اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی
سلام من هم تبریک میگم:
سلام. صادق جان تولدت مبارک امید که سلامت و تندرست باشی
سلام
من هم به نوبه خودم به صادق عزیز آغاز بهار زندگیش رو تبریگ میگم و از خداوند برایش آرزوی سلامتی ، سربلندی و سرافرازی را دارم .
سلام
آقا صادق تولد شما و برادرتون مبارک باشه.
از خدا براتون آرزوی عمر طولانی و باعزت می کنم.
The only LIMITATION is IMAGINATIONاین شگفتانگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سختترین کار است.
به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان میتواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوشآیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
سلام
منم تبریک میگم. ایشالا همیشه سلامت باشی و شاد و موفق.
بیا شمعا رو فوت کن... که صد سال زنده باشی...
[SIGPIC][/SIGPIC]
اولا مرد که گریه نمیکنه
دوما حداقل روز تولدت گریه نکن
سوما نیسان هندونه رو فروختی که عکسشو نمیذاری؟
The only LIMITATION is IMAGINATIONاین شگفتانگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سختترین کار است.
به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان میتواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوشآیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
باز کن پنجرهها را که نسيم
روز ميلاد اقاقي ها را
جشن ميگيرد
و بهار
روي هر شاخه کنار هر برگ
شمع روشن کرده است
لمس بودنت مبارک
آقا صادق تولدت مبارك انشالله هميشه شادو سربلند باشيد
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
تولدتون رو تبريك ميگم
ايشالله كه عمري باعزت و طولاني داشته باشين.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)