دانههاى ميوه جات تا كاشته نشوند، و جبروتى حضرت جبار به شكلهاى گوناگون و به وسيله ساير عناصر نواقص و كمبودهاى آنها را جبران نكند، قابل استفاده نيستند.سيب خوشمزه درختى را دقت كنيد كه روزى به صورت دانهاى ريز و به حالت ذرهاى كوچك و دربسته، در ظرف عطارى بود.روز دانه بودنش، جز براى كاشته شدن در دل خاك تيره، بهرهاى نداشت، وقتى به دست كشاورز در دل خاك تيره قرار گرفت عناصرى از قبيل هوا، نور، آب، املاح و... به سراغ وى آمد تا به اراده حضرت حق كمبودها و نواقصش جبران شود و به صورت سيبى خوشرنگ، خوشمزه، خوش خوراك درآيد و زينت مجالس، و خوراك انسانها شود.
براى اين كه بيشتر با صفت جباريت حضرت محبوب آشنا شويد سطور زير را چند بار با دقت بخوانيد.
تركيبات سيب به طور خلاصه:
تركيبات ازته (پروتئينها و اسيدهاى امينه: ليزين ارژنين، هيستيدين، تيروزين)
مواد معدنى (يد، پتاسيم، بر، فسفر، كلسيم، آهن، مس، سديم، گوگرد، منگنز، روى، پنيزيم)
مواد قندى نشاستهاى (دكستروز، سلولز، نپتوزان، نشاسته، قندها: گاوكز، فروكتوز، سوكروز، و مواد پكتينى، اسيد پكتيك، پكتين، اسيد پكتينيك پروتوپكتين) چربيها، اسيدها: اسيد ماليك، اسيد سيتريك، اسيد آگزاليك، اسيد اسكوربيك، اسيد لاكتيك)
تركيبات رنگى: (انتوسيانينها، فلاوونها، و كلروفيل.)
ويتامينها (a - b - c - g) انزيمها (كاتالاز، اكسيداز) آب 84 درصد.
دقت كنيد كه خداى جبار چگونه كمبودها و نواقص يك ميوه را جبران مىكند، و اگر به جبران بقيه عناصر مادى و اضافه بر آن به جبران نواقص معنوى اشاره شود، بايد مطالبى بسيار مهم در صفحاتى به شماره صفحات وجود كل موجودات نوشته شود!!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)