سرعت تایپ
ما از تست هایی برای مقایسه سرعت تایپ با این صفحه کلید نسبت به صفحه کلیدهای معمولی استفاده کردیم. به دلیل عادت نداشتن اوایل تست ، تایپ با این صفحه کلید کمی کند پیش می رفت اما خیلی زود به نحوه قرارگیری کلیدها عادت کردیم.
از متن یکسانی برای انجام تست در هر صفحه کلید استفاده کردیم . نمونه ای از این متن در زیر آمده است:
I bought a new phone - it's great. My new number is 12345678. I'll be late for the meeting on Monday, so start without me.
این متون چارچوب های اساسی تایپ نظیر استفاده از علاثم نقلی ، سوییچ بین حروف و اعداد ، تکرار حروف ، حروف بزرگ و حروفی که در یک کلید مشترک بودند را شامل می شد.
در تست اول از شخصی که زیاد در تایپ کردن مهارت نداشت استفاده کردیم . پس نتایج اولیه تست مربوط به فردی است که مهارت زیادی در تایپ نداشته است. رقابتی در این جا در کار نبوده است و تنها نشان دادن سرعت تایپ با صفحه کلیدها مد نظر قرار گرفته است.
خوب حالا به ادامه بحث معمول مان بر می گردیم. نور پس زمینه سفید قوی است و استفاده کامل از نوکیا E55 را در مکان های کم نور و تاریک به راحتی امکان پذیر می سازد.
سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد و کلید روشن/خاموش در بالای گوشی قرار می گیرند. این بار از کلیدی معمولی نسبت به کلید های نامناسب به کار رفته در E71 و E66 سخن می گوییم.
در سمت راست نوکیا E55 علاوه بر کلیدهای تنظیم صدا ، کلیدهای دستور صوتی و کلید اختصاصی شاتر قرار گرفته اند. گرچه این کلید ها کمی کوچک هستند اما در استفاده از آنها مشکلی پیش نخواهد آمد. در نوکیا E51 ، اصلا کلید مخصوصی برای شاتر در نظر گرفته نشده بود . پس باید افزوده شدن این امکان را به فال نیک گرفت.
پورت microUSB در سمت چپ گوشی قرار دارد. بر خلاف E71 این پورت هیچ پوشش محافظی برای جلوگیری از نفوذ گرد و غبار در آن ندارد . همین طور سوکت صوتی 3/5 میلی متری نیز بدون محافظ است.
کاور پشتی استیل گوشی مسلما یکی از بهترین قسمت های آن است. و علاوه بر آن بر خلاف گوشی های پیشین سری E ، کاملا در برابر اثر انگشت مقاوم است. این کاور هیچ گاه چرب نخواهد شد.
در پشت گوشی دوربین 3.2 مگا پیکسلی آن به همراه فلاش LED قرار گرفته اند. تنها با توجه با مشخصات می توان گفت که این دوربین از کیفیت چندان خوبی برخوردار نیست اما این بخش را به تفصیل در قسمتی دیگر بررسی خواهیم نمود.
با استفاده از اهرمی کوچک ، به راحتی و به سرعت می توان کاور باتری را از جای خود درآورد.تمامی قسمت های فلزی با فشار کمی از جای خود خارج می شوند و با فشار کوچکی به خوبی در جای خود محکم می شوند. با برداشته شدن این کاور تمام فلزی ، قسمت توانمند دیگری از آن نمایان می شود. در زیر این کاور اسلات کارت حافظه microSD و باتری حجیم آن که قدرت 1500 میلی آمپر دارد و از نوع Li-Po BP-4l است، نمایان می شود.با باتری قدرتمندی چون این باتری ، گوشی در حال آماده به کار تا 672 ساعت و در زمان مکالمه تا هشت ساعت دوام می آورد که واقعا حیرت انگیز است.
گوشی جذاب به نظر می رسد و با عملکرد خودش رضایت کاربر را جلب خواهد نمود. گرچه ماهر شدن در تایپ با صفحه کلید نیمه QWERTY به مقداری زمان نیاز دارد ، اما یقینا بعد از عادت کردن به آن ، اروگونومی فوق العاده کلیدها را تحسین خواهید کرد. نکته خوبی که در مورد E55 وجود دارد این است که استفاده از این صفحه کلید نادر ظاهر گوشی را تحت تاثیر قرار نمی دهد و انرا مانند E52 همچنان جذاب جلوه می دهد. باید بگوییم که ما تقریبا با دو گوشی یکسان مواجه هستیم و انتخاب از میان آنها تنها به تصمیم شما در مورد نوع صفحه کلید بستگی خواهد داشت. ارگونومی خارق العاده ، دوام و طراحی ظاهری زیبا از مشخصه های بارز نوکیا E55 هستند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)