صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: مروری بر گوشی HTC Touch2

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

گالری عکس

Touch2 از مرورگر خوبی برای مرور پیش نمایش عکس ها به طور مستقیم از صفحه اصلی و لبه عکس ها و ویدیوها برخوردار است. گزینه دیگری هم برای مرور این موارد با عنوان نرم افزار Album وجود دارد که از طریق منوی موجود در صفحه اصلی یا منوی Programs قابل دست یابی است.

81

عکس به صورت خودکار در حالت افقی باز می شود و گزینه ای برای چرخاندن آن به صورت عمودی وجود ندارد. با باز کردن یک عکس می توانید از نوار بزرگنمایی گوشی برای افزایش و کاهش بزرگنمایی روی آن استفاده کنید . با کشیدن انگشت تان روی صفحه می توانید بین عکس ها جا به جا شوید.
    با یکبار کشیدن انگشت روی صفحه به راحتی و فورا به عکس بعدی یا قبلی منتقل می شوید. بزرگنمایی هم با سرعت فوق العاده ای انجام می گیرد. نوار بزرگنمایی در این بخش کاملا کارا به نظر می رسد.

زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پخش کننده موسیقی

مانند سایر گوشی های HTC ، HTC Touch2 هم به پخش کننده ای مجهز است که استفاده خوبی از Album Art می کند. می توان به طور مستقیم از صفحه اصلی TouchFLO به این پخش کننده موسیقی دست پیدا کرد. اگرچه این نرم افزار از جلوه های متحرکی که در Cover Flow در آیفون استفاده می شد ، بی بهره است.

82

می توانید آهنگ ها را با استفاده از هر شرطی مانند عنوان آلبوم فیلتر کنید . میانبر Library شما را به پس زمینه پخش کننده می برد و در آنجا می توانید آهنگ ها را بوسیله نام خواننده ، سبک ، آهنگساز مرتب کنید و براحتی لیست های پخش جدید ایجاد نمایید .رابط این بخش از پخش کننده موسیقی بسیار روان است و به طرز وحشتناکی ما را یاد این بخش در پخش کننده موسیقی iPhone می اندازد.

86 85
    84 83

حالت های اکولایزر مختلفی در صورت متصل کردن هدست در دسترس شما خواهند بود. این حالات جزئی از پخش کننده موسیقی به شمار نمی روند و در نرم افزاری جداگانه به نام Audio Booster قرار دارند. با تنظیم این نرم افزار اجازه استفاده از حالت های اکولایزر را در هنگام مشاهده ویدیوها یا گوشی کردن موسیقی خواهید یافت.

88 87

خوشبختانه ، Touch2 به یک سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد مجهز است و به همین سبب مجبور نیست که از هدست هایی که به همراه خود گوشی عرضه می گردند استفاده کنید. این هدست به اندازه کافی خوب است اما بیش ازاینکه برای گوش دادن به موسیقی در نظر گرفته شده باشد ، مخصوص مکالمات است.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کیفیت صدای خوب

کیفیت صدای HTC Touch2 تنها کمی از Diamond2 که توانست امتیاز خوبی به دست بیاورد ، بدتر است.Touch2 در پاسخدهی به فرکانس ها عالی عمل می کند و تنها انحرافی حدود یک دسی بل را در پایان هر محدوده قابل شنوایی از خود نشان می دهد.
    سطح نویز ، دامنه پویا و خوانایی مکالمه متقابل در سطح بسیار خوبی هستند و در این مورد Touch2 می تواند با برخی از گوشی های موسیقیایی هم رقابت کند. هارمونی و توزیع بین فرکانسی هم در سطح نسبتا خوبی قرار دارند.

89

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

رادیو FM با RDS

همانند سایر گوشی ها ، برای فعال شدن رادیو HTC Touch2 ، باید هدست گوشی را به آن متصل کنید. همانطور که پیش از این هم ذکر شد ، بهتر است که از هدست هایی غیر از آنچه همراه با گوشی عرضه می شوند برای گوش دادن به موسیقی یا رادیو استفاده کنید چراکه هدست های اصلی گوشی به این منظور بهینه نشده اند.
    با این وجود ، رابط کاربری رادیو FM گوشی Touch2 بسیار عالی است و مشابه سایر گوشی های مالتی مدیای بازار است و حافظه ای برای ذخیره 20 ایستگاه رادیویی در اختیار شما قرار می دهد.

90

RDS هم از دیگر گزینه های موجود در HTC Touch2 است و در کل رادیو به خوبی در این گوشی پوشش داده شده است.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پخش کننده های ویدیویی

Touch2 به همراه نرم افزار مشهور و متاسفانه ناکامل Windows Media Player عرضه می شود. این نرم افزار تنها قادر است که از فرمت های ویدیویی Mp4 و 3gp پشتیبانی کند و برای تماشای فرمت های DivX/XviD باید از نرم افزاری جداگانه استفاده کنید.

91

HTC Touch2 به پخش کننده ویدیویی دیگری هم مجهز است اما این نرم افزار هم تنها قادر به پشتیبانی از کدک های ویدیویی و صوتی در دسترس برای Windows Mobile است. برای پشتیبانی از فرمت های ویدیویی دیگر مثل DivX یا XviD باید هزینه ای اضافی برای خرید نرم افزار بپردازید.
    ما برای این منظور از نرم افزار مشهور Core Player استفاده کردیم که در این بخش بسیار عالی عمل کرد.HTC Touch2 از پخش تمام صفحه بسیار خوبی برخوردار است . ما یک فایل DVD با فرمت XviD که مخصوص پخش در کامپیوتر تبدیل شده بود را به گوشی انتقال دادیم و این نرم افزار بدون هیچ مشکلی آنرا پخش کرد. شاید به دلیل رزولوشن پایین تر صفحه نمایش است که Touch2 می تواند روان تر از HTC Touch Diamond2 به پخش فایل های ویدیویی بپردازید.

93
    92

گرچه در این گوشی تصاویر با کیفیتی که در صفحه نمایش های WVGA در Diamond2 و Touch Pro2 به نظر می رسیدند ، نمایش داده نمی شوند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

دوربین 3 مگاپیکسلی

HTC Touch2 مجهز به دوربینی سه مگاپیکسلی با فوکوس ثابت است که قادر است عکس هایی با حداکثر رزولوشن 2048 x 1536 ثبت کند. دوربین رابطی ساده دارد و در حالت افقی به ثبت عکس می پردازد.
    به دلیل عدم وجود کلید اختصاصی شاتر ، تنها راه ثبت عکس استفاده از کلید مجازی شاتر در روی صفحه است.
    گرچه دوربین Touch2 از هیچ نوع فلاشی برخوردار نیست.

رابط و قابلیت ها

به طور پیش فرض رابط دوربین Touch2 خالی از هرگونه کنترلی است . اما با لمس کلیدی که در زیر کلید اختصاصی شاتر «capture» قرار داده شده است ، می توانید آنها را نمایان کنید.
    HTC Touch2 قابلیت های معمولی چون سلف تایمر ، حالت های تراز سفیدی ، حساسیت به نور (تا ISO800)، جلوه های رنگی و خطوط راهنمای منظره یاب ارائه می دهد.

97 96
    95 94

این دوربین از برچسب گذاری جغرافیایی پشتیبانی نمی کند اما بزرگترین عیب آنرا می تواند فقدان فوکوس خودکار عنوان کرد. این به آن معناست که این دوربین از حالت ماکرو پشتیبانی نمی کند و نمی توانید روی سوژه موردنظرتان فوکوس کنید.
    یک حالت پانوراما هم در این دوربین وجود دارد که از راهنمای قاب بندی روی صفحه استفاده می کند. بعد از ثبت تمامی عکس های منفرد ، Touch2 آنها را به طور خودکار به هم می چسباند.
    در مورد کیفیت تصاویر ثبت شده هم ، HTC Touch2 آنچنان که مورد انتظار ما بود ، خوب عمل نکرد .
    الگوریتم کاهش نویزها گاهی اوقات بسیار شدید است و تمامی جزئیات را نابود می کند. برای مثال به سردر این ساختمان توجه کنید که هیچ بافت خاصی در آن مشخص نیست. با این حال هنوز هم نویز به عنوان یکی از مشکل های اساسی دوربین مخصوصا در نواحی تیره تر عکس ها و سایه ها شناخته می شود. رندر رنگ ها نیز در بیشتر مواقع نادرست صورت می گیرد.
    در بسیاری از عکس ها طیفی سرخ رنگ به چشم می خورد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

فیلم برداری

ضبط ویدیویی Touch2 هم بسیار ضعیف است. این دوربین می تواند ویدیوهایی با رزولوشن CIF و نرخ 30 فریم بر ثانیه ضبط کند. این روزها شاهد کیفیت بسیار بهتری در ضبط ویدیویی گوشی های موبایل هستیم و با توجه به پردازنده قدرتمند Touch2 بیش از این از آن انتظار داشتیم.
    اما ما اصلا چنین انتظاری از کیفیت ویدیوهای ضبط شده توسط HTC Touch2 هم نداشتیم. کیفیت فیلم های ضبط شده با Touch2 کمتر از حد استاندارد است ،سطح جزئیات بسیار پایین است ، در بعضی از نواحی رنگ ها بخوبی رندر نمی شوند و گاهی اوقات هم تصاویر تار می گردند.
    رابط دوربین فیلمبرداری هم مشابه این رابط در حالت عکاسی است. می توانید تراز سفیدی ، رزولوشن و روشنایی ویدیوها را تنظیم کنید و در نهایت چند جلوه رنگی را هم به کار بگیرید.

101 100
    99 98

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

امکانات ارتباطی

HTC Touch2 از نظر امکانات ارتباطی در سطح خوبی است و می تواند از HSDPA با سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه ، Wi-Fi ، بلوتوث استریو و EDR پشتیبانی نماید.
    HTC Touch2 قادر به پشتیبانی چهاربانده از GSM و پشتیبانی دو بانده از 3G است .باندهای 900 و 2100 مگاهرتزی در این بخش پشتیبانی می شوند.
    از USB 2.0 هم از طریق پورت miniUSB پشتیبانی می شود. در حقیقت این پورت از نوع extUSB است اما بخوبی با miniUSB هم سازگار است . این پورت بعنوان ورودی و خروجی صدا هم عمل می کند.بعد از اتصال به کامپیوتر Touch2 پیغامی برای انتخاب حالت اتصال از میان حالت های ActiveSync ، Mass Storage و Modem نمایش می دهد.
    در حالت Mass Storage ، کارت حافظه بعنوان درایوی مجزا در کامپیوتر برای انتقال سریعتر فایل ها نمایش داده می شود. تنها نکته منفی این حالت آن است که ، با استفاده از این حالت نمی توانید به حافظه داخلی گوشی دسترسی پیدا کنید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

مرورگر وب

HTC Touch2 به طور معمول به همراه مرورگر Opera V9.5 عرضه میشود. مرورگر IE هم در این گوشی تعبیه شده است اما مرورگری که به صورت پیش فرض و از طریق صفحه اصلی اجرا می شود ، Opera است. و با دلایلی قانع کننده Opera ، IE mobile را به راحتی پشت سر می نهد.
    مرورگر Opera بخوبی برای کار با رابط لمسی بهینه شده است و به نظر می رسد که در آن اثراتی از الهام از مرورگر Safari گوشی iPhone دیده می شود. مرورگر از بعد از عرضه در Touch HD تکامل یافته است و اکنون دیگر در رندر صفحات با مشکلی مواجه نمی گردد.

105 104
    103 102

مرورگر به خوبی برای پیمایش عمودی صفحات وب بهینه شده است و حتی پیچیده ترین صفحات را می توانید به خوبی و بدون از دست دادن حتی قسمت های جزئی پیمایش کنید.Panning به کناره ها کمی کندتر انجام می شود . برای لحظاتی صفحه به صورت شطرنجی در می اید و سپس تصویر اصلی نمایش داده می شود. اما این حالت تنها ثانیه ای طول می کشد و نمی توان آنرا مشکل عمده ای تلقی کرد.
    افزایش و کاهش بزرگنمایی خیلی سریع انجام می گیرد. در این بخش می توانید از نوار بزرگنمایی استفاده کنید یا از ضربات دوگانه برای زوم روی قسمتی از صفحه استفاده کنید. بزرگنمایی با ضربات دوگانه بسیار دقیق تر است و شما را از پیمایش به سمت کناره ها هم بی نیاز می کند. در سمت مقابل ، نوار بزرگنمایی کنترل دقیق تری را برای زوم روی صفحه در اختیار شما قرار می دهد.
    یکی از عمده ترین نقاط ضعف مرورگر را می توان ناتوانی آن در نمایش صفحات به صورت افقی عنوان کرد. صفحه کلید QWERTY روی صفحه هم تنها در حالت عمودی در دسترس است.
    بهتر است چند کلمه ای هم در مورد رابط کاربری opera 9.5 سخن بگوییم . به صورت پیش فرض صفحات به صورت تمام صفحه باز می شوند و کنترل ها نمایش داده نمی شوند. با ضربه ای روی گوشه پایین سمت راست کنترل ها نمایش داده می شوند. در هنگام تایپ ادرس های صفحات وب کلیدی با عنوان .com وجود دارد که شما را از چند کلیک اضافی بی نیاز می کند.
    نوار آدرس در بالای صفحه قرار دارد. در پایین صفحه سطری از آیکن ها به چشم می خورد که می توانند برای بازگشت به صفحه پیشین ، رفتن به بخش Bookmark ها ، نمایش tab Switcher برای سوییچ بین صفحات باز شده(در آن واحد تا دو صفحه می توانند به صورت همزمان باز باشند) ، رفتن به صفحه خانگی مرورگر و نمایش تنظیمات مرورگر استفاده شوند.
    Opera 9.5 از یک بخش مدیریت دانلود خوب هم برخوردار است که میزان فایل های دانلودی را هم نمایش می دهد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سازمان دهنده

Windows mobile چندین قابلیت مدیریت زمان در اختیار کاربر می گذارد که همه آن ها به سادگی می توانند با Outlook همگام سازی شوند.
    نرم افزار تقویم نماهای روزانه ، هفتگی ، ماهانه ، سالانه را نمایش می دهد . در هنگام مرور وظایف تعریف شده می توان بررسی نمود که ایا اطلاعاتی برای روز خاصی در دسترس است یا نه.

109 108
    107 106

می توانید کارهایتان را به لیست To-Do بیافزایید و آنها را اولویت بندی کنید. نرم افزاری هم برای ثبت یادداشت ها در این گوشی در نظر گرفته شده است.نرم افزارهایی چون Voice Recorder و ماشین حساب هم در این گوشی وجود دارند که نیازی به توضیح اضافه ندارند.
    با استفاده ار نرم افزار Alarm Clock می توانید تا سه هشدار را تنظیم کنید. هر کدام از آنها می توانند الگوی تکرار خاص خودشان را داشته باشند. متاسفانه گزینه های محدودی در این نرم افزار برای سفارشی سازی وجود دارد ، توصیه می کنیم به جای این نرم افزار از دیگر نرم افزارهای رایگان موجود استفاده کنید.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)