سيب‌زميني‌ها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد.


ideal

80406 216

برترین ها:

مواد لازم براي 4 نفر

  • سيب‌زميني: 600 گرم
  • نمك: يك قاشق چاي‌خوري
  • فلفل سبز تند: يك عدد، ساطوري (اختياري)
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • گشنيز: 2-3 قاشق غذاخوري ساطوري
  • آرد: به ميزان لازم
  • روغن: 4 قاشق غذاخوري

روش تهيه:

1- سيب‌زميني‌ها را پوست كنده سپس در يك قابلمه متوسط ريخته و با آب سرد روي آن را بپوشانيد. 30 دقيقه روي شعله متوسط سيب‌زميني را بپزيد تا نرم شود، سپس آبكش كرده و با گوشتكوب آن را له كنيد.

2- پس از اين‌كه سيب‌زميني سرد شد، آن را در يك كاسه بريزيد. تخم‌مرغ، پنير، فلفل‌ساطوري و گشنيز را اضافه كرده و مخلوط كنيد تا يكدست شود. نمك و فلفل كوكو را اندازه كنيد.

3- دستان خود را به آرد آغشته كرده و مايه كوكو را به 10 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر كدام را به شكل توپ درآورده و سپس آن را كمي فشار دهيد تا به ضخامت 2 سانتي‌متر تخت شود.

4- روغن را در يك تابه نچسب روي شعله متوسط داغ كنيد در هر نوبت 3 يا 4 كوكو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه كرده و 2طرف آن را 4 دقيقه سرخ كنيد، سپس با نان و سالسا سرو كنيد.

نکات آشپزی

1- تخم‌مرغ را قبل از اضافه كردن بزنيد تا يكدست شود اين كار بوي زخم تخم‌مرغ را از بين مي‌برد.

2- گشنيز را مي‌توانيد با جعفري جايگزين كنيد.