انشالله! من که نیستم!! خودتون بحث کنیدحالا اگه عمری بود یه تایپیک در مورد نسخه پرتابل Spoon باز می کنیم و بیشتر بحث می کنیم!
نگاه کن ما الان داریم راجب چندین مدل پرتابل سازی صحبت می کنیم! اگر منظورت یک فایل واحد هست که با اجرای اون، Spoon اجرا میشه باید بگم که نمیشه چون که Spoon خودش پرتابل شده است و اگر ان را پرتابل کنیم می شود پرتابل در پرتابل که برای برنامه ای با چنین حجمی، عمر نوح را می طلبد!نسخه پرتابل اش رو هم بسازیم باید پرتابل باشه نه با اینستالر کار کنه
پس اگر PortableApps هست که من خوشم نمیاد! اخه کلا داره به اصل و نصب کلمه "Portable" توهین می کنه!!برنامه های پرتابل را برای این می سازیم تا برای اجرا دردسر کمک تری داشته باشیم و ان را به شکل قابل حمل یعنی پرتابل داشتم باشیم! ولی با این روش باید کلی تجهیزات جابجا کنیم تا اخرش که چی بخوایم یک برنامه پرتابل رو اجرا کنیم!
Str$ ، ادرس وارد شده توسط کاربر هست که به طور پیشفرض بر روی Var$ تنظیم شده که اگر کاربر ادرس دیگری را بدهد،Str$ تغییر می کند.در مورد دستور هایی هم نوشته بودی مشخص نیست Sar$ چیه یا C.reg چیه داخلش! فکر کنم فقط خودت سر در بیاری چیکار کردی! پرتابل کردی بذار رو سایت که دوباره براش وقت نذاریم!
C.reg هم تنظیمات ذخیره شده ی رجیستری مان هستند!
کجاش سخت بود؟!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)