بنده هم یه بار این بلا سرم اومد یادمه اون موقع گل رس گرفتم خوب کار دادتو آنتی ویروس نود، اگه رمزی رو براش تعریف کنیم که قسمتهای ویژه ش برای هر کسی باز نشه، و بعدش بزنه و رمزه رو یادمون بره چه گلی باید به سرمون بگیریم؟
ساده ترین راه کاملا پاک کن بعد کاملا نصب کن یه بار که دهن آدم کاملا اسفالت میشه دیگه دفعه ی بعد بیخودی زیاد حساس نمیشه رو همه چی پسسورد بذاره اگرم رمز بذاره چیزی انتخاب می کنه که یادش بمونه ( واسه من که این طوری بود )
اگه اونو غیر فعال کنی که دهن آنتی ویروس رو مورد عنایت قرار دادی که ... !و حالا یه سوال هم از طرف خودم: این پردازش پس زمینه نود رو چه جوری باید متوقف کنیم؟ تسک منیجر که خطا میده. چه جوری میتونم اونو از کار بندازم؟ وقتی آنتی ویروس رو غیر فعال میکنم اون پردازش سر جاشه و تازه بعضی وقتها رمم میخوره
ببین دوست من آنتی ویروس ها دارای بالاترین پرمیشن ها در سیستم هستند و از طرفی مجوز های دسترسی به فایل های خودشون رو به نحوی تعیین می کنند که کسی نتونه انگولکش کنه ، حتی سایر انتی ویروس ها و حتی شما دوست عزیز !
اگه این طور باشه و شما به راحتی این کارو انجام بدی یقین بدون زپرتی ترین ویروس ها هم می تونن این کارو بکنن و این یعتی بازهم دهن آنتی ویروس .... !
بماند که بعضی ویروس های تقویت موتور شده این کارو هم انجام میدن . اونهم به بیرحمانه ترین شکل ممکن !
و اما در مورد رم ، آقا بذار بخوره نوش جونش، آنتی ویروس بخوره و ازت محافظت کنه خوبه یا ویروس بخوره و گند بزنه به سیستم ؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)