با روش شما ذخیره میشود نمیتواند اکتیو باشد. چون کد های اکتیو بودن در داخل این
فایل که ذخیره نشده بلکه کد ها داخل رجستری هستند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
@eDvArDo
درود
در مورد قسمت bak : در واقع همون فایل exe قبل از کرک شدن هستش که فایل پچ اونو به عنوان بک آپ پسوندش رو به bak تغییر میده!
خوب اگه بیاید و پسوند رو exe برگردونین در واقع همون فایل کرک نشده اول رو خواهید داشت!!!
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
سلام به دوستان خودم
استاد از زحمات شما متشكرم
برهانجان، اينقدر كه آگاهم به اين مسئله! توجه داشته باشيد كه فايل studio.exe كه ازش بكآپ گرفته ميشه 40 مگ و بكآپ مورد نظر 131 مگ هست! پس اينجا يه اتفاقي افتاده كه بكآپ بيش از 3 برابر افزايش حجم پيدا كرده! اين بكاپ از كليه متعلقات نصب شده ظاهري و باطني Spoon هست كه بصورت يك فايل واحد در اومده! مشكل من اينه كه اگه بشه كاري كرد كه نياز به افزودن كليدهاي رجيستري نباشه! به اصطلاح اين فايل كرك شده بشه! (تاكيد ميكنم: "همين فايل")
من فكر ميكنم دوتا مشكل دارم:
1- زبان نوشتاري من زيادي ساده هست و در فضاي علمي اساتيد بزرگوار قابل درك نيست!
2- خواستههاي من، خواستههاي قابل انتظار براي اساتيد بزرگوار نيست!
يك مثال ساده ميزنم:
در بحثهاي يكي از تاپيكها (شايد همين تاپيك) سوال كردم كه آيا برنامهاي هست كه منحصراً بشه فايل تنظيمات رجيستري هر نرمافزار رو به ما بده؟
استاد جواب دادند كه نميدونم چرا اين سوالو كردي؟ ما كه توضيح داديم تغييرات رجيستري با نرمافزار Total Uninstall Pro مشخص ميشه كه ميتوني از همين برنامه بگيري!
خودمو سرزنش كردم كه اي بيسواد! اين چه سوالي بود كه كردي؟! و .....
حقيقتش شخصيت من اينطوريه كه از سوال پرسيدن نميترسم و در هر علمي اشتهاي يادگيري دارم ولي شايد توي بسياري از اين علوم پايه قوي و زيرساخت بهمپيوسته ندارم!
ازين يك خط كه بگذريم چندروز پيش همين استاد در يك تاپيك به معرفي نرمافزار بكآپ از تنظيمات رجيستري نرمافزارهاي نصب شده در ويندوز پرداختند كه دقيقاً همون خواسته بنده بود!
البته در اون تاپيك فقط از استاد تشكر كردم و چيزي نگفتم ولي اينجا لازم ديدم در دنباله عرايضم اينوهم متذكر بشم.
بهرحال در بالا عرض كردم كه مشكل از طرف بنده هست و از اين بابت از شما بزرگواران (خصوصاً استاد خودم جناب شيرين زبان) پوزش ميخواهم
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
بنام دوست
اولا" از قدیم گفته اند پرسیدن عار نیست ندانستن عار هست
خود بنده چیز هاییکه از کامپیوتر نمیدانم واقعا" صد ها برابر چیز هایی است که فکر میکنم میدانم.
از طرف دیگر بنده هم یک انسانم و ممکن است خیلی مواقع نتوانم منظور عزیزانم را درست متوجه شوم.
از این بابت عذر تقصیر دارم.
اما در مطالب بالا یک نکته را هم باید عرض کنم
فرمودید :(فايل studio.exe كه ازش بكآپ گرفته ميشه 40 مگ و بكآپ مورد نظر 131 مگ)
جواب: فایل studio.exe كه ازش بكآپ گرفته ميشه 114 مگ و بكآپ مورد نظر نیز 114 مگا بایت است. این فایل
XStudio.exe است که 40 مگا بایت میباشد و کاری با آن نداریم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
درود
ادواردو جان دوست عزیزم
برای ذهن خلاق سوال پیش میاد! و تو این دسته افراد دارای علاقه میرن دنبال جواب اش! بنابراین اگه برات سوالی پیش نیومد یا نرفتی دنبال جواب اش باید نگران باشی!!
این که دنبال راه های غیرمتعارفی نشون میده ذهن خلاقی داری و ذهن ات محدود به روش های معمولی از قبل تعیین شده نیست! این خیلی عالیه ...
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)