درود بر شما
نکته: خود برنامه AutoIt پیش فرض پرتابل هستش یعنی تمام فایل های مورد نیاز رو تو همون دایرکتوری نصب میریزه!
برنامه CHM Editor 1.3.0.37 انتخاب کردم که هم حجم اش کمه و هم راحت کرک میشه!
تمام فایل های لازم + سورس Nsis + سورس AutoIt رو آپلود کردم!
کرک این برنامه به صورت رجیستری در مسیر HKCU\Software\GridinSoft ذخیره میشه که من اونو با نام RegInfo.reg در پوشه Data قرار دادم!
بنابراین برای کرک برنامه کافیه که اون فایل رجیستری اجرا بشه!
خوب میرسیم به دستورات AutoIt:
ابتدا برنامه Notepad رو باز کنین و دستورات زیر رو توش کپی کنین و با فرمت au3 با نام دلخواه ذخیره کنین:
کد:
$RegInfo = @WorkingDir & "\Data\RegInfo.reg"
این دستور مسیر فایل Data\RegInfo.reg رو با نام RegInfo$ ذخیره می کنه در برنامه (برای دستورات بعدی نیاز داریم)
کد:
;-----Cleaning-----
RegDelete("HKCU\Software\GridinSoft")
نکته: هر کجا کاراکتر ; رو به کار ببریم برنامه دستورات بعد اون رو اجرا نمیکنه و رد میشه!
دستور بالا مسیر رجیستری HKCU\Software\GridinSoft رو حذف میکنه! این کار برای اینه ممکنه کاربری قبلا برنامه CHM Editor رو به صورت درست اجرا نکرده باشه بنابراین باید ردپای گذشته رو از بین ببریم!
کد:
;-----Importing Data-----
RunWait('regedit.exe /S "' & $RegInfo & '"')
این دستور رک برنامه که به صورت سریال در فایل RegInfo.reg که در پوشه Data قرار داره رو اجرا می کنه!
نکته: سوئیچ s برای اجرا به صورت سایلنت هستش!
نکته: RunWait مثل دستور ExecWait تو Nsis هستش یعنی تا اجرای برنامه تموم بشه بعد میره خط بعدی!
کد:
;-----Lunching App-----
RunWait(@WorkingDir & "\App\chmeditor.exe")
این دستور برنامه رو اجرا می کنه!
توجه: تو برنامه Nsis مسیر فایل اجرایی به صورت EXEDIR\App\chmeditor.exe$ وارد میشد ولی اینجا یکم فرق می کنه : EXEDIR$ به @WorkingDir تبدیل شده و باقی دستور باید دقیقا به شکل بالا وارد بشه!
کد:
;-----Cleaning-----
Run (@WindowsDir & '\regedit.exe /E "Data\RegInfo.reg" "HKEY_CURRENT_USER\Software\chmeditor"')
این دستور باعث ذخیره مسیر رجیستری HKEY_CURRENT_USER\Software\chmeditor در فایل Data\RegInfo.reg میشه! این کار باعث میشه تنظیمات برنامه که در حین اجرای برنامه انجام میشه برای دفعات بعد ذخیره بشه!
تذکر: فایل RegInfo.reg جدید جایگزین RegInfo.reg قبلی میشه و سری بعد RegInfo.reg جدید اجرا میشه!
کد:
RegDelete("HKCU\Software\GridinSoft")
با این دستور مسیر رجیستری HKCU\Software\GridinSoft حذف میشه و ردپایی از برنامه تو ویندوز نمی مونه!
Exit
پایان
حالا توی مسیر نصب برنامه AutoIt برین توی پوشه Aut2Exe و برنامه Aut2exe.exe رو اجرا کنین! تو مسیر Source آدرس فایل au3 رو که ساختین بدین.
آدرس Destination هم برای خروجی exe هستش که اگه وارد نکنین اونو کنار فایل au3 و با همون نام ذخیره میکنه!
Custom Icon هم می تونین آیکن دلخواه تون رو بدین که اگه وارد نکنین آیکون پیش فرض رو قرار میده!
فقط گزینه اول اجباری هستش و دو گزینه بعدی اختیاری هستش!
بعد از زدن گزینه Convert فایل Exe شما ساخته میشه اونو درکنار پوشه App قرار بدین
اولین قسمت آموزش تموم شد! این یه مثال خیلی ساده بود!
شما با تمرین بیشتر می تونین کارهای مشکل تر و حرفه ای تری رو درست کنین!
نسخه پرتابل شده برنامه رو آپلود کردم!
توی پوشه Source هم سورس فایل Nsis و هم سورس فایل AutoIt رو قرار دادم!
اونارو با هم مقایسه کنین و به اختلاف هاشون توجه کنین!
دانلود:

http://dl.pc4you.ir/4pc/borhan_3010/PortableApps/CHM%20Editor%201.3.0.37.rar
موفق باشین
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)