نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: نکات ریزو درشت خانه داری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #19
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    تهیه ماست در فر

    شیر را گرم میکنیم میگذاریم ولرم شود داخل قابلمه نسوز میریزیم.
    فر را قبلاً با حرارت 100 درجه فارنهاید روشن میکنیم تا گرم شود بعد که کامل گرم شد فر را خاموش میکنیم.
    شیر را با 3 - 2 قاشق ماست خوب مخلوط میکنیم. در ظرف را میگذاریم و به مدت 8 - 6 ساعت داخل فر خاموش شده اما گرم میگذاریم.
    به این طریق ماست خوشمزه ای به دست می آید.
    پاک کردن لکه شمع از روی فرش

    برای پاک کردن لکه شمع از روی فرش تا شمع گرم است یخ را روی آن میگذاریم تا محکم شود.
    بعد با یک وسیله مثل چاقو که خیلی تیز نباشد آرام آرام شمع را جدا میکنیم بعد پارچه ای روی آن گذاشته روی آن اتو با درجه خیلی کم میگذاریم تا شمع آب شود.
    بعد همزمان با قسمت دیگری از پارچه این کار را تکرار میکنیم بعد دوباره با چاقو شمع را تمیز میکنیم.
    در مورد باقالی

    اگر میخواهید از باقالی خشک استفاده کنید ابتدا یکی دو ساعت باقالی را خیس کنید بعد از غلاف اولی جدا کنید. آب را بجوشانید باقالی ها را به آب در حال جوش اضافه کنید به اندازه یک قاشق مرباخوری جوش شیرین اضافه کنید 10 – 5 دقیقه که جوشید آبکش کنید.
    وقتی آبکش کردید سریع روی آن آب سرد بگیرید بعد سریع در ظرفی که در آن تکه های یخ وجود دارد بریزید این عمل باعث میشود باقالی سبز و خوشرنگ بماند.
    بهتر است باقالی رااز یک پوست جدا کنیم و با غلاف دوم فریز کنیم و نگه داریم. وقتی که از فریزر برمیداریم و داخل ظرف آبی قرار میدهیم وقتی یخش باز شد خیلی راحت با فشار انگش باقالی ها از هم جدا میشوند و روش پخت باقالی خشک برای این هم قابل استفاده است.
    اگر جوش شیرین در دسترس نبود میتوان از بکینگ پودر هم استفاده کرد.
    اگر بخواهید باقالی پلو بپزید اگر شوید در دسترس دارید لای برنج شوید بریزید اگر هم شوید تازه نداشتید از خشکش هم میتوانید استفاده کنید.
    اگر باقالی را به روش گفته شده استفاده کنید دیگر نیازی نیست که باقالی همراه برنج جوش بخورد وقتی که برنج آبکش شد باقالی را همراه شوید لا به لای برنج بریزید.
    پوست کندن آسان و راحت باقلا به دو روش

    1- باقلا را از وسط به دو نیم کنید و با فشار دو انگشت مغز داخلش به بیرون پرتاب میشود.
    2- پوست اول را جدا کنید و پوست دوم را با باقلا داخل یک ظرف بریزید. روی سطح ظرف را از نمک بپوشایند بعد از 5 دقیقه پوست باقلا خیلی راحت کنده میشود.
    در مورد تهیه چای میوه ای و چای معطر
    تهیه چای میوه ای

    برای تهیه چای میوه ای نصف مقدار چایی را که همیشه دم میکنید درون تور قوری بریزید.
    سعی کنید حتماً از قوریهایی که توری تفاله گیر دارند استفاده کنید.
    هلو و سیب میوه هایی هستند که چای آنها بسیار خوشبو و خوشمزه میشود.
    مقدار چایی را که درون توری ریختیم مقداری هم پوست هلو که بوی بسیار خوبی دارد و یا پوست سیب را مقداری ضخیم تر میگیریم و به چایی اضافه میکنیم و آب جوش روی آنها ریخته به مدت تقریباً 15 دقیقه میگذاریم روی حرارت بخار آب دم بکشد.
    برای 4 نفر پوست دو عدد هلو کافیست.
    اگر میخواهید چای سیب دم کنید میتوانید از سیب قرمز یا زرد که بوی خیلی خوبی دارد استفاده کنید و اگر دوست دارید چای شما ترش باشد که موقع نوشیدن به همراه شیرینی قند طعم ترش و شیرینی به دست آید از سیب سبز استفاده کنید.
    تهیه چای معطر

    دو عدد هل سبز غلاف را از دانه جدا کنید و همراه مغز و پوست هل درون تفاله گیر قوری قرار داده و مقدار چایی را که همیشه دم میکنید به آن اضافه کرده و آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد.
    چای معطر دارچینی:

    برای تهیه چای دارچین دو روش وجود دارد:
    1- به اندازه 2 چوب دارچین 5 سانتی به مقدار چایی که همیشه دم میکنیم اضافه کرده و آب جوش میریزیم.
    2 – 5 عدد چوب دارچین 5 سانتی را در تفاله گیر قرار داده و آب جوش میریزیم در اینجا چای معمولی اضافه نمیکنیم
    چای معطر زنجبیلی:

    بهتر است برای تهیه این چای از چای سبز استفاده کنید.
    1 قاشق سوپخوری چای سبز و 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده و 1 عدد چوب دارچین 5 سانتی را با هم داخل تور قوری گذاشته و 2 لیوان آب جوش اضافه میکنیم بعد در قوری را میگذاریم 10 دقیقه بعد آماده است.
    این چای را هرگز روی حرارت نگذارید.
    این مواد را میتوان تا 3 بار دیگر مصرف کرد.
    در مورد پنیر خانگی

    مواد لازم:
    شیر 1 لیتر
    آبلیمو یا سرکه یا ماست 1 استکان
    طرز تهیه:
    شیر را روی حرارت میجوشانیم بعد یکی از مواد گفته شده را به دلخواه به شیر اضافه میکنیم.
    این مواد باعث میشود شیر در یک آن ببرد این حالت را دَلَمه میگویند.
    وقتی شیر دَلمه شد آبکش میکنیم داخل پارچه یا تنضبف میگذاریم کاملاً آبش خالی شود پارچه را مثل بقچه جمع میکنیم وسیله سنگینی مثل سنگ را روی آن میگذاریم تا کاملاً آبش کشیده شود.
    اگر دوست داشتید پنیر مثل پنیر تبریزی سوراخ سوراخ باشد دستمال تمیزی که از جنس کتاب باشد بهتر است به سرکه انگور آغشته کنید پنیر آماده شده را داخل آن بگذارید و داخل یخچال به مدت 6 ساعت قرار دهید. دقت کنید سرکه ای که برای این کار استفاده میکنید حتماً باید سرکه انگور باشد.
    در مواردی که پنیر شما کپک میزند پنیر را دور نریزید بلکه چند حبه قند را روی تکه های پنیر بگذارید بعد از چند ساعت تمام کپک ها جذب قندها میشود و از روی پنیر کاملاً پاک میشود.
    در مواردی هم که پنیر زرد میشود یا خشک میشود اطراف پنیر را با کره یا روغن چرب میکنیم که از خشک شدن یا زرد شدن پنیر جلوگیری شود.
    منبع:برنامه خانه ما


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/