ليلا حاتمی و علی مصفا: زوج عاشق
آنچه درباره زندگي خصوصي و مشترك ليلا حاتمي با علي مصفا بازيگر و كارگردان مطرح سينماي ايران بايد گفت اين است كه نوع آشنايي و ازدواجشان بسيار خاص و البته جالب است. قضيه اين بوده كه «داريوش مهرجويي» براي ساخت فيلم «ليلاَ» از اين 2 دعوت به همكاري ميكند كه... توصيه ميكنيم بقيه داستان را از زبان خود ليلا حاتمي بخوانيد: «آقاي مهرجويي اول من و علي مصفا را بههم علاقهمند كرد و بعد فيلمش را ساخت. آن حسها همهاش واقعي بود. قبل از شروع فيلمبرداري، حسهايمان بههم شروع شده بود. اصلا آقاي مهرجويي اول ما را به هم علاقهمند كرد و بعد فيلمش را ساخت!» دختر مرحوم «علي حاتمي» كارگردان بزرگ سينماي ايران در فيلمهاي ديگري نيز با «علي مصفا» همبازي شده است؛ ازجمله «ميكس»، «سيماي زني در دوردست»، «آسمان محبوب» و فيلم اكران نشده «پله آخر.» او در قسمت ديگري از صحبتهايش، اين ازدواج را به نوعي به ضرر «علي مصفا» خوانده است: «بعد از «ليلا» همينجور با سيل پيشنهادهاي دوتايي مواجه ميشديم اما از آنها فرار ميكرديم يا هيچكداممان نميرفتيم يا فقط من ميرفتم و اين هميشه به ضرر علي تمام ميشد و بيشترين آسيب را او ميديد!» جالب است بدانيد چندي پيش «داوود رشيدي» بازيگر مطرح سينما، تئاتر و تلويزيون خاطره جالبي درباره چگونگي ازدواج ليلا حاتمي و علي مصفا به زبان آورد: «صميميت من و «علي حاتمي» به سالهاي پيش برميگردد. ما با هم دوست بوديم و رفتوآمد خانوادگي داشتيم. ليلي و ليلا با هم بزرگ شدند. من و علي حاتمي واقعا مثل 2 برادر بوديم و رفتوآمد ما با خانواده او هنوز هم ادامه دارد تا جايي كه آقاي مصفا براي خواستگاري از ليلا (حاتمي) پيش من آمد چون علي (حاتمي) ديگر فوت كرده بود و من هم او را به اين كار تشويق كردم.» «ليلا حاتمي» و «علي مصفا» امروز صاحب 2 فرزند به نامهاي «ماني» و «عسل» هستند كه پرورش آنها دغدغه اصلي ليلا حاتمي است. از ما نشنيده بگيريد اما اگر براي حضور در فيلمتان سراغ «ليلا حاتمي» رفتيد، 2 چيز را حتما درنظر داشته باشد؛ يك پرستار خوب و زبده براي نگهداري بچهها و يك سرويس رفتوبرگشت از مدرسهشان. چيزي كه «حميد نعمتالله» و دوستانش نتوانستند فراهم كنند و به همين دليل همكاريشان در «وضعيت سفيد» حاصل نشد!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)