نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: مطالبی درباره ازدواج ار دیدگاه قرآن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

خوب است آقا پسر ها از دختر خانم ها بپرسند

1- پیروی چه دین و مذهبی هستید؟ میزان تقید شما به مسائل دینی تا چه میزان است؟ و چقدر خود را ملتزم به آن می دانید؟
    2- من مجذوب مال یا جمال شما نشدم بلکه هدف من رسیدن به کمال و آرامش است نظر شما چیست؟
    3- در برخورد با فامیل همسر احترام متقابل بسیار ضروری است نظر شما چیست؟
    4- نسبت به عیب پوشی و راز داری همسرم حساس هستم و برای من اهمیت بسیاری دارد که همسرم اینگونه باشد نظر شما چیست؟
    5- حجاب کامل همسرم برای نامحرم و زینت و آراستگی اش برای من واجب است شما چقدر به این موضوع اهمیت می دهید؟
    6- آیا می توانید کاستی های مالی زندگی وکمی سختی که در هر زندگی امکان وقوع آن هست را تحمل کنید؟
    7- از همسرم توقع درک احساساتم علی الخصوص به هنگام ناراحتی و عصبانیت از محیط کار و بیرون از منزل را دارم نظر شما در این رابطه چیست؟
    8- در مورد تمکین زن از شوهر در قانون شرع چه می دانید؟
    9- تا چه اندازه به صحبت های دیگران مخصوصا مادر، در مورد زندگی شخصی تان اهمیت می دهید؟
    10- مدیریت امور داخلی منزل به عهده زن است و برای بیرون رفتن باید از شوهرش کسب اجازه کند ، نظر شما چیست؟
    11- نظر شما درمورد فال، آینه بینی و دعا نویسی و ... چیست؟
    12- در اختلافات خانوادگی ( که معمولا بین همه خانوداه ها هست) چه کسی حرف آخر را در خانواده شما می زند؟ و معیار رفع اخلاف در خانواده شما چیست؟
    13- نظرتان در مورد ارتباط با نامحرم چیست و چه حدی از ارتباط با نامحرم را جایز می دانید؟
    14- تفریحات شما شامل چه چیزهایی می شود؟
    15- آیا دوست صمیمی دارید؟ و تا چه میزان با او یا آنها در ارتباط هستید؟
    16- سابقه حضور در فعالیتهای اجتماعی داشته اید؟ کجاها و با چه اهدافی؟
    17- قبلا سابقه ازدواج داشته اید؟ اگر از همسرتان جدا شدید به چه دلائلی بوده است؟
    18- نظرتان در مورد همکاری همسرتان با خانم ها (در صورت داشتن همکار خانم) چیست؟ و چقدر به این موضوع حساس هستید؟
    19- چه چیزهایی را رازهای زندگی می پندارید که نباید در مورد آنها با کسی سخن گفت؟
    20- در اقوام نزدیک شما سرطانی، بیمار قلبی (ارثی) و یا نازائی نبوده و یا نیست؟
    21- آیا از نظر پزشکی در سلامت کامل به سر می برید؟
    22- چه چیزهایی را در زندگی تجمل می دانید؟
    23- تعریف شما از قناعت چیست؟
    24- انتظارات خاص از همسرتان ندارید؟ (شروطی مثل ادامه تحصیل، داشتن شغل و یا غیره)
    25- اولین و مهمترین وظیفه یک بانوی اسلامی را در چه چیز می دانید؟
    26- نظرتان در مورد زن سالاری و یا مرد سالاری چیست؟
    27- دوست دارین همسرتان چه فضایی را برای شما ایجاد کند؟ (با مرد رؤیاهاتان ازدواج می کنید یا حقیقت بین هستید)؟
    28 - عادات رفتاری خاص ندارید؟
    29- آیا دارای مهارتهایی مانند خیاطی، و ... هستید؟

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

2. کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)