نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: نکات ریزو درشت خانه داری

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    27نکته در مورد مهارتهای خانه دارری

    1.برای پاک کردن گردو غبار و حشرات لانه کرده در پشت یخچال از هوای جارو برقی استفاده کنید.
    2.شیشه پاک کن سنتی محلول سرکه و آب
    3.رسوبات آهکی کتری و سماور را با جوشانده سرکه ویا ابتدا با جوشانده سیب زمینی رنده شده و پس از آن با اضافه کردن زاج سفید و حرارت نیم ساعته بر طرف می شود.
    4.جرم گیر سنتی برای اجاق گاز مخلوطی از جوش شیرین مایع ظرفشویی و سرکه می باشد.
    5.براي نرم كردن چرم كفشهايي كه زياد گران قيمت نيستند كافي است دو سيب زميني تميز و خراشيده شده درون هر لنگه كفش قرار دهيد و بگذاريد تمام شب بماند.
    6.: اگر سطح خارجي كفش فرزند شما بد جوري ساييده شده و به اصطلاح رنگ و روي آن رفته است و واكس نمي گيرد ابتدا يك تكه سيب زميني خام روي آن بماليد سپس واكس بزنيد ،چنان براق خواهد شد كه انگار تازه آن را خرديداري كرده ايد.
    7. براي اينکه کيک و شيريني تازه بماند ، آنها را در ظرف هاي در بسته پلاستيکي بگذاريد و در کنار آن يک تکه نان نرم يا نصف سيب قرار دهيد . رطوبت موجود آنها باعث تازه ماندن کيک و شيريني مي شود .
    8.چیپس فری:کف سيني فر را چرب کنيد ، سيب زميني ها را که نازک خرد کرده ايد ، در آن بچينيد، رويشان چند قطره روغن بپاشيد و در فر خيلي داغ قرار دهيد تا سرخ شود.
    9. اگر زير پارچه ميز اتو يک لايه کاغذ فويل پهن کنيد اين کار باعث منعکس شدن گرما مي شود و اتو کشي آسانتر صورت مي گيرد .
    10.نکات ایمنی برای ماشینهای لباسشوئی
    از قرار دادن لباسشوئی در محل هایی که مستقیما در معرض آفتاب یا بارندگی هستند خود داری کنید.
    فاصله لباسشویی ازدیوار 5سانتی متر باشد.
    قبل از توقف کامل ماشین درب آن را باز نکنید.
    بعد از شستشو لاستیک درب آنرا کاملا خشک نمایید.
    قبل از روشن شدن مطمئن شوید شیر تغذیه باز و برق در پریز موجود است.
    قبل از شستشو شلنگ تخلیه را کنترل وکاملا در فاضلاب قراردهید.
    هر چند مدت دریچه جا پودری را در آورده و کاملا بشویید.
    بعد از چند بار شستشو ***** جلوی لباسشویی را در آورده وکاملا بشویید.
    برای دو شستشوی متوالی دو ساعت فاصله نیاز است.
    از پودرهای استاندارد و مخصوص لباسشویی استفاده شود.
    11.نکات ایمنی برای نگهداری آسیاب برقی و مخلوط کن
    هرگز قسمت موتور را داخل آب نکنید.
    هیچگاه قطعات آن را با آب جوش تمییز نکنید.
    هرگز قطعات آن را با شعله آتش خشک نکنید.
    هر 3 ثانیه کار با دستگاه، 3 ثانیه استراحت داشته باشد.
    از ریختن مواد سخت در داخل دستگاه خودداری نمایید.
    بدون در پوش محفظه ای که بالای آن قرار دارد از آن استفاده نکنید.
    هنگام تمییز کردن آن دو شاخه را از درون آن در بیاورید.
    12.نکات ایمنی برای نگهداری آبمیوه گیری
    آبمیوه گیری را روی مکان صاف قرار دهید.
    قبل از وصل کردن دو شاخه مطمئن شوید کلید دستگاه قطع است.
    قبل از توقف کامل تیغ را باز نکنید.
    هرگز در موقع کار دست، قاشق، چنگال و...را داخل مخزن آبمیوه گیری نکنید.
    13.نکات ایمنی برای نگهداری جارو برقی
    در زمان استفاده، جارو نباید بیشتر از 10یا 15دقیقه روشن باشد و بعد از این چند دقیقه جارو را خاموش کنید.
    از گذاشتن پا یا جسم سنگین بر روی جارو بپرهیزید.
    *****های محافظ را سالی دوبار تعمیر یا تعویض کنید.
    از کیسه های پلاستیکی به جای پاکت جارو برقی استفاده نکنید.
    در زمان استفاده، جارو نباید بیشتر از 10یا 15دقیقه روشن باشد و بعد از این چند دقیقه جارو را خاموش کنید
    هیچگاه با جاروبرقی زباله های نمدار، گل، خاکستر روشن، فرش خیس یا ته سیگار را پاک نکنید.
    زباله های خیلی بزرگ و نوک تیز را قبل از استفاده از جارو برقی از روی زمین جمع کنید.
    14.نکات ایمنی برای نگهداری پلوپز برقی
    هیچگاه پلوپز را داخل آب نکنید زیرا به به قسمتهای الکتریکی آن مانند کلید،گرمکن و عایق گرمکن آسیب می رسد.
    هنگامیکه پلوپز کار می کند آن را تکان ندهید.
    هیچ شئ خارجی رابین دیگ و صفحه گرم کننده قرار ندهید.
    هرگز دیگ را در حالت مرطوب و خیس در دستگاه اصلی قرار ندهید.
    دیگ پلوپز را با آب و اسفنج و مواد پاک کننده بشویید
    15.نکات ایمنی برای نگهداری اتو
    قبل از خنک شدن اتو آن را جمع نکنید .
    هنگام اتو زدن آن را زیاد بر روی پارچه فشار ندهید.
    هرگز اتو را برروی سگک وزیپ و قلاب و دکمه های فلزی و پلاستیکی نکشید.
    رسوب یا سولفات که باعث گرفتگی سوراخ های اتو بخار شده را بدین صورت برطرف سازید:
    مقداری سرکه یا اسید رقیق را داخل مخزن آب آن ریخته و آنرا به برق بزنید و پس از چند دقیقه مخزن را خالی کنید رسوبات در سرکه حل شده و از اتو خارج می شود


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #2
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    مصرف مواد منجمد فریزری
    نكاتی كه باید هنگام مصرف ماده غذایی منجمد رعایت كرد به اندازه مراحل مختلف انجماد حائز اهمیت است. برای این كه یك ماده غذایی منجمد هنگام مصرف ، طعم و بو و رنگ خوبی داشته باشد، باید هنگامی كه یخ آن باز می شود، به چند نكته توجه كرد. تجربه ثابت كرده است كهبهترین روش " باز كردن" یك ماده منجمد ، طبخ آن است ( یعنی همانطور كه منجمد است، در ظرف بگذاریم و حرارت دهیم) . این روش علاوه بر این كه بهترین روش از نظر حفظ خواص مواد است ، از نظر وقت نیز صرفه جویی به حساب می آید و زمانی كه فرصت كافی برای تنظیم برنامه غذایی از پیش وجود ندارد ، مفید واقع می شود.
    اصول اولیه برای باز كردن مواد غذایی
    - ماده غذایی منجمد را تنها زمانی از بسته بندی اش خارج كنید كه می خواهید مستقیماً روی اجاق بگذارید.
    - ماده غذایی ای كه از حالت انجماد خارج می شود، باید در اسرع وقت مصرف شود.
    - فقط مقدار مورد نیاز ماده غذایی را از فریزر خارج كنید، نه بیشتر. زیرا همانطور كه بارها گفته شده ، انجماد مجدد مواد غذایی به هیچ وجه صحیح نیست.همچنین نگهداری آن در یخچال اصلاً توصیه نمی شود .
    - هرچه ماده غذایی زودتر " باز شود " بهتر است. به همین خاطر هم در ابتدای این بخش روش حرارت دادن ماده منجمد ( طبخ ) بهترین روش معرفی شد.
    روشهای مختلف باز كردن مواد غذایی منجمد
    1- می توان بسته ی مورد نظر را در دمای عادی آشپزخانه قرار داد تا به تدریج یخ آن باز شود. اما تجربه ثابت كرده است كه این روش بیش از این كه مفید باشد ، مضر است . این روش فقط برای میوه های خام منجمد شده پیشنهاد می شود و همچنین برای شیرینی های منجمد، خمیرهای مخصوص تارت و پای و نان . در صورت استفاده از این روش ، باید بدانید كه دمای آشپزخانه نباید از 20 درجه سانتیگراد بیشتر باشد. بر حسب این كه بسته شما چه اندازه ای داشته باشد، باید بین دو تا چهار ساعت صبر كنید تا یخ آن باز شود.
    2- می توانید بسته مورد نظر را همراه كیسه یا ظرف یكبار مصرف آن در ظرفی بزرگتر ، حاوی آب ( آب سرد) قرار دهید. این روش بیشتر مناسب انواع گوشت سفید و قرمز است.
    3- روش سوم كه راحت ترین و مطمئن ترین روش است ، قرار دادن بسته مورد نظر در یخچال است تا به تدریج یخ آن باز شود. این روش از این جهت مطمئن ترین شناخته شده كه تغییر دمایی صورت نمی گیرد و احتمال اكسیداسیون مواد ( لااقل در سطحشان ) خیلی كمتر از دو روش پیشین است ؛ در ضمن تقریباً مناسب همه نوع مواد هست. ( از جمله انواع شیرینی ، نان و خمیر تارت و پای ) .
    برای این كه بتوانید از این روش استفاده كنید، بهتر است برنامه غذایی را قبلاً تنظیم نمایید تا مجبور به تصمیم گیری سریع و ناگهانی نشوید.
    موادی كه به این طریق یخشان را باز می كنید، حداكثر ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانید.
    4- در مواردی كه عجله دارید، می توانید بسته مورد نظر خود را حرارت دهید تا زودتر باز شود. البته این روش برای موادی كه در بسته بندی های آلومینیومی قرار دارند، مفید است . برای این كار فر را روی حرارت كم ( حداكثر 60 درجه سانتی گراد ) تنظیم كنید ( زیرا حرارت باید كمتر از حرارت مورد نیاز برای طبخ باشد ) سپس حدود 45 دقیقه بسته را در فر قرار دهید . ( از روش حرارت غیرمستقیم هم می توانید استفاده كنید.)
    این روش برای انواع گوشت مفید است ( مگر گوشت كبابی و سرخ كردنی مثل استیك )، همچنین برای نان هم خوب است زیرا درست مانند نان تازه خواهد شد.
    5- روش آخر، طبخ مواد منجمد است . این روش نتیجه خیلی خوبی می دهد. برای استفاده از این روش ، مواد را به محض خروج از فریزر در آب داغ یا روغن داغ قرار می دهند.
    موادی كه معمولاً در فر می پزند مثل ژیگو و مرغ بریان را مستقیماً در فر قرار می دهند و حرارت را مطابق معمول تنظیم می كنند، فقط باید مدت زمان بیشتری را برای طبخ در نظر گرفت .
    گوشتهای برش داده شده مثل استیك ، فیله مرغ یا خوراك هایی مانند شامی كباب و كتلت را مستقیماً در ماهیتابه و مطابق معمول می پزند.
    سبزیجات را هم در ظرفی حاوی آب جوش و كمی نمك می ریزند تا بپزند. برای غذاهای آماده هم می توان از طبخ در فر یا از طبخ به روش حرارت غیرمستقیم استفاده كرد. در برخی موارد هم می توان، غذای آماده را در قابلمه قرار داد و حرارت داد ( مثل دلمه ).
    در صورتی كه خمیر تارت یا پای را قبل از انجماد در قالب های آلومینیومی قرار داده اید، بدون باز كردن یخشان با مواد مورد نیاز پركنید و در فر بگذارید.
    26. تمیز کردن مبلمان
    برای شستن و تمیز کردن پارچه مبلمان، یک فنجان مایع ظرفشویی یا رختشویی را با یک فنجان آب گرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً کف کند. سپس به کمک پارچه یا برسی نرم، به آرامی کف را روی قسمت کوچکی از مبل امتحان کنید. اگر رنگ آن قسمت عوض نشد و در عین حال تمیز‌تر به نظر رسید، با مقدار کافی از این محلول تمام مبلمان را تمیز کنید و در پایان روی سطوح، دستمال خشک بکشید.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #3
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    27.نگهداری از مواد غذایی
    تخم مرغ
    تخم مرغ تازه و خوب باید دارای پوسته خارجی تمیز،شکل طبیعی و محکم و منافذ کم باشد.همچنین زرده گلوله ای شکل و یکنواخت بوده بر اثر شکستن در ظرف زرده و سفیده مخلوط نشود.تخم مرغ باید در مکان خنک (کمتر از 15 درجه سانتیگراد )نگهداری شود.از تماس تخم مرغ خام با سایر مواد غذایی و سطوح و لوازم آشپزخانه خودداری کنید.
    شیر
    برای جلوگیری از فاسد شدن شیر باید شیر پاستوریزه را در دمای کمتر از 10 و بالاتر از 5 درجه سانتی گراد نگهداری کرد.شیر پاستوریزه 3 تا 4 روز بعد از تولید در یخچال قابل نگهداری است.اما شیر استرلیزه در صورت بسته بندی مناسب تا 6 ماه قابل نگهداری است.
    پنیر
    پنیر باید در یخچال و در دمای 2 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری شود پنیر با بسته بندی مناسب در یخچال در دمای 0 تا 2 درجه تا یکسال قابل نگهداری است. در هنگام نگهداری پنیر باز در یخچال به منظور افزایش زمان ماندگاری آن را در ظروف شیشه ای در دار و حاوی آب و نمک نگهداری نمایید. پنیر در دمای بالای 8 درجه به دلیل فعال شدن آنزیم های مایع پنیر به سرعت فاسد میشود.
    کره
    کره در دمای معمولی خیلی زود اکسید شده و طعم تند پیدا کرده و فاسد میشود .موادی که در بسته بندی کره مورد استفاده قرار میگیرند باید غیر قابل نفوذ باشد.اگر بسته بندی مناسب نباشد کره زرد و اکسید میشود. اگر کره سفید شود و بوی تند بدهد نوع فساد فساد ترش است که طی آن اسید های چرب از کلسترول جدا شده و اسید های چرب فرار عامل اصلی بوی تند کره خواهند بود.کره در دمای 4 درجه سانی گراد تا یک ماه و در دمای منهای 18 درجه تا یک سال قابل نگهداری است.
    ماست
    ماست رامی توان در ظروف در دار و در یخچال (دمای 2 تا 5 درجه ) بین دو تا ده روز نگهداری کرد. در دمای معمولی ماست سریع ترش میشود و علت آن فعالیت باکتری های لاکتیک است.
    میوه های خشک ومغزها
    میوه های خشک تنقلاتی سالم و مغزی هستند و برای مدت طولانی قابل نگهداری می باشند.این مواد را در ظروف در دار و در جای خنک و دور از گرما و رطوبت نگهداری نمایید.
    سبزیجات منجمد
    سبزیجات منجمد در ظروف در دار پلاستیکی و با رنگ روشن و بدون منفذ در دمای منهای 18 تا 22 درجه سانتی گراد به مدت 12 ماه قابل نگهداری است.
    نان
    نان پس از تهیه بسیار حساس است لذا جهت جلوگیری از بیات شدن و اودگی میکروبی بهتر است در مکان مناسب و دور از رطوبت باشد.برای نگهداری طولانی تر باید نان را در نایلون تمیز بسته بندی و در فریزر نگهداری کرد.نان در فریزر حداکثر 2 ماه قابل نگهداری است.
    غلات و حبوبات
    غلات و حبوبات را در ظروف در دار و در محیط های خشک و خنک و به دور از رطوبت نگهداری کنید زیرا افزایش دمای محیط همراه با رطوبت موجب رشد آفات و کپک زدگی این ومحصولات میشود.
    پیاز
    پیاز را باید در صفر تا دو درجه سانتی گراد در محیطی خشک نگهداری کرد و از تابش مستقیم نور خورشید دور نمود در این شرایط پیاز تا شش ماه قابل نگهداری است.
    روغن های مایع و جامد
    روغن های مایع به علت داشتن اسید های چرب غیر اشباع خیلی سریع تر از روغنهای جامد اکسید شده و طعم شان تند میشود.کلیه روغن ها باید در ظرف در دار در محیطی خشک و خنک و به دور ازنور خورشید نگهداری شود.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #4
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    تمیز کردن فریزر


    سبزيجات، گوشت مرغ، ماهي و گوسفند، هر كدام را در طبقه ي مخصوص قرار دهيد. به تاريخ بسته‌ها دقت كنيد و مواد را بر اساس تاريخ مصرف آنها در دسترس بچينيد و مواد تاريخ مصرف گذشته را دور بريزيد. روي هر بسته ي جديدي كه در فريزر مي گذاريد تاريخ بزنيد. فهرستي از مواد موجود در فريزر تهيه كنيد تا راحت تر بتوانيد آنها را پيدا كنيد.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #5
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    تمیز کردن دستمال آشپزخانه


    براي تميز كردن دستمالها يا اسفنجهاي جرم گرفته ي آشپزخانه، ابتدا آنها را مدتي در محلول آب و نمك خيس كنيد، تا سريع تر تميز شوند.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #6
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    رفع بوی تخته نان


    وقتي گوشت ماهي و يا سبزيجات بودار را روي تخته ي نان بري خورد مي كنيد بوي آنها را به خود جذب مي كند براي از بين بردن بوي پياز , سير و يا ماهي يك ليمو ترش را از وسط نصف كرده روي سطح تخته بماليد و يا آنكه خميري از جوش شيرين و آب درست كرده و روي تخته گذاشته سپس آب بكشيد .



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #7
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    رفع بوی ظروف پلاستیکی


    براي از بين بردن بوي بد ظروف دردار و جعبه هاي پلاستيكي روزنامه ي مچاله شده را در داخل ظرف قرار داده و در را محكم ببنديد و بگذاريد تمام شب را به همان حال بماند.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/