دعاى كميل
عارفان عاشق، و عاشقان عارف، بيدار دلان منصف، و شايستگان به حقايق متصف، جايگاه دعاى كميل را در ميان همه دعاها چون جايگاه انسان در ميان همه موجودات مىدانند، يعنى چنانكه انسان را اشرف خلايق به حساب مىآورند، دعاى كميل را اشرف دعاها مىشمارند و از آن تعبير به انسان الادعيه مىكنند.
نظر و رإى دقيق علامه كم نظير، محقق خبير و حديث شناس آگاه حضرت مجلسى بر اين است كه دعاى كميل بهترين دعاهاست.مجلسى بزرگوار در كتاب «زادالمعاد»، به نقل از كتاب «اقبال» سيد بن طاوس مى نويسد: كميل گفته: روزى در شهر بصره خدمت مولايم على عليه السلام نشسته بودم، سخن از شب پانزدهم شعبان به ميان آمد، حضرت فرمود: هر كه آن شب را به عبادت زنده بدارد، و دعاى حضرت خضر را بخواند يقينا دعايش مستجاب مى شود، وقتى حضرت به منزل بازگشت، خدمتش مشرف شدم، چون مرا ديد فرمود: براى چه كارى آمدهاى؟ گفتم به طلب دعاى خضر به حضورت آمدهام. فرمود: بنشين، سپس به من خطاب كرد:
اى كميل هنگامى كه اين دعا را حفظ كنى در هر شب جمعه يا ماهى يكبار، يا سالى يكبار، يا به عمر يكبار بخوان، خواندن اين دعا تو را از شر دشمنان كفايت مىكند، يارى مىشوى، روزيت مىدهند، و گناهانت آمرزيده مىشود.اى كميل طول مصاحبت و خدمتت سبب شد كه تو را به چنين نعمت و كرامتى سرافراز كنم، سپس فرمود بنويس و دعا را به من تلقين فرمود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)