مواد لازم:
گوجهفرنگي چهار عدد نمك و فلفل به ميزان لازم خرده نان جو 2/3 پيمانه پياز خردشده يك عدد سير خردشده سه حبه قارچ خردشده يك پيمانه جعفري يك قاشق سوپخوري بادام نصفشده هشت عدد زيتون هشت عدد پنير پيتزا 15 گرم
طرز تهيه: ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجه فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)