با خبر شدیم تولد حاج صادق بید!!گفتیم کیک و شیرنی مجازی بخوریم!!!
بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید
بفرمایید تعارف نکنید
birthday402.gif
تبریک میگم صادق جان
با خبر شدیم تولد حاج صادق بید!!گفتیم کیک و شیرنی مجازی بخوریم!!!
بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید
بفرمایید تعارف نکنید
birthday402.gif
تبریک میگم صادق جان
سلام _ با تــــــــــــــــــــشکر از آقـــــــــــــــــــــا رضـــــــــــــــــــــــ ای عزیــــــــــــــــــــــ ـز :دی _ منم تبریـــــــــــــــــــــ ــک میگــــــــــــــــــــــ ـم و امـــــــــــــــــــــــ یدوارم همیــــــــــــــــــــــ ـشه مـــــــــــــــــــــــو فق و پیـــــــــــــــــــــــ روز و باشند و به قول یکی از دوستـــــــــــــــــــــ ــان شـــــــــــــــــــــــا د و ســـــــــــــــــــــــر حـــــــــــــــــــــــا ل باشــــــــــــــــــــــ ـه :دی
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
به قول رفسنجانی تفضلو تفضلو
از طرف من حتما نصفش رو بخور صادق جان
به من هم کیک بدین
بعدش سلام تبریکات صمیمانه به داداش صادق انشالله که هزار ساله بشی توی کورس با حضرت نوح ان جا بزاری رکوردشو بشکنی
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
پس به داداشتم تبریک بگو!!!
بی زحمت به اون هم بگو سهم کیک ما رو بده که جکعا میشه یک کیک!
منم تولدتو تبریک میگم حاج صادق
تولد
ت
ت
ت
ت
ت
ت
ت
ت
م
ب
ا
ا
ر
رررررررررررر
ک
ک
ک
ک
ک
ک
ککککککککککککککک
این اسپم نبود
تبریک تولد بود
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به نام وجود آونده تمام هستی
من هم صادق جان تولدتان را تبریک میگم .
در ضمن ورود شما و آقا حسین ( hossenf معروف به سردار اسپمر ) را به جمع مدیران سایت تبریک میگم .
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
با عرض و ســــــــــــــــــــــلا م و خسته نباشیــــــــــــــــــــ ــد و صــــــــــــــــــــــبح بخیر :دی _ منم همینجا به ایــــــــــــــــــــــن دوتا تبریـــــــــــــــــــــ ـک مــــــــــــــــــــــیگ م _ چه شــــــــــــــــــــــود :دی جمع ما جمع بود > یه دودتا کم بود که اونــــــــــــــــــــــ م بحمــــــــــــــــــــــ دلله اضــــــــــــــــــــــا فه شــــــــــــــــــــــد :دی
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)