والا از هرچی بگذریم سخن دوست خوشتر است بزار فکر کنم ............
آها
KasPersKy PuRe
راستی ؟ تو از چه نرم افزاری خوشت میاد ؟
والا از هرچی بگذریم سخن دوست خوشتر است بزار فکر کنم ............
آها
KasPersKy PuRe
راستی ؟ تو از چه نرم افزاری خوشت میاد ؟
Fdisk
سوال : تا حالا شده هر چی فکر کنی هیچ چی واسه انجام دادن نداشته باشه ( یعنی با هیچ چی حال نکنی )؟
طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !
نه نشده در یک شبانه روز چنذ ساعت تلویزیون نگاه میکنی؟
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
0 ساعت کلا آخرین باری که تلویزیون دیدم یادم نیس !
سنگین ترین خلافت تا حالا چی بوده؟ راستشو بگو.
تا حالا خلاف سنگینی نداشتم ایا تا حالا شده از زندگی نا امید بشی؟اخرین بار کی بوده؟
((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.
بله به دفعات آخرینش همین الان
5 تا از تفریحاتت رو بگو ؟
1.ورزش2.سینما3.کتاب خوندن شده تا حالا به پدر و مادرت بی احترامی کنی؟یا باهاشون تند برخورد کنی؟
متاسفانه هردو رو از دست دادم
شماچطور؟
من خیلی دوسشون دارم و به خودم اجازه نمیدم باهاشون بد برخورد کنم! همیشه احترام شون رو دارم!!
به روانشناسی رنگ ها اعتقاد دارین؟
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
تا حدودی بله ، در مباحث تجارت ، بازاریابی ، تولید و ... مطالبی در موردش دیدم.به روانشناسی رنگ ها اعتقاد دارین؟
سوال :
به نظرت امام ها چطور تونستن 13.000 تا بچه درست کنن و چرا همشون رو فرستادن ایران ؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)