نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: گوگل نام "خلیج فارس" را حذف کرد!

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    گوگل نام "خلیج فارس" را حذف کرد!

    گوگل نام "خلیج فارس" را حذف کرد!







    با وجود این اگر کاربر اینترنتی، عنوان خلیج عربی را هم در نقشه گوگل سرچ کند به محل خلیج فارس هدایت می شود بدون آنکه حتی این نام نیز بر روی آن درج شده باشد.

    موتور جست و جوگر عظیم گوگل، نام خلیج فارس را از روی خدمات دهنده نقشه (google maps) خود حذف کرده است.

    به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، سرویس خدمات دهنده google earth این سایت نیز مانند سابق کماکان از عنوان مجعول "خلیج عربی" در کنار نام خلیج فارس استفاده می کند.

    گوگل بزرگترین موتور جست و جوگر اینترنت است که امکانات خدماتی آن مانند maps و earth مورد استفاده صدها میلیون نفر در سراسر جهان است.

    این کمپانی هیچ توضیحی درباره حذف نام خلیج فارس از نقشه خود نداده است و این در حالی است که در صورت جست و جوی معادل نام خلیج فارس به زبان های مختلف در نقشه گوگل، این برنامه شما را به محل خلیج فارس بر روی نقشه هدایت می کند بدون آنکه نام آن بر روی صفحه وجود داشته باشد.

    با وجود این اگر کاربر اینترنتی، عنوان خلیج عربی را هم در نقشه گوگل سرچ کند به محل خلیج فارس هدایت می شود بدون آنکه حتی این نام نیز بر روی آن درج شده باشد.

    بدین ترتیب به نظر می آید خلیج فارس تنها محل جغرافیایی جهان است که در شرایط کنونی هیچ نامی بر روی برنامه نقشه گوگل ندارد.

    این در حالی است که خلیج فارس تنها نام تاریخی و مستند این آبها در جهان از صدها سال پیش است که هم اکنون توسط نهادهای مرجع بین الملل مانند سازمان ملل متحد پذیرفته شده و در اسناد و مکاتبات رسمی بین المللی استفاده می شود.

    حتی برخی کشورهای عربی که هم اکنون نام خلیج فارس را تحریف می کنند، تا پیش از دهه 1960 میلادی از همین عنوان در مکاتبات رسمی و بین المللی استفاده می کردند. با آغاز موج ناسیونالیسم عربی در سال های میانی قرن بیستم بود که کشورهای عربی اندک اندک نام تاریخی خلیج فارس را به خلیج عربی تحریف کردند.

    دفاع از خلیج فارس

    این عنوان از آن رو جعلی خوانده می شود که در هیچ سند و نقشه تاریخی بین المللی و منطقه ای، حتی در کشورهای عربی، عنوانی به این شکل وجود ندارد. در مقابل در تمام اسناد، مدارک و نقشه های جهان از 2500 سال پیش که زمان تقریبی تشکیل کشور ایران بود، نام این آب ها خلیج فارس ذکر شده است.

    دولت های ایران چه در دوران پادشاهی پهلوی که ادعای اعراب برای تحریف نام خلیج فارس آغاز شد و چه در زمان جمهوری اسلامی که این ادعاها ادامه پیدا کرد، بر فارس بودن خلیج فارس تاکید کرده اند.

    تاکید بر نام تاریخی خلیج فارس یکی از موضوعات مشترک هویتی و ملی تمام ایرانیان در سراسر جهان است به گونه ای که با وجود اختلافات گسترده میان گرایش های مختلف فکری و سیاسی، بر سر دفاع از نام خلیج فارس با همدیگر اتفاق نظر دارند.

    در سه روز گذشته که دو تیم فوتبال استقلال و پرسپولیس به نمایندگی از ایران در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم های عربستانی و قطری رفتند، ده ها هزار طرفدار دو تیم بارها شعار "خلیج همیشه فارس" را سر دادند.

    به دنبال بالا گرفتن اختلافات اخیر میان دولت جمهوری اسلامی و حکومت امارات متحده عربی بر سر مالکیت سه جزیره ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک که پس از سفر ناگهانی محمود احمدی نژاد به ابوموسی در هفته های اخیر صورت گرفت، تعداد زیادی از ایرانی ها در سراسر جهان از امکانات اینترنتی برای بیان اعتراض خود به دولت های عربی استفاده کردند.

    در این راستا حدود صدها هزار کامنت در دفاع از خلیج فارس و حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه در صفحات فیسبوک افرادی مانند پادشاه عربستان، حاکم امارات و رئیس جمهور آمریکا منتشر شده است.

    این حجم از نظرات باعث شد تا صفحه فیسبوک ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی برای ساعاتی از دسترس خارج شود و مدیریت این صفحه پس از راه اندازی مجدد آن، اذعان کرد که بیش از 250 هزار کامنت با محتوای "خلیج همیشه فارس" از سوی ایرانیان دریافت کرده است.

    اینترنت؛ ابزار اعتراض

    این اما نخستین بار نیست که دفاع از نام تاریخی خلیج فارس تبدیل به مسئله ملی و هویتی ایرانی ها در سراسر جهان می شود.

    در سال 2004 میلادی، نشریه معتبر نشنال جئوگرافیک نام خلیج فارس را در نقشه های خود به خلیج عربی تغییر داد؛ اقدامی که خشم تمامی ایرانیان را در نقاط مختلف دنیا برانگیخت و پژواک آن در محافل سیاسی و مطبوعاتی بین المللی نیز به گوش رسید.

    به دنبال اعتراضات گسترده ایرانیان و سپس واکنش وزارت خارجه وقت، سرانجام نشنال جئوگرافیک رسمأ پوزش خواست و نام خلیج فارس را بار دیگر جایگزین این عبارت مجعول کرد.

    در آن سال نیز ایرانیان با یاری جستن از امکانات شبکه جهانی اینترنت، به اعتراضات خود رنگ و بو و ابعادی گسترده تر بخشیدند. راهکار ایرانیان معترض، تهیه و راه اندازی صفحه ای بود که "بمب گوگلی" خوانده می شود.

    این صفحه اینترنتی که با نام "خلیج عربی arabian gulf" طراحی شد، حاوی چنین عبارتی بود: "خلیجی که به دنبالش می گردید یافت نشد. هیچ منطقه آبی با این نام هرگز وجود نداشته است. نام صحیح، خلیج فارس است که همیشه فارس بوده و همیشه هم خواهد بود."

    با کلیک چند هزار باره ایرانیان بر روی پیوند یا لینک این صفحه، موتور جستجوگر گوگل که ارجحیت یافت مطالبش بر پایه دفعات کلیک است، به صورت خودکار این صفحه را در نخستین جایگاه خود ثبت کرد.

    دانشنامه اینترنتی wikipedia که بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان است نیز نام خلیج فارس را به رسمیت می شناسد و در تمام زبان های آن در صورت جست و جوی عنوان جعلی جایگزین، کاربران را به صفحه مربوط به خلیج فارس راهنمایی می کند.

    بزرگترین مورخان و محققان دنیای قدیم از جمله هرودوت، نئار خوس، استرابون، کورسیوس رومی و نیز محققان جهان اسلامی نظیر استخری، مسعودی، بیرونی، ابن حوقل، مقدسی، مستوفی و ناصر خسرو، از هزاران سال پیش در آثار و نوشته های خود به نام "خلیج فارس" یا "دریای پارس" اشاره کرده اند.

    با وجود این به دنبال بالا گرفتن اختلافات میان ایران و کشورهای عربی بر سر نام خلیج فارس در دهه 1990 سرانجام سازمان ملل متحد با انتشار دو رهنمود نگارشی در سال های 1994 و 1999 بر لزوم بکارگیری نام خلیج فارس در تمام اسناد و مکاتبات آن تاکید کرد.

    در بند اول سند رسمی مورخ 14 مه 1999 دبیرخانه سازمان ملل متحد در این خصوص آمده است: "واژه خلیج فارس در اسناد و انتشارات و همچنین بیانیه هایی که از سوی دبیرخانه (دبیرکل) صادر می شود استفاده می شود. این واژه یک نام استاندارد جغرافیایی برای یک منطقه دریایی میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عرب منطقه (شبه جزیره اعراب) است. واژه کامل فارس همواره برای معرفی این منطقه دریایی استفاده می شود. در ابتدای این سند نیز این نام به همین منطقه اشاره می کرد و پس از این نیز این نام در هر زمانی که نیاز به شفافیت حس شود تکرار خواهد شد."
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. 7 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #2
    عضو سایت
    :دی
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    بودیم دیگه!
    نوشته ها
    328
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

    پیش فرض

    امیدوارم هر چه زودتر روابطمون با خیلی کشورهایی که باید خوب باشه و نیست خوب بشه! مطمئنا بخش زیادی از این مسائل حل میشه!
    بخشی دیگه هم به درایت و قدرت و اقتدار دولت مردان نیاز داره!!

    الان توی این قضایا میشه گفت همه کارها به دوش ملته!! همش ملت دارن تلاش میکنن و ...

    در ضمن لینک اون صفحه (همون که بمب گوگلی شد) را اینجا میزارم تا شاید سهم کوچکی در این قضیه داشته باشیم!

    http://arabian-gulf.info/
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

  4. 6 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #3
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    47
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    38 پست
    قدرت امتیاز دهی
    362
    Array

    پیش فرض

    سلام

    (این قسمت از پستم رو بخاطر اطلاعات غلطی که به دوستان میداد حذفش کردم)


    راستش میخام یه درد دلی با دوستان بکنم.امیدوارم متهم به جناح گیری 30یا30 نشم.

    اول بزارید با سفر ریس جمهور به ابوموسی شروع کنم.

    میخام بپرسم که آیا رفتن به این منطقه حساس استراتژیکی در سالهایی که قدرت دیپلماتیک جمهوری اسلامی بشدت نزول کرده و روابطش با کشورهای منطقه در انتهای منحنی سینوسی قرار داره نشان دهنده چه چیزی میتونه باشه؟

    این تحرکات نشانگر چی میتونه باشه؟یه انتقام.انتقام از سیاسیون بالا دستی که دولت و تیمش رو از مذاکرات 5+1 کنار گذاشتن یا مسایل پشت پرده قیمت دلار و گمرک و بانکها و....

    نگید که بخاطر مردم خونگرم ابوموسی بوده که عذر بدتر از گناهه !

    چه کسی تاوان این اختلافها را خواهد داد؟ آیا این رفتارها مصداق میهن پرستی است؟

    آیا این رفتارها جز این نیست که دلتمردهای ما از هر ابزاری برای بودن یا نبودن (اعم از یک شخص یا یک ایدؤلوژی) استفاده میکنن حتی با به خطر افتادن مصالح مملکتی؟

    ببخشید اگه تلخ و گزنده بود.
    ویرایش توسط mamadak : 05-04-2012 در ساعت 04:18 PM

  6. 4 کاربر مقابل از mamadak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #4
    عضو سایت
    :دی
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    بودیم دیگه!
    نوشته ها
    328
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamadak نمایش پست ها
    سلام

    سایت گوگل انتخاب نام خلیج فارس یا خلیج عربی رو به همه پرسی گذاشته
    .فکر کنم تنها کاری که از ما بر بیاد فقط شرکت تو این همه پرسی باشه!
    .
    .
    ...

    درود دوست عزیز!

    توجه و تلاش شما جای تقدیر داره؛

    اما

    این سایت فقط و فقط یک کلاهبرداریه! و هیچ ربطی به گوگل نداره! اگه حداقل به یه سازمانی ، ارگانی وابسته بود میشد روش حساب کرد! یا گفت چیز بدرد بخوریه!

    یا حداقل اگه یه رای گیری استاندارد بود باز هم تا حدود کنی خوب بود و میشد گفت برید رای بدید!

    اما

    1. گویا این سایت به گوگل که بماند!! به هیچ جای معتبری وابسته نیست!

    2. رای گیریش کاملا نامعتبره! شما میتونید به راحتی در فواصل مختلف بار ها و بارها رای بدید نه به آی پی حساسه و نه ایمیل میخواد.(توجه داشته باشید که نظر سنجی های اینترنتی حتی اگه بین المللی باشه معمولا به ایمیل به عنوان امضا نیاز داره و آی پی هم مد نظر نیست! حال در کشورهای پیشرفته چیزهای دیگه هم گاها وجود داره)

    بنده خودم زمانی با توجه به حجم بالای تبلیغات! که حتی ایمیل های از دوستان مطمئن با سطح تحصیلات بالا در مورد این سایت دریافت کردم، دیگه هیچ شکی برام باقی نموند که این واقعا یه رای گیری بین المللی و احتمالا از سمت گوگل هست!! و براش تبلیغ هم کردم؛

    اما بعدا فهمیدم که ای بابا... ههمون سر کاریم؛


    البته اگر دوستان اطلاعات دیگری دارند که نشان از عتبار یا عدم اعتبار این سایته، عنوان کند.

    یا حق
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

  8. 5 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #5
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    47
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    38 پست
    قدرت امتیاز دهی
    362
    Array

    پیش فرض

    سلام

    از راهنماییتون ممنون.راستش خیس عرق شدم.

    جالب ایجاست بنده هم ایمیلی از یکی استادهام دریافت کردم. حق با شماست باید کمی تأمل میکردم.

    تو سایت google group سرچ کردم .اونها وابستگی این سایت رو به گوگل رد کردن.

    در ادامه تو یه وبلاگ به این مطلب برخورد کردم. چندین بار خوندمش تا مثل قبل گاف ندم. از اساتید میخام اگه به مطلب پوچ و بی اساسی برخوردن بنده رو در جریان بزارن تا تصحیحش کنم.

     
    هشدار . . . نیرنگی دیگر از سوی دشمنان ایران . . . دو تارنمای ضدایرانی رای گیری "خلیج فارس یا خلیج***ی" و "کدامین خلیج"، و دشمن ورزی با ایران و ایرانیان و به رأی گذاشتن نام تاریخی و رسمی "خلیج فارس" ه


    http://www.persianorarabiangulf dot com/ - و - http://whichgulf dot com/


    در ماه مه ۲۰۱۰ یک تارنمای ضد ایرانی بنام "خلیج فارس یا خلیج***ی" راه اندازی شد که نام خلیج فارس را زیر پرسش و به رای گیری گذاشته است.


    از آنزمان تاکنون این تارنما ادعا میکند که بالای ۲.۴ میلیون رای داده اند (تا دوماه پیش باصطلاع ۱.۸ میلیون بود!) ! اکنون پرسشهای که بایستی از خودمان پیش از شرکت در این رای گیری بپرسیم:‌ ۱. چه کسانی پشت پرده این تارنمای رای گیری هستند و اعتبارشان چیست؟ ۲. برای چه منظور و هدفی راه اندازی کرده اند؟ ۳. این تارنما نهایتا چه چیزی را میخواهد ثابت کند؟‌ ۴. آیا این نامگذاری در سازمان ملل مطرح شده یا زیر سوال رفته است که اکنون برای حل این سردرگمی بارای گیری جامعه جهانی نیاز دارند؟ ۵. آیا ما ایرانیان آن اندازه بی فکر و ناچیز شده ایم که به جای تثبیت شواهد و مدارک به تارنمایی برای رای گیری بسنده کنیم که هرکه بیشتر نظر داد خلیج فارس از آن او میشود؟


    شوربختانه بسیاری از هم میهنان از روی احساسات و عجولانه، بدون اینکه هیچ بررسی یا کندوکاوی پیش از شرکت در رای گیری بکنند و دریابند که چه کسانی پشت پرده این سایت میباشند، نخست چشم بسته رای داده و سپس دوستان خود را نیز دعوت به شرکت میکنند؛ که دوستانشان نیز بنوبه خود و به همان روش چشم و گوش بسته دنباله روی کرده و بدون هیچ آگاهی در رای گیری شرکت میجویند.


    ناگفته نماند که تنی دشمن در لباس دوست که در فیس بوک برای خود نام ایرانی برگزیده اند و ادعای ایرانی بودن میکنند، ما را دعوت به شرکت در رای گیری میکنند و برای برانگیختن احساسات ملی ما بدروغ اعلام میکنند "رای گیری از سوی گوگل است" و یا "نام خلیج فارس در خطر است اگر شرکت نکنید" و امثال آن، که ما بایستی هشیار بوده و بیاد داشته باشیم، که اگر "سگی در اصطبل زاده شود، دلیل بر آن نیست که یک اسب نجیب باشد" ، و اگر کسی نام ایرانی برخود می نهند وادعای ایرانی بودن کند، دلیل بر ایرانی بودنش نیست


    و اما حقایق در مورد این سایت!‌ این سایت در کنار سایتهای دیگری همچون:
    www.Forum.islameiat.com
    www.alresalahtrading.com
    3p
    3p cap
    www.HARVEYJEKYLL.com
    3p cap
    ::..RE/MAX..::
    www.moderntanning.com
    www.mail.shaqaiq.com
    Saudi Society of Endocrinology and Metabolism
    intro
    Samara Security
    المركز الدولي للأبحاث والدراسات (مداد) – مختصون في العمل الخيري
    جائزة عكاظ السنوية للقوى العاملةالسعودية
    www.fameadv.com
    3p
    General Syndicate of Cars


    از سوی اعراب خلیج فارس (باحتمال زیاد امارات و قطر) راه اندازی شده است، که این پرسش پدید می آید که انگیزه راه اندازی چنین سایت هایی برای آنان چه سودی با خود بارمغان خواهد آورد؟


    پیش از هر چیزی مسئله ای که همگان بایستی برآن آگاه شوند، که بالا بردن و پائین بردن آمار رای ها دست خود سازندگان سایت است و رای شما هیچ اثری در آمار ندارد و کاملا دروغ میباشد.


    باری، یکی از بزرگترین انگیزه های ساخت این صفحه باصطلاع رای گیری و نیز دیگر صفحات جعلی برای خلیج فارس از سوی اعراب بجز "جنگ روانی علیه ما ایرانیان" و درآمد از راه تبلیغات در صفحات مذکور، همچنین و مهمتر از هرچیز دیگری برای بالا بردن آمار و میزان استفاده از نام جعلی خلیج "ع**ی" در موتورهای جستجوگر است


    هر زمانی که ما کامنتی/نوشته ای/نقل قولی را در اینترنت بکار میبریم که در آن از واژه ی ساختگی برای خلیج فارس استفاده میشود (چه انگلیسی و چه فارسی)، یا از دوستان خود دعوت میکنیم که رای گیری شرکت کنند، ما با این کار به نام ساختگی و دروغین، بدون آگاهی اعتبار میبخشیم، زیرا که مرورگر موتورهای جستجو مانند شرکت گوگل، براساس الگوریتم=محاسبه عددی کار میکنند!‌ بعبارتی دیگر، موتورهای جستجو بر اساس تعداد دفعاتی که یک سایت یا سایت های مرتبط، از یک عبارت خاص و یا واژه بکاربرده شده را بعنوان نام متداول به جستجوگران و مشتریان خود ارائه میدهد. در واقع، این یک نوع سیستم براساس "رای" می باشد.




    برای مبارزه با اینکار ما میبایستی:


    یک: از رای دادن و شرکت جُستن در این بازی مضحک ولی خطرناک خودداری کرده و به دوستان خود هشدار داده و آنان را آگاه سازید که شرکت در این رای گیری آب در آسیاب دشمن ریختن است


    دو: برای بالا بردن آمار نام خلیج فارس، در هر کامنتی که در فیس بوک می نویسید، واژه "خلیج فارس" یا "پرشین گالف" (بانگلیسی) را به پایان آن اضافه کنید:


    سه: از بکاربردن نام ساختگی بطور کلی و شدیدا خودداری کنید


    چهار: هر زمانی که مطلبی/کامنتی را مینویسید که ناچارید نام ساختگی تا بکار ببرید، محتاط بوده و پس از واژه خلیج بجای عربی "ع**ی" و بجای
    Arabian = A***n Gulf
    استفاده کنید


    ---------
    از زمانیکه صاحبان سایت ضد ایرانی "خلیج فارس یا خلیج ع***ی" دستشان رو شده است، آنان سایت دیگری بنام "کدامین خلیج" را راه اندازی کرده اند که به همان شیوه نام خلیج فارس را زیر پرسش میبرد، با این تفاوت که نام خلیج فارس را در زبان فارسی زیر پرسش میبرد، که آیا "خلیج فارس" بایستی باشد یا "شاخاب پارس"!‌ این تنها برای ایجاد شکاف بین ایرانیان در مورد نام و نیز کم کردن بکاربری نام خلیج فارس در اینترنت میباشد!‌
    Which Gulf? Persian or Arabian?
    ---------


    به دوستان خود هشدار دهید که بسیاری از هم میهنانمان در اینمورد نآگاهند


    ----------
    خلیج فارس و مقدمه ای بر SEO
    توضیحاتی که در ادامه ذکر می گردد خلاصه ای از مذاکرات صورت گرفته با بنیانگذار سایت Persians Are Not Arabs می باشد.
    در این گزارش خلاصه ای از نحوه رتبه بندی سایتها در اینترنت و در انتها جایگزینی وب سایت Persians Are Not Arabs به جایPersianOrArabianGulf dot com ارائه می گردد.
    SEO چیست؟
    SEO مخفف عبارت بهینه سازی موتور جستجوگر ((S)earch (E)ngine (O)ptimization) بوده و به فرآیند یا تکنیک هایی اطلاق می گردد که موجب بهبود رتبه بندی یک وب سایت به هنگام جستجوی آن از طریق موتورهای جستجوگر نظیر گوگل، یاهو، بینگ و ... می گردد.
    مثالی از عملکرد SEO :
    برای مثال اگر عبارات "فرهنگ ایرانی" و "تاریخ ایرانی" وحتی لغت "ایرانی" را به زبان انگلیسی در گوگل جستجو کنید، سایتی با نام "ایرانیان عرب نیستند" (PersiansAreNotArabs ) در صفحه اول گوگل مشاهده خواهید نمود.
    در واقع استفاده از تکینیک SEO به شما کمک می کند تا به هنگام جستجوی عبارات مورد نظر در موتورهای جستجوگر، وب سایت شما نسبت به سایر وب سایتها جایگاه بالاتری داشته باشد. به عبارت دیگر این امر موجب وجود بازدید کننده بیشتر و در نتیجه ترافیک بیشتر سایت می گردد.
    نحوه عملکرد SEO:
    در مورد هر موضوع مشخص، هر سایت لینک های متعددی از وب بلاگ ها و سایت های دیگر دریافت نموده که این یکی از فاکتورهای رتبه بندی و اولویت بندی صفحات وب سایت ها در موتورهای جستجوگر می باشد.
    دلیل عدم وجود سایت Persians Are Not Arabs در صفحه اول گوگل به هنگام جستجوی عبارت "خلیج فارس" چیست؟
    به این دلیل که این صفحه تنها چند ماه است به لیست سایت ها اضافه گشته و در نتیجه هنوز لینک های مرتبط را به میزان کافی دریافت نکرده است.
    اگر می خواهید به افزایش رتبه این صفحه کمک کنید، لطفا عبارات "خلیج فارس" و "خلیج عرب" را به آدرس زیر لینک کنید:
    Persian Gulf, No such thing as the Arabian Gulf - PersiansAreNotArabs
    چگونه SEO"" میتواند به "خلیج فارس" کمک کند؟
    بسیاری از ایرانیان در مورد چگونگی برخورد گوگل با عبارت "خلیج فارس" نگران بوده و اعتراضات خود را در قالب صفحاتی علیه واژه "خلیج عرب" در وب سایت های مختلف منتشر کرده اند.
    آنها از طریق تماس با یکدیگر، وبلاگ نویسی، ارسال ایمیل، tweeting، فیس بوک و ... سعی در افزایش رتبه عبارت "خلیج فارس" در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل دارند.
    مشکل کجاست؟
    مشکل اینجاست که بسیاری از ایرانیان نگران، دستورالعمل ها و راهنمایی های نادرستی را انتقال داده اند که منجر به نتایج اشتباه و بعضا برعکس گشته است.
    به عنوان نمونه در وبلاگ های مختلف، ایرانیان به رای دادن به عبارت "خلیج فارس" در سایت PersianOrArabianGulf dot com تشویق شده اند، زیرا این گمان اشتباه وجود دارد که الگوریتم رتبه بندی گوگل براساس نظرسنجی های این سایت بنا شده است.
    دلیل بروز این نتایج اشتباه چیست؟
    زیرا بسیاری از ایرانیان به این سایت که در واقع یک سایت اسپم است لینک داده اند.
    از آنجاییکه ارائه لینک به یک سایت موجب افزایش رتبه آن سایت در موتورهای جستجوگر می شود، افزایش تعداد لینک ها به این سایت، موجب گردیده است که در هنگام جسنجو سایتPersianOrArabianGulf dot com در رتبه بالایی قرار گیرد. این در حالی است که سایت مذکور فاقد هر گونه اطلاعات مفید بوده و در حال حاضر تحت کنترل فردی غیر ایرانی است که هدف آن کسب درآمد ببشتر می باشد.
    با توجه به این توضیحات، اقدام صحیح چیست؟
    1. سایت PersianOrArabianGulf با سرپرستی فردی غیر ایرانی سایت های مختلف بحث برانگیزی را با هدف کسب درآمد ایجاد نموده است. سایت های بحث انگیز معمولا بیننده بیشتری داشته و ترافیک بیشتری را به همراه خواهد داشت و در نتیجه می توان به راحتی از طریق فروش آگهی ها و تبلیغات درآمد خوبی کسب نمود. اگر به مطالب این سایت توجه کنید، در می یابید که این سایت مملو از آگهی و تبلیغات (لینک های آبی) بوده و فاقد هر گونه اطلاعات مفید می باشد. لینک های آبی تبلیغات سایت های دیگر بوده که هر بار کلیک بر روی آن، منجر به کسب درآمد برای صاحب سایت می گردد. در نتیجه این سایت تنها یک سایت شخصی بوده و ارزش دیگری ندارد.
    2. در ضمن، این سایت متعلق به گوگل نمی باشد! (اخیرا، ادعای کذبی در خصوص تعلق این سایت به گوگل با هدف تعیین رتبه بندی صحیح سایت ها با دریافت نظرسنجی از مردم مطرح گشته است)
    لازم به ذکر است که رتبه بندی گوگل نه براساس رای های مردم بلکه مبتنی بر عوامل SEO که در ذیل آمده، می باشد:
    · واژگان کلیدی مندرج در عنوان یک صفحه

    • متا تگ ها
    • تعداد دفعات تکرار واژگان کلیدی در صفحه
    • تعداد لینک های صفحه
    • و ...

    2. هیچ سایتی (شامل سایت اسپمی نظیر PersianOrArabianGulf) نمی تواند نحوه عملکرد موتورهای جستجوگر نظیر گوگل را تعیین کند.
    3. نظرسنجی مجموعه ای از کدهایی است که طراح سایت جهت رای گیری و دریافت آمار تعیین می کند. هر چند نمایش آرا معمولا به درستی صورت می پذیرد، اما طراح سایت می تواند این نتایج را بنا به تمایل خود به راحتی تغییر داده و اصلاح نماید. نتیجه اینکه این اعداد تاثیری بر روی چگونگی کارکرد موتورهای جستجوگر و نحوه رتبه بندی سایت ها ندارد



    از دوستم hossenf متشکرم.راهنماییهای ایشون باعث شد باب مکاشفه راجب این موضوع باز بشه.

  10. کاربر مقابل از mamadak عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/