star4star4star4star4star4

دعاءها فی تعقیب صلاه العصر

سُبْحانَ مَنْ یَعْلَمُ جَوارِحَ الْقُلُوبِ، سُبْحانَ مَنْ یُحْصی عَدَدَ الذُّنُوبِ، سُبْحانَ مَنْ لا یَخْفی عَلَیْهِ خافِیَهٌ فِی الْاَرْضِ و لا فِی السَّماءِ، وَ الْحَمْدُلِلَّهِ الَّذى لَمْ یَجْعَلْنی کافِراً لِأَنْعُمِهِ، وَ لا جاحِداً لِفَضْلِهِ، فَالْخَیْرُ فیهِ وَهُوَ اَهْلُهُ.
وَ الْحَمْدُلِلَّهِ عَلی حُجَّتِهِ الْبالِغَهِ عَلی جَمیعِ مَنْ خَلَقَ، مِمَّنْ اَطاعَهُ وَ مِمَّنْ عَصاهُ، فَاِنْ رَحِمَ فَمِنْ مَنِّهِ، وَاِنْ عاقَبَ فَبِما قَدَّمَتْ اَیْدیهِمْ، وَمَا اللَّهُ بِظَلاَّمٍ لِلْعَبیدِ. وَ الْحَمْدُلِلَّهِ الْعَلِیِّ الْمَکانِ، وَ الرَّفیعِ الْبُنْیانِ، الشَّدیدِ الْاَرْکانِ، الْعَزیزِ السُّلْطانِ، الْعَظیمِ الشَّأْنِ، الْواضِحِ الْبُرْهانِ، الرَّحیمِ الرَّحْمانِ، الْمُنْعِمِ الْمَنَّانِ.
اَلْحَمْدُلِلَّهِ الَّذى اِحْتَجَبَ عَنْ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَراهُ بِحَقیقَهِ الرُّبُوبِیَّهِ وَ قُدْرَهِ الْوَحْدانِیَّهِ، فَلَمْ تُدْرِکْهُ الْاَبْصارُ، وَ لَمْ تَحُطْ بِهِ الْاَخْبارُ، وَ لَمْ یُعَیِّنْهُ مِقْدارٌ، وَ لَمْ یَتَوَهَّمْهُ اِعْتِبارٌ، لاَِنَّهُ الْمَلِکُ الْجَبَّارُ.

(۷) دعاى آن حضرت در تعقیب نماز عصر
پاک و منزّه است پروردگارى که به اندام دلها آگاهى دارد، پاک و منزّه است کسى که شماره گناهان را مى داند، پاک و منزّه است آنکه هیچ امرى در آسمان و زمین بر او پوشیده نیست، سپاس خداوندى را سزاست که مرا آنگونه قرار نداد که نعمتهایش را بپوشانم، و فضل او را انکار نمایم، پس خیر و برکت در اوست و او اهل آنست.
و سپاس خداوندى را سزاست که حجّت و برهانش بر تمامى انسانها، اعمّ از فرمانبران و گناهکاران، گسترده است، اگر کسى را مورد رحمت خود قرار دهد از جود و بخشش اوست، و اگر مجازات نماید در مقابل اعمال خود آنانست، و خداوند نسبت به بندگانش ستم روا نمى دارد.
و سپاس شایسته خداوندى است که مکانش فراز، بنیانش برتر، ارکانش محکم، سلطنتش پایدار، مقامش رفیع، برهانش روشن بوده، بخشنده و مهربان و مُنعم و منّان است.
ستایش از آنِ خداوندى است که از هر مخلوقى که او را به حقیقت ربوبى و قدرت خداوندى شناخت، مستور مانده، دیدگان او را نمى یابد، واخبار او را احاطه نمى کند، و مقدار او را تعیین نمى نماید، و اعتبار او را بتوهّم در نمى آورد، چرا که او پادشاهى جبّار است.
اَللَّهُمَّ قَدْ تَرى مَکانی وَ تَسْمَعُ کَلامی، وَ تَطَّلِعُ عَلی اَمْرى، وَ تَعْلَمُ ما فی نَفْسی، وَ لَیْسَ یَخْفی عَلَیْکَ شَیٌ مِنْ اَمْرى، وَ قَدْ سَعَیْتُ اِلَیْکَ فی طَلِبَتی، وَ طَلِبْتُ اِلَیْکَ فی حاجَتی، وَتَضَرَّعْتُ اِلَیْکَ فی مَسْاَلَتی، وَ سَأَلْتُکَ لِفَقْرٍ وَ حاجَهٍ، وَ ذِلَّهٍ وَ ضیقَهٍ، وَ بُؤْسٍ وَ مَسْکَنَهٍ.
و انت الرب الجَوادُ بِالْمَغْفِرَهِ، تَجِدُ مَنْ تُعَذِّبُ غَیْرى، وَ لا اَجِدُ مَنْ یَغْفِرُلی غَیْرُکَ، وَ اَنْتَ غَنِیٌّ عَنْ عَذابی وَ اَنَا فَقیرٌ اِلی رَحْمَتِکَ.
فَاَسْأَلُکَ بِفَقْرى اِلَیْکَ وَ غِناکَ عَنّی، وَ بِقُدْرَتِکَ عَلَیَّ وَ قِلَّهِ امْتِناعی مِنْکَ، اَنْ تَجْعَلَ دُعائی هذا دُعاءً وافَقَ مِنْکَ اِجابَهً، وَ مَجْلِسی هذا مَجْلِساً وافَقَ مِنْکَ رَحْمَهً، وَطَلِبَتی هذهِ طَلِبَهً وافَقَتْ نَجاحاً.
وَ ما خِفْتُ عُسْرَتَهُ مِنَ الْاُمُورِ فَیَسِّرْهُ، وَ ما خِفْتُ عَجْزَهُ مِنَ الْاَشْیاءِ فَوَسِّعْهُ، وَ مَنْ اَرادَنی بِسُوءٍ مِنَ الْخَلائِقِ کُلِّهِمْ فَاَغْلِبْهُ، امینَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
وَ هَوِّنْ عَلَیَّ ما خَشیتُ شِدَّتَهُ، وَ اکْشِفْ عَنّی ما خَشیتُ کُرْبَتَهُ، وَ یَسِّرْلی ما خَشیتُ عُسْرَتَهُ، امینَ رَبَّ الْعالَمینَ.

پروردگارا! مکان و جایگاهم رامى بینى، و کلامم رامى شنوى، و بر کارهایم اشراف دارى، و بر آنچه در جانم مى باشد آگاهى، و هیچیک از کارهایم از تو پوشیده نمى باشد، با نیاز بسوى تو آمده ام، و حاجتهایم را از تو مى خواهم، و براى آنها بسوى تو تضرّع و زارى مى کنم، و با فقر و نیاز و ذلّت و شدّت و مسکنت از تو یارى مى جویم.
و تو پروردگارى هستى که گناهان را مى بخشى، به غیر از من کسانى را مى یابى که عذاب کنى، ولى من جز تو آمرزنده اى را نمى یابم، و تو از عذاب من بى نیازى، و من نیازمند رحمت و لطف تو هستم.
پس به سبب نیازم بسوى تو، و بى نیازیت از من، و قدرت و تسلّطت بر من، از تو مى خواهم که این دعایم را دعائى قرار دهى که مقرون به اجابت باشد، و جایگاهم را جایگاه نزول رحمتت قرار دهى، و این در خواست و حاجتم را قرین موفّقیّت بنمایى.
و کارهایى که از سختى آنها در هراسم را آسان فرما، و براى کارهایى که از انجام آنها ناتوانم بمن قدرت و نیرو ارزانى دار، و هر یک از بندگانت که نسبت بمن قصد بدى دارد را مغلوب ساز، اى بهترین رحم کنندگان دعایم را اجابت فرما.
هر چه که از شدّت آن نگرانم را آسان فرما، و رنج آنچه مرا در هراس انداخته را بر طرف ساز، و هرچه از سختى آن هراسانم را آسان فرما، پروردگار جهانیان اجابت فرما.
اَللَّهُمَّ اَنْزِعِ الْعُجْبَ وَ الرِّیاءَ، وَ الْکِبْرَ وَ الْبَغْیَ، وَ الْحَسَدَ وَ الضَّعْفَ وَ الشَّکَّ، وَ الْوَهْنَ وَ الضُّرَّ وَ الْاَسْقامَ، وَ الْخِذْلانَ وَ الْمَکْرَ وَ الْخَدیعَهَ، وَ الْبَلِیَّهَ وَ الْفَسادَ، مِنْ سَمْعی وَ بَصَرى وَ جَمیعِ جَوارِحی، وَ خُذْ بِناصِیَتی اِلی ما تُحِبُّ وَ تَرْضی، یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و َالِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ ذَنْبی، وَ اسْتُرْ عَوْرَتی، وَ امِنْ رَوْعَتی، وَ اجْبُرْ مَعْصِیَتی، وَ اَغْنِ فَقْرى، وَ یَسِّرْ حاجَتی، وَ اَقِلْنی عَثْرَتی، وَ اجْمَعْ شَمْلی، وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی، وَ ما غابَ عَنّی وَ ما حَضَرَنی، وَ ما اَتَخَوَّفُهُ مِنْکَ، یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
اَللَّهُمَّ فَوَّضْتُ اَمْرى اِلَیْکَ، وَ اَلْجَاْتُ ظَهْرى اِلَیْکَ، وَ اَسْلَمْتُ نَفْسی اِلَیْکَ بِما جَنَیْتُ عَلَیْها، فَرَقاً مِنْکَ وَ خَوْفاً وَطَمَعاً، وَ اَنْتَ الْکَریمُ الَّذى لایَقْطَعُ الرَّجاءَ، وَ لا یُخَیِّبُ الدُّعاءَ.
فَاَسْاَلُکَ بِحَقِّ اِبْراهیمَ خَلیلِکَ، وَ مُوسی کَلیمِکَ، وَ عیسی رُوحِکَ، وَ مُحَمَّدٍ صَفِیِّکَ وَ نَبِیِّکَ، اَلاَّ تَصْرِفَ وَجْهَکَ الْکَریمَ عَنّی، حَتّی تَقْبَلَ تَوْبَتی، وَ تَرْحَمَ عَبْرَتی، وَ تَغْفِرَلی خَطیئَتی، یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ، وَ یا اَحْکَمَ الْحاکِمینَ.

خداوندا! خودبینى و ریا و تکبّر و تجاوز و حسد، و ناتوانى و شک و سستى، و ضرر و انواع بیماریها، و نیز خذلان و مکر و حیله و خدعه و نیرنگ و فساد را، از گوش و چشم و تمام اندامم دور دار، و مرا بسوى آنچه دوست مى دارى و تو را خشنود مى سازد، راهنمایى کن، اى رحم کننده ترین رحم کنندگان.
پروردگارا! بر محمد و خاندانش درود فرست، و گناهم را ببخش، و عیبم را پوشیده دار، و ترسم را ایمنى بخش، و گناهانم را جبران فرما، و فقرم را به بى نیازى مبدّل ساز، حاجتم را آسان و از لغزشم درگذر، و آنچه را که در پى آن هستم، و نیز هر چه از من پنهان و آشکار است، و مواردى که از تو در هراسم را کفایت فرما، اى بهترین رحم کنندگان.
بارالها! کارهایم را بتو واگذار کردم، و خود را در پناه تو قرار دادم، و بسبب گناهانى که انجام داده و بیم و امیدى که بتو دارم، خود را بتو سپردم، و تو بزرگوارى هستى که امید را قطع نکرده و دعا را ناامید نمى گردانى.
بحقّ دوستت ابراهیم، و هم صحبتت موسى، و روح تو عیسى، و برگزیده و پیامبرت محمد، از تو مى خواهم که از من روى نگردانده، و بزرگواریت را از من دریغ ننمایى، تا آنکه توبه ام را قبول، و بر اشکهایم رحم بنمایى، و از اشتباهم درگذرى، اى بهترین رحم کنندگان و عادلترین حکم کنندگان.
اَللَّهُمَّ اجْعَلْ ثارى عَلی مَنْ ظَلَمَنی، وَ انْصُرْنی عَلی مَنْ عادانی، اَللَّهُمَّ لا تَجْعَلْ مُصیبَتی فی دینی، وَ لا تَجْعَلِ الدُّنْیا اَکْبَرَ هَمّی وَ لا مَبْلَغَ عِلْمی.
اِلهی اَصْلِحْ لی دینِیَ الَّذى هُوَ عِصْمَهُ اَمْرى، وَ اَصْلِحْ لی دُنْیاىَ الَّتی فیها مَعاشی، وَ اَصْلِحْ لی اخِرَتِیَ الَّتی اِلَیْها مَعادى، وَ اجْعَلِ الْحَیاهَ زِیادَهً لی مِنْ کُلِّ خَیْرٍ، وَ اجْعَلِ الْمَوْتَ راحَهً لی مِنْ کُلِّ شَرٍّ.
اَللَّهُمَّ اِنَّکَ عَفُوٌّ تُحِبُّ الْعَفْوَ فَاعْفُ عَنّی، اَللَّهُمَّ اَحْیِنی ما عَلِمْتَ الْحَیاهَ خَیْراً لی، وَ تَوَفَّنی اِذا کانَتِ الْوَفاهُ خَیْراً لی، وَ اَسْأَلُکَ خَشْیَتَکَ فِی الْغَیْبِ وَ الشَّهادَهِ، وَ الْعَدْلَ فِی الْغَضَبِ وَ الرِّضا.
وَ اَسْأَلُکَ الْقَصْدَ فِی الْفَقْرِ وَ الْغِنی، وَ اَسْأَلُکَ نَعیماً لا یَبیدُ، وَ قُرَهَّ عَیْنٍ لا یَنْقَطِعُ، وَ اَسْأَلُکَ الرِّضا بَعْدَ الْقَضاءِ، وَ اَسْأَلُکَ لَذَّهَ النَّظَرِ اِلی وَجْهِکَ.
اَللَّهُمَّ اِنّی اَسْتَهْدیکَ لِاِرْشادِ اَمْرى، وَ اَعُوذُبِکَ مِنْ شَرِّ نَفْسی، اَللَّهُمَّ عَمِلْتُ سُوءً وَ ظَلَمْتُ نَفْسی، فَاغْفِرْلی اِنَّهُ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ، اَللَّهُمَّ اِنّی اَسْأَلُکَ تَعْجیلَ عافِیَتِکَ، وَ صَبْراً عَلی بَلِیَّتِکَ، وَ خُرُوجاً مِنَ الدُّنْیا اِلی رَحْمَتِکَ.

پروردگارا! از کسى که بر من ستم روا مى دارد انتقام گیر، و مرا بر هر که با من دشمن است یارى فرما، خداوندا! مصیبت و گرفتاریم را در دینم مقرر مگردان، و دنیا را مهمترین مقصود و نهایت شناختم قرار نده.
خداوندا! دینم که مهمترین کارم، و دنیایم که راه بدست آوردن معاشم، و آخرتم که سرانجامم بسوى آنست، را اصلاح گردان، و زندگى ام را راهى بسوى بدست آوردن هر خیر و برکت، و مرگم را راه رهایى از هر شرّ و بدى قرار ده.
پروردگارا! تو آمرزنده اى و بخشایش رادوست دارى، پس از من درگذر، بارالها! مرا زنده بدار تا آنگاه که مى دانى زندگانى برایم خیر و برکت در بر دارد، و مرا بمیران آن هنگام که مى دانى مرگ برایم نیکو است، و از تو مى خواهم که در آشکار و نهان، ترس و بیم از خودت را بمن ارزانى دارى، و در غضب و رضا، عدل و انصاف بمن عطا فرمائى.
خداوندا! از تو مى خواهم در فقر و بى نیازى میانه روى بمن عطا کنى، واز تو نعمتى بى نهایت و خرسندکننده که قطع نگردد، و نیز خشنودى به قضا و قدرت را خواهانم، و از تو لذّت دیدارت را جویا هستم.
پروردگارا! براى ارشاد در کارهایم از تو هدایت مى جویم، و از شرّ نفسم به تو پناه مى برم، خداوندا! کار زشت انجام داده و بخود ستم کردم، پس از من درگذر که جز تو کسى گناهان را نمى بخشد، بارالها! از تو تعجیل در سلامتى، و صبر در مصائب، و خروج از دنیا بسوى رحمتت را خواستارم.
اللَّهُمَّ اِنّی اُشْهِدُکَ وَ اُشْهِدُ مَلائِکَتَکَ وَ حَمَلَهَ عَرْشِکَ، وَ اُشْهِدُ مَنْ فِی السَّماواتِ وَ مَنْ فِی الْاَرْضِ، اَنَّکَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاَّ اَنْتَ وَحْدَکَ لا شَریکَ لَکَ، وَ اَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُکَ وَ رَسُولُکَ، وَ اَسْأَلُکَ بِاَنَّ لَکَ الْحَمْدُ لا اِلهَ اِلاَّ اَنْتَ، بَدیعُ السَّماواتِ وَ الْاَرْضِ، یا کائِنَ قَبْلَ اَنْ یَکُونَ شَیْ ءٌ، وَ الْمُکَوِّنَ لِکُلِّ شَیْ ءٍ، وَ الْکائِنَ بَعْدَ ما لا یَکُونُ شَیْ ءٌ.
اَللَّهُمَّ اِلی رَحْمَتِکَ رَفَعْتُ بَصَرى، وَ اِلی جُودِکَ بَسَطْتُ کَفّی، فَلا تَحْرِمْنی وَاَنَا اَسْأَلُکَ، وَ لا تُعَذِّبْنی وَ اَنَا اَسْتَغْفِرُکَ، اَللَّهُمَّ فَاغْفِرْلی فَاِنَّکَ بی عالِمٌ، وَ لا تُعَذِّبْنی فَاِنَّکَ عَلَیَّ قادِرٌ، بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
اَللَّهُمَّ ذَاالرَّحْمَهِ الْواسِعَهِ وَ الصَّلاهِ النَّافِعَهِ الرَّافِعَهِ، صَلِّ عَلی اَکْرَمِ خَلْقِکَ عَلَیْکَ، وَ اَحَبِّهِمْ اِلَیْکَ، وَ اَوْجَهِهِمْ لَدَیْکَ، مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ، الْمَخْصُوصِ بِفَضائِلِ الْوَسائِلِ، اَشْرَفَ وَ اَکْمَلَ، وَ اَرْفَعَ وَ اَعْظَمَ، وَ اَکْرَمَ ما صَلَّیْتَ عَلی مُبَلِّغٍ عَنْکَ، مُؤْتَمِنٍ عَلی وَحْیِکَ.
اَللَّهُمَّ کَما سَدَدْتَ بِهِ الْعَمی، وَ فَتَحْتَ بِهِ الْهُدى، فَاجْعَلْ مَناهِجَ سُبُلِهِ لَنا سُنَناً، وَ حُجَجَ بُرْهانِهِ لَناسَبَباً، نَأْتَمُّ بِهِ اِلَی الْقُدُومِ عَلَیْکَ.

پروردگارا! تو و فرشتگانت و حاملان عرشت، و آنچه در آسمانها و زمین است را شاهد مى گیرم، که تو خداوندى هستى که جز تو خدایى نیست، و براى تو شریکى وجود ندارد، و محمّد بنده و فرستاده توست، و از تو حاجتهایم را مى خواهم، چرا که ستایش مخصوص تو بوده و معبودى جز تو نیست، و آفریننده آسمانها و زمین هستى، اى کسى که قبل از وجود هر موجودى وجود داشته، و هر چیز را ایجاد کرده،و بعد از آنکه هیچ موجودى وجود ندارد، وجوددارى. خداوندا! چشمانم را بسوى رحمتت دوخته، و دستهایم را بسوى بخشش تو گشوده ام، مرا محروم مکن آنگاه که از تو درخواست مى کنم، و مرا عذاب منما آنهنگام که از تو طلب بخشایش دارم، بارالها! مرا ببخشاى، چرا که تو به کارهایم دانائى، و مرا عذاب مکن، چرا که تو بر من قادر و توانائى، به رحمتت اى بهترین رحم کنندگان.
پروردگارا! اى داراى رحمت گسترده، و درودهاى نافع و بالابرنده، بر گرامى ترین بنده ات و دوستدارترین آنان نزد تو، و ارزشمندترین ایشان در مقابل تو، محمد، بنده و فرستاده ات، که او را به وسایل و اسباب ارزشمند مخصوص گردانده اى، درود فرست، شریفترین، و کاملترین، و برترین، و فزونترین، و گرامیترین درودى که بر مبلّغین فرامینت، و امینان بر وحیت فرستاده اى.
خداوندا! همچنانکه کورى و جهالت را با او برطرف کرده، و چشمه سارهاى هدایت را بوسیله او جارى ساختى، ما را در راههاى هدایت او قرار ده، و براهین روشن او را براى ما اسبابى قرار ده که براى رسیدن بتو از آنها پیروى کنیم.
اَللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ مِلْأَ السَّماواتِ السَّبْعِ، وَ مِلْأَ طِباقِهِنَّ، وَ مِلْأَ الْاَرَضینَ السَّبْعِ، وَ مِلْأَ ما بَیْنَهُما، وَ مِلْأَ عَرْشِ رَبِّنا الْکَریمِ وَ میزانَ رَبِّنَا الْغَفَّارِ، وَ مِدادَ کَلِماتِ رَبِّنَا الْقَهَّارِ، وَ مِلْأَ الْجَنَّهِ وَ مِلْأَ النَّارِ، وَ عَدَدَ الْماءِ وَ الثَّرى، وَ عَدَدَ ما یُرى وَ ما لا یُرى.
اَللَّهُمَّ وَ اجْعَلْ صَلَواتِکَ وَ بَرَکاتِکَ، وَ مَنَّکَ وَ مَغْفِرَتَکَ، وَ رَحْمَتَکَ وَ رِضْوانَکَ، وَ فَضْلَکَ وَ سَلامَتَکَ، وَ ذِکْرَکَ وَ نُورَکَ، وَ شَرَفَکَ وَ نِعْمَتَکَ وَ خِیَرَتَکَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، کَما صَلَّیْتَ وَ بارَکْتَ وَ تَرَحَّمْتَ عَلی اِبْراهیمَ وَ الِ اِبْراهیمَ، اِنَّکَ حَمیدٌ مَجیدٌ.
اَللَّهُمَّ اَعْطِ مُحَمَّداً الْوَسیلَهَ الْعُظْمی، وَ کَریمَ جَزائِکَ فِی الْعُقْبی، حَتَّی تُشَرِّفَهُ یَوْمَ الْقِیامَهِ، یا اِلهَ الْهُدى.
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، وَ عَلی جَمیعِ مَلائِکَتِکَ وَ اَنْبِیائِکَ وَ رُسُلِکَ، سَلامٌ عَلی جَبْرَئیلَ وَ میکائیلَ وَ اِسْرافیلَ، وَ حَمَلَهِ الْعَرْشِ وَ مَلائِکَتِکَ الْمُقَرَّبینَ، وَ الْکِرامِ الْکاتِبینَ وَ الْکَرُّوبِیّینَ، وَ سَلامٌ عَلی مَلائِکَتِکَ اَجْمَعینَ.

پروردگارا! ستایش براى توست، به گنجایش آسمانهاى هفتگانه و طبقه هاى آن، و به گنجایش زمینهاى هفتگانه و آنچه در بین آنهاست، و به گنجایش عرش پروردگار بزرگ ما، و به تعداد مخلوقات پروردگار ما، و به گنجایش بهشت و جهنم، و تعداد آب و خاک، و به میزان آنچه دیده شده و آنچه دیده نمى شود. خداوندا! درودها و برکات، و منّت و بخشش و رحمت، و خشنودى و فضل و سلامت، و ذکر و نور و شرف و نعمت خود را، بر محمد و خاندانش قرار ده، همچنانکه درود و برکت و رحمت خود را بر ابراهیم و خاندان او ارزانى داشتى، بدرستیکه تو ستوده و بزرگوار مى باشى.
بارالها! وسیله برتر و بهترین پاداشت را در قیامت، به محمد ارزانى دار، تا آنکه او را در آن روز شرافت عطا فرمایى، اى خداوند هدایت کننده.
پروردگارا! بر محمد و خاندان او، و بر تمامى فرشتگان و پیامبران و رسولان، درود فرست، سلام بر جبرئیل و میکائیل و اسرافیل، و حاملان عرش و فرشتگان مقرب، و فرشتگان بزرگوار نویسنده اعمال مردم، و سلام بر تمامى فرشتگان.
وَ سَلامٌ عَلی اَبینا ادَمَ وَ عَلی اُمِّنا حَوَّاءَ، وَ سَلامٌ عَلَی النَّبیّینَ اَجْمَعینَ، وَ الصِّدّیقینَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحینَ، وَ سَلامٌ عَلَى الْمُرْسَلینَ اَجْمَعینَ، وَ الْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ، وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظیمِ، وَ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ، وَ صَلَّى اللَّهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِهِ وَسَلَّمَ کَثیراً.
و سلام بر پدر ما آدم، و مادر ما حوّا، و سلام بر تمامى پیامبران و راستگویان و شهیدان و صالحین، و سلام بر تمامى رسولان، و سپاس مخصوص خداوند جهانیان است، و هیچ حول و قوه اى جز از جانب خداى برتر و والاتر نمى باشد، و خداوند مرا کفایت مى کند، و او بهترین نگهبان است، و درود خدا بر محمد و خاندانش باد.

9z6sqray9zvqxo5z2rx9z6sqray9zvqxo5z2rx9z6sqray9zvqxo5z2rx9z6sqray9zvqxo5z2rx9z6sqray9zvqxo5z2rx