سلام به همه
من هم موافقم که کسی پول برا نرم افزار نده، الآن چندین ساله که هیچ نرم افزاری نخریدم، یادمه قدیما هر کی از این پک ها تو دستش بود نشون از علم بالا و کلاس بالاش بود ولی خوب اون موقع بچه بودم منم یه چند تا از اینها رو خریدم.
ولی الآن میگم هر وقت دیدین کسی از اینا داره بدونید چیزی از کامپیوتر نمیدونه، من خودم یه فلش کوچک دارم که میتونم باهاش یک کامپیوتر رو بترکونم یا نجاتش بدم، همون هم برام کافیه.
بیشتر نرم افزارها رو دانلود میکنم چون قدیما تو سایتهای فارسی چیزی به نام آپدیت بودن معنی نداشت شما چه پک میخریدی و چه دانلود میکردی نرم افزار آپدیت نمیشد ولی الآن که سیاست سایتها عوض شده و به سرعت خودشون رو آپدیت میکنن به نظرم خرید این پکها بی معنی باشه.
من الآن 120 گیگ نرم افزار دارم که 42 گیگ بازی هست 40 گیگ انواع سیستم عامل و بقیه انواع نرم افزار که تعدادشون نهایتا 180 نرم افزار هست، همیشه هم این مجموعه رو آپدیت میکنم و دیگه نیازی به این جور پک ها ندارم.
هر چند این تاپیک برای معرفی این پک ها زده شده و دوست عزیزمون زحمت اون رو کشیدند، چون از اساس مخالف اینها هستم دیگه راجع به اینکه کدوم بهتره صحبت نمیکنم چون همه غلطند، چون بنا به روایتی حاصل دست خارجی ها رو که هیچ پولی برای خریدش ندادند دارند به من و شما میفروشند، یعنی از خارجی دزدیدن و به خودی فروختن با کمترین هزینه و بیشترین سود، تازه قسمت اعظم هزینشون هم صرف گذاشتن قفل روی مجموعه میشه.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)