بنظر من هم درست بشه خوبه
بنظر من هم درست بشه خوبه
سلام
نیما به نظرم انجمن تفریح و سرگرمی در اون قسمت نمایش داده نشه بهتره / چون باعث شلوغ شدن آخرین ارسال ها میشه و شما فکرش رو بکن که چند نفر بیان و یه سره در اون قسمت پست ارسال کنن ؟ بعد باید تمام ارسال ها فقط اون قسمت رو نشون بده و تاپیک هایی که به نوعی مهمتر و علمی تر و آموزشی تر هستند از دید زود خارج میشند ؟
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
ای اسپمر باز رفتی اسپم بدی :دی
اینجارو بخون ، گویا اون بخش دیگه قرار نمیگیره.
http://forum.p30ask.com/thread1264-7.html
.................................................. ...........
اضافه شد:
به نظر من هم نشون داده نشه بهتره! اخه باعث شلوغی زیاد میشه!
ویرایش توسط hossenf : 04-21-2012 در ساعت 07:49 PM
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
درود
اول از این که نریزید سرم!
حالا مگه چه اشکالی داره؟! به نظرم این حرف اقا محمد در اینجا خیلی قشنگ هست!
در کل بخش های دیگری از انجمن هستند که اگر از صفحه ارسالات حذف شوند بهتر هست تا این که بخش تفریحی حذف شود ان هم با چندین موضوع مهم
اقا اصلا من وتو می کنم! حالا کی جرئت داره رای منفی بده؟!
ایول! اقا رضا مثل این که ناهار خیلی خوشمزه بود!
اگه برای بقیه لاتی برای ما شکلات هم نیستی
زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم
زندگی زمزمه پاک حیات ست، میان دو سکوت
زندگی، خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما، تنهایی ست
من دلم می خواهد
قدر این خاطره را دریابیم
سهراب سپهری
اخه جماعت ما بیشتر از اینکه دنبال علم و نرم افزار باشند دنبال خوشی و تفریح هستند!
همینقدر که بخش های علمی بازدید کننده داره بخش تفریح هم برای خودش بازدید کننده داره!
نیما جان! آخه یکی دوتا که نیست! حالا اگه 1-2 تا تاپیک بود یه چیزی! نگاه بنداز!
اگه نفر قبلی گل بده! اگه نفر قبلی بمیره! اگه نفر قبلی مریض بشه! اگه نفر قبلی رو بدزدن! اگه نفر قبلی بزنه توی سر نیما ، با چی دوست داری نیمارو بزنی :دی و ....
20-30 تا تاپیک اینجوری هست! اگه که یکی 2 تا بود خب قابل تحمل بود.
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
ببین نیما چندی پیش و یا چند روز پیش هم وقتی که روی آخرین ارسال ها کلیک میکردم اینقدر پست بود که پست های مفید رو به زور میتونستم پیدا کنم و حوصلم سر میرفت و اگه یه ساعت نبودم دیگه هیچ چی باید می اومدم و روی پروفایل و تک تک آخرین ارسالهای کاربر رو میزدم تا پستش رو پیدا کنم ولی الان خیلی بهتر شده یه چیزهایی تغییر کرده و آدم سریع پست ها رو پیدا میکنه ؟ این مهم هست و الا همه پست ها در نوبه خودشون ارزش دارن و قابل احترام هستند ؟ حتی پست های اسپم تو :دی
کدوم بخشها هستند نظر بده شاید مدیر سایت هم نظرش عوض شد ؟ اصلا یکی رو بگو تا همه ما تایید کنیم و مجبور به تغییر بشه :دی
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
من یه پیشنهاد دارم دوستان بیان نظرشون رو بگن:
بخش سرگرمی یا هزر بخشی که میگین براش یه ستون مجزا ایجاد بشه ولی توی آخرین ارسالات دیگه نیاد!؟
در هر صورت ارزش و زحمتی که روی مطالب علمی کشیده شده بیشتر هستش و محتوای فروم با نام فروم هم P30Ask هستش همخوانی داشته باشه و مطالب علمی بیشتر به چشم بیاد!
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
با نظر برهان کاملا موافقم! و البته یک پیشنهاد دیگه هم دارم؛
نمیدونم میشه تعداد ارسالهایی که قابل مشاهدست رو زیادتر کرد! یادمه در انجمن قبلی میشد انتخاب کرد که در اون بخش مثلا 10 ارسال آخر(برای هر بخش) نمایش داده بشه! یا مثلا 20 تای آخر یا 50 تا! که همونجام ما میگفتیم بشه 200 تا :دی
اگه بشه خیلی خوبه، الان فکر کنم 20 تا دیده میشه، اگر امکان این باشه که انتخاب کنیم تا 100 تا دیده بشه خیلی خوبه!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)