مزیت پانزدهم- مجموعهای از فضایل زیارت حضرت رضا علیه السلام به قول و بیان خود آن امام علیه السلام.
باید توجه داشت که فضایل زیارت امام هشتم علیه السلام به عناوین پانزدهگانه مذکور محدود نمیشود و زیارت آن حضرت فضایل بسیاری دیگر نیز دارد که در این مختصر نمیگنجد.
حضرت رضا علیه السلام فرمود: هر که به زیارت من رهسپار شود و عارف به حق من باشد، دعایش مستجاب و گناهانش بخشوده میشود.
هرکه مرا در این بقعه زیارت کند مثل کسی است که رسول الله صلی الله علیه و آله را زیارت کرده باشد در روز قیامت من و آباء گرامیام شفیع او خواهیم بود.
و هذه البقعة روضة من ریاض الجنة و مختلف الملائکة لایزال فوج ینزل من السماء و فوج یصعد الی ان ینفخ فی الصور، بارگاه من باغی از باغهای بهشت و محل رفت و آمد فرشتگان است که مرتبا فوج فوج تا روز قیامت از آسمان نزول می کنند و فوجی دیگر به آسمان صعود مینمایند.
* فضیلت دو رکعت نماز در حریم قدس حضرت رضا علیه السلام
اباصلت هروی گفت: حضرت رضا علیه السلام می فرمود: من بزودی مظلومانه با سم کشته می شوم و قبرم کنار قبر هارون خواهد بود خداوند تربت مرا محل رفت و آمد شیعیان و اهل بیتم قرار خواهد داد؛ هر که مرا در غربتم زیارت کند، بر من واجب خواهد شد که در روز قیامت او را زیارت کنم .
قسم به آن کسی که محمد صلی الله علیه و آله را گرامی داشته و او را میان جهانیان به نبوت برگزیده است؛ هر کس در کنار قبرم دو رکعت نماز بگزارد خداوند گناهانش را می آمرزد.
زائران قبر من در روز قیامت گرامیترین وارد شوندگان بر خدای تعالی هستند هر مؤمنی که مرا زیارت کند و در راه زیارت قطره ای از آسمان بر صورتش بچکد، خداوند بدنش را بر آتش جهنم حرام میکند.
* سخنان معصومین(ع) درباره امام علی بن موسی الرضا(ع)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)