بله از این نظر حق با شماست، اگه این ویندوزها به همون اندازه که من گفتم بی خاصیت بودن که باید کارخونه سازنده تعطیل میکرد میرفت پی کارش،نوشته اصلی توسط mnxxmahmood
اما این مطلب (پایداری و کارکرد) رو هم از این نظر در نظر داشته باشید که بعد از نصب درایورهای همون محصول این پایداری و کارکرد واقعا ایجاد میشه.
شاید یک ویندوز خام دارای اشکال باشه ولی وقتی درایورهاش نصب بشه دیگه مشکل حله، به نظر من گذاشتن ویندوز اورجینال و ریکاوری و خصوصا رو لپتاپ ها به این دلیله تعداد زیادی از کاربرها چیز زیادی از ویندوز حالیشون نیست ونصب اون رو بلد نیستند و از طرفی سی دی ویندوز و درایورها رو گم می کنند، برای جلوگیری از این کار شرکت سازنده این روش رو ابداع کرده.
اورجینال بودن یا نبودن بیشتر از همه توی شبکه مشکل سازه، وقتی شما یک چیزی در تئوری خوندی ولی نمیتونی پیاده کنی بررسی که میکنی میبینی ویندوز اورجینال نیست که بعدش با یک کرک همه چی حل میشه،
از نظر من ویندوز کرک شده با اورجینال فرقی نداره، هر دو آپدیت میشن و مشکلی ندارن، تنها فرقش اینه که شما برا یکی پول میدی و برا دیگری نه، البته این نظر منه و اون هم نظر شما.
اگه ویندوزهای اورجینال خریداری شده با ویندوز کرکی فرقی نداشتند که باید کارخونه سازنده تعطیل میکرد، و در ضمن شما باید به این هم فکر کنی که اگر ویندوزهای کرکی از ویندوزهای اورجینال چیزی کم داشتند باید تمام کرکرها تعطیل میکردن میرفتن خونه شون.
همه چیز دست خود ماست، حتی پایداری و و کارکرد، اگر بلد نباشی باید اورجینال بخری تا کارخونه برات پایداری و عملکرد رو ایجاد کنه، و اگر بلد باشی با هر نوع ویندوزی خودت پایداری و عملکرد رو ایجاد میکنی.
من تا حالا پول برا نرم افزار ندادم (البته بجز اون چندباری که بچه بودم و نمیفهمیدم) و نخواهم داد، حتی اگر نتونم اون پایداری و عملکرد رو ایجاد کنم.
300 تا 400 هزارتومن رو باید بدم به دی وی دی 10 گرمی سون آلتیمیت، درحالی که میدونی 400 هزارتومن چقدر بنزین میشه؟ میتونی باهاش کل ایران یا لااقل نصفشو بگردی و حال کنی، اگه بخواد ایران هم مثل بقیه کشورها بره تو خط کپی رایت اون وقت باید 3 تا 4 میلیون برا یه ویندوز و کلیه نرم افزارهای دلخواهت بدی، که اگه اینطور بشه منم کامپیوترو می بوسم میزارم لب تاقچه میرم میزنم تو یک کار دیگه.
نه پایداری میخوام ونه عملکرد ونه ویندوز، نه بیل گیتس، نه استیو جابز، نه مک،
شایدم رفتم سمت لینوکس، کسی چه میدونه.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)