آموزش پرتابل سازی آفیس 2010 نسخه 64 بیتی
تو این تایپیک می خوام به صورت تصویری و قدم به قدم پرتابل سازی آفیس 2010 نسخه 64 بیتی رو به شما آموزش بدم!
تذکر: با توجه به اینکه این پرتابل سازی توسط ویزارد خود برنامه Spoon Studio انجام میشه و توی ویزارد فقط نسخه 64 بیتی اومده بنابراین تو این روش فعلاً فقط همین نسخه های آفیس که توی شکل مربوطه اومده قابل پرتابل سازی هست!
پیش نیازها:
- برنامه آفیس 2010 نسخه 64 بیتی روی سیستم شما از قبل نصب شده باشد!
- برنامه Spoon Studio رو داشته باشید 2011 یا 2012 !
- دسترسی به اینترنت داشته باشید ...
برنامه رو که باز کنید روی Configuration Wizard کلیک کنید:
تو پنجره جدید روی آیتم دوم یعنی Build a virtual application from a template کلیک کنید:
کمی صبر کنید تا برنامه به سرور خودش وصل شه:
وقتی وصل شد شکل زیر رو می بینید:
از اینجا نسخه آفیسی که نصبه رو انتخاب کنید و Next بزنید.
تو این قسمت همNext بزنین تا Spoon Studio به سرور خودش وصل شه و یه سری اطلاعات از اینترنت بگیره زیاد نیست شاید در حد یکی دو مگابایت برای تعیین کردن فایل هایی که توی نسخه پرتابل استفاده میشه ....
بعد شروع می کنه به کپی کردن فایل ها تو مسیری که بهش میدین
وقتی که تموم شد شکل زیر میاد که در مورد تنظیمات ایمیل ازتون میپرسه اونو Next کنین
بعد ازتون می پرسه که فایل پرتابل ساخته شده رو کجا می خواید ذخیره کنید؟ یه مسیری بهش بدید و Next بزنید.
تذکر : در حالت فشرده نشده حدود 1.7 گیگ فضا می خواد تقریباً
در نهایت شکل زیر میاد که اینجا اگه میخواید برنامه فشرده کنید اون تیک قسمتی که علامت زدم رو بردارید مثل شکل! اگه نمی خواید فیس پرتابل تون فشرده بشه بذارید تیک بمونه!!
توجه: در حالت فشرده سازی حجم فایل خروجی exe از نصف کمتر میشه حدود 800 مگ! و با تاخیر حدود 1 تا 2 ثانیه بالا میاد.
تذکر مهم:
تنها نقطه ضعف برنامه Spoon Studio اینه که فقط یه فایل exe خروجی میده! که برای پرتابل سازی برنامه ای مثل آفیس که چندین نرم افزار مجزا مثل Access Word , Excel , Power Point , و ... جواب نمیده!
البته من راه حل اش رو پیدا کردم که تو پست بعدی در مورداش صحبت می کنم.
همچنین تو پست بعدی در مورد نحوه فشرده سازی هم بحث می کنیم!
ادامه دارد ...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)