صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: آلبوم های آینده

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آلبوم دوم دارکوب در راه است!

1334725692

موسیقی ما : همایون نصیری از آماده شدن آلبوم دوم گروه «دارکوب» خبر داد و در این رابطه به سایت موسیقی ما گفت: «هم اکنون مشغول تدارک کنسرت تا قبل از ماه مبارک رمضان هستیم. آلبوم دوم گروه آماده بوده و در مراحل میکس و مسترینگ به سر می‌برد. بلافاصله بعد از انتشار آلبوم، کنسرتی برگزار خواهیم کرد که از قطعات هر دو آلبوم را در آن اجرا خواهیم کرد. »

وی ادامه داد: «تمریناتمان را برای اجرای این کنسرت از خردادماه آغاز خواهیم کرد و به دلیل اینکه هنوز قرارداد قطعی بسته نشده، نمی‌توانم محل برگزاری آن را اعلام کنم ولی به احتمال زیاد در سالن همایش‌های برج میلاد روی سن خواهیم رفت. وقتی زمان آن را قطعی اعلام می‌کنم که قرارداد فی ما بین بسته شده باشد. چون من تا خبری قطعی نشود، آن را اعلام نمی‌کنم. »

رهبر گروه موفق «دارکوب» در ادامه یادآور شد: «حامد بهداد این هفته برای ضبط قطعات مربوط به خودش به استودیو می‌رود و تا هفته آینده نیز خبر حضور یا عدم حضور مهران مدیری قطعی می‌شود. »

این نوازنده و آهنگساز افزود: «در این آلبوم که "آب، باد، خاک، آتش" نام دارد، چند خواننده محلی همراه گروه بوده و دارکوب را در اجرای قطعات همراهی خواهند کرد. »

وی نامی از این خوانندگان محلی نبرد و در مورد آن‌ها به گفتن همین نکته بسنده کرد که از افراد معروف در حوزه خود و خوانندگان مشهور مناطق خود بوده و حضور آن‌ها در آلبوم دارکوب ۲ همه را غافلگیر خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: «ما کار خود را انجام می‌دهیم و پیش می‌رویم. ‌‌نهایت سعی‌مان این است که این آلبوم را تا اوایل تابستان به بازار بفرستیم. نام خواننده‌های محلی را به محض بسته شدن قرارداد اعلام خواهیم کرد. این یکی از بارز‌ترین نکات آلبوم «دارکوب۲» بوده که این بار به جای یک خواننده از چهار خواننده استفاده خواهیم کرد. این امر به هرچه بهتر شدن آلبوم دوم ما کمک قابل توجهی خواهد کرد. »

2. 2 کاربر مقابل از NET DOCTOR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

دو آهنگ جدید و بسیار زیبای از علیرضا کیان با نام ترانه ، قرارم

آلبوم رسمی علیرضا کیان به زودی با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد وارد بازار موسیقی ایران خواهد شد

coverSite.jpg

MP3 - 320

AlirezaKian - Ghararm

AlirezaKian - Taraneh

MP3 - 128

AlirezaKian - Ghararm

AlirezaKian - Taraneh

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

دموی آلبوم جدید و فوق العاده زیبای حمید حامی با نام تماشایی

Hamid20Hami20 20Tamashaei

MP3 - 128

Hamid Hami - Tamashaei

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آهنگ جديد و بسيار زيباي Murat Dalkilic با نام Neyleyim Istanbul

| اين آهنگ يكي از تركهاي آلبوم جديد Murat Dalkilic ميباشد كه بزودي پخش خواهد شد |

Murad

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

تيزر تصويري جديد و فوق العاده زيباي علي رهام به نام سنگ تموم

( تنظیم کنندگان : الیاس شیرزاد , دی جی سروش اس جی ترک , دی جی بلک زینگ )

( بزودي منتظر اين آلبوم فوق العاده زيبا باشيد )

AliRaham

دانلود موزيك ويدئو با كيفيت HD با حجم 79 مگابايت

لينك مستقیم

دانلود موزيك ويدئو با كيفيت خوب با حجم 17 مگابايت

لينك مستقيم

دانلود موزيك ويدئو قابل اجرا در تلفن همراه با حجم 4 مگابايت

لينك مستقيم

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

آهنگ جدید و زیبای وحید پویان با نام خوابتو دیدم

آهنگساز : وحید پویان ؛ ترانه سرا : میترا جوان بخت

آهنگ خوابتو دیدم از آلبوم مجاز ایستگاه آخر است که بزودی منتشر می شود

vahid pouyan

MP3 - 320

Vahid Pouyan - Kahabeto Didam

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

«ژوان» آماده انتشار
    «یه حالی دارم این روزا» به دنبال مجوز است

1335271452

موسیقی ما: آلبوم گروه «ژوان» تمامی مراحل ساخت خود را به پایان رسانده و هم اکنون در مراحل پایانی صدور مجوز برای ورود به بازار موسیقی است. علیرضا قرایی منش به عنوان آهنگساز این آلبوم در گفت‌و‌گو با موسیقی ما اعلام کرد: این آلبوم قرار بود سال گذشته وارد بازار شود اما بنا به دلایلی و نیز مشکلاتی که به وجود آمد، امکان انتشار آن فراهم نشد. به همین دلیل اکنون منتظر مراحل نهایی مجوزیم تا بتوانیم آلبوم را به دست علاقه مندان برسانیم.

وی ادامه داد: زمان قطعی و دقیق آن را فعلا اعلام نمی‌کنم. چرا که ممکن است در این زمان وقفه ایجاد شود و بین دوستداران و علاقه مندان بدقول شویم.

گفتنی است این آهنگساز، ۱۲ قطعه این آلبوم را با حفظ فضاهای قدیمی و نگرش به موسیقی نو ساخته است.
    علیرضا قرایی منش به اتفاق امیر سزاوار خواننده‌های این گروه بوده که اعضای اصلی آن را نیز تشکیل می‌دهند.

قرایی منش در ادامه گفت: یه حالی دارم این روزا، احساس، رویا، سپیده، کلید مهتاب، بهت قول می‌دم، زیبای خفته و... عنوان قطعات این آلبوم بوده که توسط پ. ریا ربیعی، سحر احمدی، مهدیه عرب، سروش رادمهر و... ترانه سرایی شده است. کل آهنگهای آن را نیز من ساخته‌ام و در بخش تنظیم یک قطعه را رضا تاجبخش، یک قطعه بهروز صفاریان و سه قطعه را علی ضیایی با من همکاری کرده و مابقی را خودم تنظیم کرده‌ام.

وی همچنین گفت: کارهای ضبط آلبوم انجام شده ولی هنوز با هیچ شکتی د رمرود پخش ان صحبت نکرده‌ایم. چون‌‌ همان طور که می‌دانید ترجیح بر این است که خوامان مجوز را دریافت کرده، سپس آلبوم را به شرکت واگذار کنیم.

وی در مورد همکاری با امیر سزاوار که مدتی است به قصد تحصیل ایران را ترک کرده، گفت: همکاری من و امیر شبیه هیچ کس نیست. ما از راه دور و از فاصله۶۸ هزار کیلومتری با هم کار می‌کنیم و این، همکاری را برایمان سخت کرده است. من آهنگ‌ها را می‌سازم و سپس برای امیر می‌فرستم. امیر جاهیی را که باید بخواند، می‌خواند و دوباره برای من ارسال می‌کند. این در حالی است که همین طوری که خواننده کنار دستت نشسته است، نمی‌تواند بخواند و کار کردن با او سخت است چه برسد به ما که کلی از هم دوریم و از این راه دور با هم کار می‌کنیم.

پیش از این تعداد قطعات آلبوم ۱۰ قطعه بود و به مرور دو قطعه دیگر نیز به آن اضافه شد.

آلبوم «یه حالی دارم این روزا» فضای اسلو و سافت داشته و قطعات آن عاشقانه بوده و ۲-۳ قطعه ریتمیک (نه هوس و ترنس) هم با خود همراه دارد.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

گروه سکوت 7 در اسفندماه 1389 فعالیت خود را به سرپرستی شهریار خسروی دانش آغاز نمود.
    این گروه از 4 عضو اصلی تشکیل شده است. خوانندگان : مسیح خسروی و فرزاد شاه علی
    با آهنگسازی شهریار خسروی دانش و تنظیم فراز خسروی دانش

این گروه در حال اتمام اولین آلبوم رسمی خود با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد که بزودی به بازار موسیقی پاپ ایران عرضه می شود.

آهنگ جدید و زیبای گروه سکوت 7 به نام بمون کنارم

ترانه سرا و آهنگساز : شهریار خسروی دانش - تنظیم : فراز خسروی دانش
    ویولن :میثم مروستی ، رضا فدوی - پیانو : فراز خسروی دانش - گیتار : شهریار خسروی دانش
    ویولنسل : مسیح مردیها - آلتو : امیر حسین منصوری

75558826469060705573

MP3 320

بمون کنارم

MP3 128

بمون کنارم

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

در گفت‌و‌گو با موسیقی ما عنوان شد

«حساسیت» ایمان قیاسی خرداد ماه منتشر می‌شود

imannaghiasi1335515841

موسیقی ما : آلبوم پر ستارهٔ «حساسیت» که دومین آلبوم ایمان قیاسی است، پس از تأخیرهای فراوان خردادماه روانهٔ بازار خواهد شد. بسیاری از ستارگان عرصهٔ موسیقی پاپ کشور در تهیه این آلبوم با قیاسی همکاری داشته‌اند.

حضور چهره‌هایی چون سعید شهروز، محسن چاوشی، شهاب رمضان، مسعود امامی، میلاد ترابی، الیاس شیرزاد، بابک مافی، پیام هوشمند، سیامک عباسی و امیر عباس حسن‌زاده، باعث شده بسیاری از مخاطبین موسیقی پاپ در انتظار انتشار آلبوم «حساسیت» باشند. اخیراً سینا حجازی و امیر جمالی فرد نیز به این تیم اضافه شده‌اند.

قیاسی در خصوص تأخیر طولانی مدتی که در انتشار «حساسیت» صورت گرفته به خبرنگار موسیقی ما گفت: «انتشار آلبوم کار چندان سختی نیست و می‌توان در سال چند آلبوم روانهٔ بازار کرد. اما آنچه که اهمیت دارد و کار را کمی دشوار می‌کند، کیفیت اثر و کوشش برای تولید آلبومی فاخر است. تلاشهای فراوانی توسط من و همکارانم در تولید قطعات این آلبوم صورت گرفت، تغییرات مختلفی انجام شد و به هر حال پس از این تأخیر، اکنون به نتیجهٔ مطلوب رسیده‌ام و ماحصل کار کاملاً مورد رضایتم است.»

وی در پاسخ به این سوال که «آیا حضور چندین نفر در بخش آهنگسازی، باعث از بین رفتن یکدستی فضای آلبوم نخواهد شد» اظهار داشت: «در تنظیم قطعات آلبوم این نکته در نظر گرفته شده است. تفاوت در ملودی‌ها نیز باعث جذابیت کار خواهد شد.»

قیاسی با اشاره به تلاش برای به روز نگه داشتن آلبوم گفت: «تنظیم قطعات آلبوم در طی این مدت مدام تغییر کرد تا کار‌ها به روز باشند و گذر زمان تازگی آن‌ها را از بین نبرد.»

گفتنی است «علی بحرینی» ترانهٔ همهٔ قطعات آلبوم حساسیت را سروده است. این آلبوم که تهیه کنندگی آن به عهده رامین بصیرت نیا بوده، در خرداد - که ماه تولد ایمان قیاسی نیز هست - روانهٔ بازار خواهد شد.

ایمان قیاسی که مدت‌ها مشاور هنری مجله «اتفاق نو» بوده، در عرصهٔ مجری‌گری نیز دارای توانمندی‌های زیادی است. او از نوازندگان قدیمی پرکاشن است. نخستین آلبوم قیاسی با نام «شام آخر» سال ۸۵ توسط شرکت ایران گام روانهٔ منتشر شده بود.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

اولین آلبوم رسمی «سعید عرب» به‌نام «مهربونم» ۲۶ اردیبهشت وارد بازار می‌شود

ویدئوهای من هیچ نکته منفی یا غیراخلاقی نداشت

1335514783

موسیقی ما: سعید عرب را خیلی‌ها با ویدئوهای خوش‌رنگ‌و‌لعابش می‌شناسند. ویدئو‌ها و قطعاتی چون «مهربونم»، «توی قلبم» و «اخم تو» که خیلی زود سر از سیستم‌های پخش ماشین‌ها درآورد و مورد توجه اهالی موسیقی قرار گرفت. سعید عرب خیلی زود چهره شد و حالا پس از دو سه سال انتظار، پیش‌بینی‌ها درست از آب درآمد و این خواننده با یک آلبوم مجاز قرار است وارد چرخه رسمی بازار موسیقی کشور شود.

به گفته این خواننده، آلبوم «مهربونم» ۲۶ اردیبهشت در سراسر کشور منتشر خواهد شد و همین بهترین‌ بهانه‌ای شد تا این خواننده نخستین گفت‌وگویش را با ما داشته باشد.

• ویدئوکلیپ‌هایی که از شما در سال‌های قبل در شبکه‌های ماهواره‌ای منتشر شد تاثیر زیادی در شناسانده‌شدن شما به مخاطبان موسیقی داشت. فکر می‌کنید این شناخت قبلی در بهتر دیده‌شدن آلبومتان موثر باشد؟

آلبوم من یک پکیج کامل است که اعتقاد دارم اگر در هر شرایطی هم منتشر می‌شد، بازهم قابلیت دیده و شنیده‌شدن را داشت. این آلبوم همه مولفه‌های یک آلبوم خوب را دارد و خود من به آن اعتقاد دارم.

• پروسه مجوز گرفتن شما هم پروسه‌ای بود که سه‌سال‌ونیم طول کشید. این سه‌سال‌وخرده‌ای چطور گذشت؟

خیلی سخت. البته نکته مثبتی که داشت این بود که ویدئوهای من هیچ نکته منفی یا غیراخلاقی را نداشت و همین باعث شد که بتوانم مجوز بگیرم. ما اقدام به اخذ مجوز کردیم و پخش ویدئو‌ها را هم متوقف کردیم. همکاری زیادی را هم با ارشاد کردیم و هر خواسته‌ای داشتند گفتم چشم. هیچ تخطی‌ای هم نکردیم و باعث شد این اتفاق خوب بیفتد و مجوز بگیریم.

• کمی درباره آلبومت هم صحبت می‌کنی؟

«مهربونم» ۲۶ اردیبهشت از سوی موسسه هنرنمای پارسیان منتشر خواهد شد. برادرهای من (حاج ‌امیر و حاج مجید عرب) برای این آلبوم زحمات زیادی کشیدند و بسیاری از کارهای موسیقی آلبوم را انجام داده‌اند. دوستان هنرمندی چون کوشان حداد، سعید سام، نیما صرافی‌مهر، مریم اسدی و علی استیری در بخش‌های مختلف این آلبوم حضور دارند و به ما کمک کرده‌اند.

• انتشار این آلبوم به‌نوعی شروع تو در عرصه موسیقی به‌حساب می‌آید یا نه صرفا یک تجربه است و قرار نیست ادامه‌دار باشد؟

قطعا همه آنهایی که وارد این عرصه می‌شوند برای ماندگاری می‌آیند. برای این ماندگاری هم تجربه خیلی مهم است. به هر حال ما همه سعی مان را کرده‌ایم که خروجی خوبی را در این آلبوم داشته باشیم. تا خدا چه بخواهد.

• در ویدئو‌هایت چند کار با حضور افرادی چون مهدی مقدم داشتی که خیلی مورد توجه قرار گرفت. در این آلبوم هم از این غافلگیری‌ها خواهی داشت؟

نه، این آلبوم فقط محصول حضور و تفکرات خود من است. آن ویدئو‌ها هم اشتباه‌های بزرگی از سوی من بودند که متاسفانه ما را سه سال خانه‌نشین کرد.

• همکاری‌ات با مهدی مقدم اشتباه بزرگی بود؟!

نه، مهدی که دوست خیلی خوب و هنرمند بزرگی است که افتخار همکاری را به من داد. منظورم کلیت ویدئو‌ها بود که حاشیه‌های فراوانی را هم برای من داشت.

• اما به شناخته‌شدن شما هم خیلی کمک کرد.

خب به هر حال اتفاقاتی در گذشته رخ داده و من تجربه‌ام خیلی زیاد شده که در ادامه از آن‌ها استفاده خواهم کرد.

• الگوی خاصی در موسیقی پاپ داخلی تا به حال داشته‌ای؟

آلبوم «دوستت دارم» ناصر عبداللهی را خیلی دوست داشتم. علاقه ویژه‌ای هم به کارهای رضا صادقی عزیز دارم. البته کارهای مهدی مقدم هم آثاری است که همیشه از شنیدنشان لذت برده‌ام.

• قطعه‌ای بوده که همیشه دوست داشتی کاش آن را تو می‌خواندی؟

خوشبختانه چند کار بوده که دوستشان داشته‌ام و نصیب خودم شده است. یعنی خیلی اتفاقی آن‌ها را در جایی شنیده بودم و ابراز علاقه‌مندی کردم که آن را بخوانم و دوستان لطف کردند و آن را در اختیار من گذاشتند. در آلبوم از این قطعات هست. خودتان حتما متوجه خواهید شد.

• سعید عرب پنج سال بعد در کجای موسیقی کشور است؟

اجازه بدهید مردم در‌این‌باره نظر بدهند. آن‌ها تصمیم نهایی را درباره همه می‌گیرند. حضور و فروغ ستاره‌ها بستگی به مخاطب دارد. آن‌ها بهترین داور در این زمینه‌اند.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)