این سوال شما رو میشه از چندین جنبه بررسی کرد:یک سوال : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟
1- بله میشه برگردوند کار نشد نداره یکی از راه هاش رو هم آقا مقصود در بالا گفتند.
2- شما باید این کار رو از این نظر هم بررسی کنی که آیا ارزشش رو هم داره یا نه، در دنیای الکترونیک ما جنس اورجینال و غیر اورجینال نداریم وقتی شما از یک فایل مثلا ورد یک کپی میگیری کپی هم اورجینال هست و هیچ کس فرق اورجینال و کپی رو تشخیص نمیده، وقتی این همه دی وی دی ویندوز اون هم اورجینال وجود داره شما اصلا چرا باید همچین کاری بکنی،
تقریبا دو ماه پیش یکی از دوستام تو گرونی پیله کرده بود که میخوام لپتاپ سونی بخرم به خاطر اینکه ویندوز اورجینال داره، هرچی گفتم این غلطو نکن فایده ای نداشت، خلاصه خریدش. زدو یکی دو هفته بعد ویندوزش به هم ریخت و آوردش جای من، دی وی دی های ریکاوری رو گذاشتیم و بعد از یک ساعت دو ساعت ویندوز اورجینالش بالا اومد، دوست ما هم خوشحال مای کامپیوترو باز کرد و در کمال تعجب دید که فقط درایو سی داره، خلاصه یکم بد و بیرا به سونی به خاطر اطلاعات از دست رفتش گفت و یکی از دی وی دی های خودم رو گرفت و دوباره ویندوزو عوض کرد، جالبه که الآن از سیستمش راضی تره تا اون موقع. ولی یه غلطی کرد که بیخودی 150 تومن پول ویندوز داد.
پس اگر به خاطر اینکه ویندوزش اورجیناله میخواید این کارو بکنید، همینجا دست نگه دارید چون اورجینال غیر اورجینال نداریم، هر ویندوزی رو بیارید پیش من رایگان براتون اورجینال میکنم.
ولی اگر هدف شما ساخت یک نسخه یونیورسال هست این کار رو انجام بدید ولی روی لپتاپ نه، روی سیستم خانگی و ماشین مجازی برای آزمایش جای بهتری هست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)