زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام
اگر امکان داره و مقدور هست در آپلود سنتر بتونیم چند فایل رو انتخاب کنیم و با هم آپلود کنیم ؟ الان فقط یه فایل یا مثلا یه عکس رو میشه آپلود کرد و اگر چند تا عکس برای نمایش داشته باشی باید صفحات جداگانه باز کنی و یه کمی وقت آدم رو میگیره ؟
آپلودسنتر سایت پی سی اسک
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
سلام
با وجودی که دو آپلودسنتر با مشخصه های بالا داشتیم و این را فقط برای این ساختیم که هر فرد یتونه به راحتی فایل های خودش را مدیریت کنه و همچنین از تعداد دانلودهای اون آگاه باشه ، ولی باز هم به دلیل اینکه سید خیلی آقاست ما هم این انتخاب فایل را 5 تا کردیم و در ضمن ریموت آپلود را هم از دیروز فعال کردم . ( اگر نیاز هست بیشتر باشه اطلاع بدید )
سایر آپلود سنترهای مجموعه جهت یادآوری :
active account
Welcome to p30ask upload center, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload!
http://up.p30ask.com/
فکر نکنم تو سایت ها کسی به اندازه ما آپلودسنتر داشته باشه :دی
شاد و پیروز باشید
سلام صبح بخیر
ممنون
دارندگی > برازندگی هست و ما هم در انتخاب دچار دوگانگی شدیم و از این یکی بیشتر خوشم میاد و این رو دیفالت برای استفاده قرار دادم :دی
آپلودسنتر سایت پی سی اسک
برای ریموت آپلود هم میتونید یه سقفی رو در نظر بگیرید که بیشتر از اون حجم ریموت نکنه ؟ البته اگه برای اعضا به نظر من فعال بشه بهتر هست .!!!
امتیازی برای کسی هست که عضو سایت هست .
والله فعلا که فضا اضافه داریم و این نامردها هم که پولش را از ما میگیرند پس گفتیم بزار خلق الله برند حالش را ببرند :دی
خلاصه برای کلیه سلیقه ها یک آپلودسنتر در نظر گرفتیم و انشاالله اگر عمری باشه در آینده در نظر دارم این اسکریپت XFileSharing ( همان آپلودباز و .. ) را هم روی یک سرور اختصاصی عرضه کنیم ، البته بیشتر برای کاربران خودمان ، چون در گذشته خواستیم رپیدلیچ عمومی بزاریم که به دلایل امنیتی مجبور شدیم اون مورد را بیخیال بشیم ولی این اسکریپت مدیریت کاربریش راحت هست و میشه فقط برای کاربران خودمان گروه vip بزاریم .
البته همه اینها وابسته به این هست که مجموعه چقدر رشد داشته باشه و چقدر بتونیم با کمک هم کاربر را جذب کنیم چون هزینه یک سرور جداگانه به همراه مدیریت اون چیزی نیست که به راحتی بشه در اختیار گرفت .
البته خوب خدا را شکر در یک ماه گذشته که وقت آزاد من در اوقات غیر کار به منافع انجمن و نه منافع عده ای سودجو در سایت تعلق گرفته رشد سایت قابل توجه بوده و خدا را شکر با ادامه این روند میتونیم امیدوار به رشد بیشتر در آینده باشیم چون در یک ماه گذشته هم عید بود و ایام دید و یازدید و هم اینکه هر دو قالب نرم افزاری و فیلم پرتال ها نیاز به رسیدگی داشت و اینها تقریبا کارشون به اتمام رسیده ....
ماه گذشته تنها ماهی بوده که بیشترین وقت را برای مجموعه گذاشتم و خدا را شکر شماها هم کمک زیادی تو انجمن کردید و سهم خیلی خیلی زیادی تو روند رو به رشد سایت داشتید .
این مجموعه نیاز داشت تا چند عضو مهم ولی متاسفانه بیمار شده را با وجود درد از خودش جدا کنه و نیاز به یک عمل جراحی داشت تا بتونه دوباره سر پا بایسته .
از همگی شماها واقعا ممنونم
شاد و پیروز باشید
درود
خواستم تشکر کنم از گرافیست سایت و اقا محمد که رنگ لگو مدایران با رنگ کاربری مدیران یکی شده
ممنونم و مرسی
اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی
درود
با توجه به این که امکان آپلود فایل هایی با پسوند "sis" و "jar" وجود دارد، اگه میشه آپلود فایل هایی با پسوند "APK" هم ممکن باشه.
با تشکر
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنونم
بله، درست میفرمایید،
تاحالا به آپلود سنتر نرفته بودم، یعنی قبلا به این active account رفتم دیدم امکان عضویت و مدیریت فایل نداره و ...!
الان اونیکی (آپلودسنتر سایت پی سی اسک) رو دیدم، هم زیباست و هم واقعا خوبه! از این به بعد از همین استفاده میکنم.
کم حواس شدم :دی
یا حق
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
من میخوام یه نرم افزار رو در آپلود سنتر آپلود کنم و بعد دانلود کنم و حذفش کنم ولی آپلود سنتر اجازه دانلود از آدرس رو نمیده و به محض اینکه لینک رو وارد میکنم و بر وری دانلود از آدرس کلیک میکنم > میاد روی آپلود فایل ؟ چندین بار هم تست کردم ولی نشد ؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)