صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

موضوع: آلبوم های آینده

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

حدود دو سال پس از پخش آلبوم اول
    دومین آلبوم امید کریمی آماده انتشار شد

1335514018

موسیقی ما : امید کریمی که در سال ۸۹ نخستین آلبوم خود را با نام «نمی‌بخشمت» منتشر کرد، در گفت‌و‌گویی با موسیقی ما خبر از به پایان رسیدن مراحل تولید دومین آلبومش داد.

کریمی اظهار داشت: «تولید آلبوم دوم به پایان رسیده است و از نتیجهٔ کار بسیار راضی هستم. در این آلبوم پرهام ابراهیمی و شاهین خسرو آبادی به عنوان آهنگساز با من همکاری داشته‌اند و تنظیم‌ها نیز توسط مهدی میلانی و پرهام ابراهیمی صورت گرفته است. ضمن اینکه میکس و مسترینگ کل آلبوم بر عهدهٔ مهدی میلانی بوده که وی یکی از بهترین تنظیم کننده‌ها و ریمیکسرهای کشور است و مطمئناً در آینده بیشتر از ایشان خواهید شنید. ترانه‌های آلبوم را هم محمدعلی فریحزاده و علی منصوری خواه سروده‌اند. کار‌ها به صورت ترنس، اسلو و دو قطعه هم به صورت شش و هشت تنظیم شده‌اند. برای اولین بار است که کار شش و هشت اجرا کرده‌ام که بسیار متفاوت شده، اما فضای کلی آلبوم عاشقانه و غمگین است.»

وی افزود: «فعلاً در حال مذاکره با چند شرکت پخش بزرگ برای توافق و واگذاری آلبوم هستیم. انشالله امسال آلبوم را منتشر خواهیم کرد و امیدوارم باتوجه به تلاشی که کردیم مورد استقبال عموم مردم قرار بگیرد. امیدوارم پخش خوب این آلبوم، پخش نامناسب آلبوم اول (نمی‌بخشمت - انتشار: ۱۳۸۹) را جبران کند؛ چرا که به گواه بسیاری از کار‌شناسان موسیقی آلبوم اولم قربانی پخش ضعیف شد. امیدوارم این آلبوم شنیده شود چون بنده به آن بسیار ایمان دارم.»

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

به دنبال موفقیت کتاب آموزشی «نوای مهر ۱»

همایون خرم اجراهای جدیدش را منتشر می‌کند

1335514269

موسیقی ما: همایون خرم در مورد آماده شدن کتاب‌های آموزشی خبر داد و در این رابطه به موسیقی ما گفت: کتاب «نوای مهر۲» را که به صورت چهار مجموعه سه تایی منتشر می‌شود که در حقیقت شامل ۱۲ دستگاه است که هر کدام از این‌ها مثل «نوای مهر» اول شامل مقدمه آواز، قطعه ضربی، چهار مضراب و... است.

وی متذکر شد: ادامه آواز در گوشه‌های مختلفی که هر مقام برای خود دارد و در آخر هر مقام، یکی از آهنگ‌های خودم را که ساخته بودم به عنوان آهنگی که مربوط به آن کلام است.

رساله اول شامل سه دستگاه در مقام‌های شور، ابوعطا و مقام دشتی است که در هر یک از این‌ها همه قطعات ضربی، ۴ مضراب و گوشه‌های مختلف وجود دارد.

وی متذکر شد: تعداد کارهایی که خود من به صورت بداهه نوازی مثل گوشه‌هایی که برایشان نام هم انتخاب کرده‌ام، و نیز آنچه را که بعد‌ها در موردش فکر کرده و ساختم، در این مجموعه‌ها مشاهده می‌شود. از این میان می‌توان به «ر‌ها» اشاره کرد که خودم هم آن را اجرا کرده بودم. این‌ها همگی می‌توانند در آینده جزو کارهای قابل عرضه برای آموزش موسیقی مورد استفاده قرار بگیرند.

خرم همچنین گفت: در رساله اول بخشی از این آثار را ارائه کرده‌ام و خود نیز آن‌ها را نواخته و اجرا کرده‌ام. مثلا ابو عطا را با ویلون اجرا کرده‌ام. اما برای مجموعه بعدی موفق نشدم اجرای آن‌ها را نیز انجام داده و با نوای مهر۲ به بازار بفرستم. هنوز یک مقام دشتی مانده که بعداز انتشار کتاب آن را اجرا و به بازار می‌فرستم. انشالله تا اواخر اردی بهشت این سه مقام را با ویلون اجرا کرده و می‌نوازم تا همراه با کتاب خود بتواند منبعی آموزشی برای علاقه مندان باشد.

به گفته خالق «غوغای ستارگان»، رساله دوم در مقام‌های همایون، اصفهان و وصال اجرا می‌شود.

وی در مورد مقام وصال که در این مجموعه خواهد بود، گفت: متاسفانه مقام وصال مقامی است که بسیار مظلوم واقع شده است و آن چنان که باید و شاید مورد توجه واقع نشده است. البته من خودم چند آهنگ در مقام وصال ساخته‌ام که می‌خواهم کاملا آن‌ها را نوشته و اجرا کنم که از این به بعد هرکس خواست نواختن ویلون را آموزش ببیند، از این‌ها استفاده کند. حتی می‌توان در آموزش سازهای دیگر نیز از این اجراهای ضبط شده بهره‌مند شد. چون این مقام جزو مقام‌های اصلی به حساب خواهد آمد و از این به بعد می‌توان برای این گونه از موسیقی ۱۳ مقام بر شمرد.

خرم در پایان گفت: قرار است از آهنگ‌هایی که در مثام وصال ساخته‌ام در پایان این رساله نیر استفاده کنیم. همایون و اصفهان آن در حال حاضر آماده بوده و ما بقی را مشغول نوشتن و تالیف هستم.
    علاقه مندان به دنبال کردن اخبار جدید در مورد استاد همایون خرم می‌توانند به آدرس: قرار است از آهنگ‌هایی که در مثام وصال ساخته‌ام در پایان این رساله نیر استفاده کنیم. همایون و اصفهان آن در حال حاضر آماده بوده و ما بقی را مشغول نوشتن و تالیف هستم.
    گفتنی است همایون خرم قرار است با خواننده‌های جوانی که صدای خوبی دارند، همکاری مشترکی را آغاز کند که به زودی به اعلام اخبار آن‌ها اقدام می‌شود.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

دمو آلبوم جدید و بسیار زیبای استاد ایرج به نام قصه زندگی

97071369149703573003

MP3 128

Iraj - Lifestory Demo

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آلبوم رویا با صدای آرمین بزودی از شرکت جهان تصویر در سراسر کشورتوزیع میگردد
    ترانه سرایان : داریوش شهریاری، بابک صحرایی، پگاه موسوی، محمود الهوئی، کامیارمتین - آهنگسازان : فرزاد فرزین , بابک جهانبخش، بهرنگ بهادرزاده، فرزادفتاحی، محمدشاکر، محمدعارف – تنظیم کنندگان : فرزادفرزین ، پوریاحیدری ، بهرنگ بهادرزاده ، محمد شاکر ، فرزاد فتاحی ، میلادثانی

90755691667671515038

MP3 320
    MP3 128

Download

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

ورژن جدید آهنگ فوق العاده زیبای حلالم کن با صدای پویا بیاتی

ترانه ، آهنگ : پویا بیاتی - تنظیم: فریبرز خاتمی
    این اثر یکی از قطعات آلبوم " اردیبهشت "پویا بیاتی ست که بیستم اردیبهشت منتشر می شود

Pouyaa

MP3 - 320

Poya Bayati - Halalm Kon

MP3 - 128

Poya Bayati - Halalm Kon

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

بنده که از شنیدنش لذت بردم.آهنگ ریتمیک و خوبیست.امیدوارم توی قطعات دیگه آلبوم هم همکاری میثم و زانیار رو داشته باشیم.

آهنگ جدید و زیبای میثم مروستی با نام نیاز

ترانه و ملودی : امیر شاملو ، تنظیم : زانیار خسروی

این اثر یکی از قطعات آلبوم میثم مروستی می باشد که اوایل خرداد منتشر خواهد شد ...

82450823813275297416

MP3 320

نیاز

MP3 128

نیاز

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آهنگ جدید و بسیار زیبای حمید عسکری با نام عشق آخر

( این آهنگ از آلبوم جدید حمید عسکری میباشد به زودی منتشر میشود )

43804238103024670191

MP3 128

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آهنگ آروم و غمگین و زیباییست.

آهنگ جديد و فوق العاده زيباي فاتح نورايي به نام وداع آخر

( تنظیم كننده : استاد امیر مقیمی زاده / ترانه سرا : امید آریانیک / نوازندگان : پیام طونی و فیروز ویسانلو )

و بالاخره بعد از گذشت 4 سال فاتح نورایی با آلبوم دست های خالی باز میگردد ...
    آهنگ فوق العاده زیبای وداع آخر با صدای این هنرمند محبوب از همین آلبوم می باشد که به زودی
    به همراه بقیه آثار فاتح نورایی به صورت مجاز و در فروشگاه های سراسر کشور منتشر خواهد شد..
    ( دموی این آلبوم تا سه روز آینده به همراه اطلاعات کامل از تمامي هنرمندان این آلبوم ، منتشر خواهد شد )

69883460030023055974

وداع آخر

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آهنگ جديد و بسيار زيبای نويد علاسوند به نام تصوير چشات

( ترانه ، آهنگ و تنظيم : نويد علاسوند . ميكس و مسترينگ : امير سينكی )
    ( به زودی منتظر آلبوم مجاز نويد علاسوند به نام نت های من ، با آهنگ هاي جديد باشيد )

67698285392952178553

تصوير چشات

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)