صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: بررسی گوشی Nokia 6760 Slide

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کیفیت صدا

Nokia 6760 Slide جز گوشی های خوبی است که در بخش کیفیت صدا بررسی شده اند. گرچه این گوشی هیچ کدام از رکوردها را نمی شکند اما خروجی صدای آن به قدری متعادل است که امتیازی خوب کسب نماید.
    سطح نویز ، دامنه پویا و مکالمه متقابل در حدود متوسط به بالا هستند اما پاسخ دهی به فرکانس ها و تغییر شکل آن ها واقعا عالی است. عملکرد این گوشی تفاوت کمی با کارایی E75 دارد اما همین مقدار هم برای کاربران این گوشی کافی خواهد بود.

72
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

رادیو اف با RDS

Nokia 6760 Slide به یک رادیو FM با RDS هم مجهز است که با همان رابط همیشگی عرضه می شود. در شروع نرم افزار محل فعلی شما را می پرسد و فرکانس ها را بر اساس آنها تنظیم می کند.
    رادیو FM می تواند به طور خودکار ایستگاه های رادیویی را شناسایی و ذخیره نماید. می توان نرم افزار را برای جستجوی فرکانس های جایگزین در هنگام مسافرت تنظیم نمود. امکان ذخیره پنجاه ایستگاه رادیویی در این نرم افزار وجود دارد. گزینه ای برای پخش رادیو از طریق اسپیکر هم در نظر گرفته شده است.

73

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

دوربین 3.2 مگاپیکسلی

مسلما دوربین یکی از اولویت های نوکیا در Nokia 6760 Slide نبوده است .دوربین 3.2 مگاپیکسلی گوشی که فوکوسی ثابت دارد به تنهایی و بدون فلاش LED و یا حتی یک آینه سلف پرتره در گوشه بالای سمت چپ پشت گوشی قرار گرفته است.
    رابط کاربری دوربین هم بسیار ساده است و گزینه های تنظیماتی محدودی در اختیار کاربر می گذارد. حالت عکاسی ، سلف تایمر ، تنظیم تراز سفیدی و تون رنگی تنظیمات در دسترس در این دوربین هستند. حتی نوار ابزار هم تنها شامل چهار آیکن سیاه و سفید است. علیرغم تعبیه شدن گیرنده GPS در گوشی ، دوربین از قابلیت برچسب گذاری جغرافیایی پشتیبانی نمی کند.

78
    77 76
    75 74

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کیفیت عکس

کیفیت عکس های Nokia 6760 Slide عالی است. درخشندگی عکس ها خوب است اما دامنه پویا را نمی توان جز بهترین ها به شمار آورد. رنگ ها هم کمی کم رنگ تر از آنچه واقعا هستند به نمایش در می آیند. سطح نویزها پایین است اما می توانید اثراتی از وضوح بیش از حد را تقریبا در تمامی عکس ها مشاهده نمایید.
    فیلمبرداری هم نظر ما را در مورد دوربین 6760 Slide تغییر نمی دهد . این دوربین می تواند فیلم هایی با رزولوشن QVGA و نرخ 15 فریم بر ثانیه ضبط نماید. کیفیت واقعی فیلم های ضبط شده هم خوب نیست و میزان جزئیاتی هم که ثبت می گردند ، تحت الگوریتم فشرده سازی شدید این دوربین از بین می روند.

81 80
    79

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

گالری عکس

Nokia 6760 Slide از یک گالری بسیار معمولی برخوردار است. این گالری گزینه های معدودی دارد و برای مدیریت تعداد زیاد عکس ها مناسب نیست. تغییراتی در قابلیت های این بخش ملاحظه نمی شود . تصاویر را می توانید هم در حالت افقی و هم در حالت عمودی مشاهده کنید و سطح بزرگنمایی می تواند تا 2x افزایش یابد. هنگامی که از File Manager به عکس ها دست پیدا می کنید، دقیقا عین این عملکرد را شاهد خواهید بود.

81 80
    79

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

امکانات ارتباطی

Nokia 6760 Slide از قابلیت های ارتباطی مهمی نظیر سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد یا Wi-Fi بی بهره است. اگر بتوانید نبود این دو را تحمل کنید ، سایر امکانات معقولانه هستند. این گوشی از بلوتوث نسخه 2.0، USB 2.0 پشتیبانی می کند و از پشتیبانی چهاربانده از GSM/EDGE و پشتیبانی دوبانده از HSDPA برخوردار است.

مرورگر وب

Nokia 6760 Slide با یک مرورگر وب برای استفاده از مجموعه امکانات ارتباطی و کلید سخت افزاری اختصاصی که در نمای جلویی گوشی تعبیه شده است ، کامل می شود. مروگر صفحات وب را به خوبی رندر می کند و قادر به کار در هر دو حالت افقی و عمودی و چرخش خودکار صفحه با استفاده از سنسور شتاب سنج است.سطح بزرگنمایی به آسانی قابل کنترل است و می توانید اندازه فونت را هم تغییر دهید تا میزان محتویات بیشتری در صفحه مشاهده گردد.

85 84
    83 82

اشاره گر مجازی موس در مرورگر یکی دیگر از نقاط قوت آن است. کنترل کردن آن هم راحت است و کارآیی فوق العاده ای هم دارد. می توانید در سایت های بزرگ و صفحاتی که به پیمایش زیادی نیاز دارند از mini map استفاده کنید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سازمان دهنده و نرم افزارها

گوشی های هوشمند ابزارهای مدیریت زمان خوبی ارائه می دهند . حتی اگر نرم افزار مورد نظرتان را در میان نرم افزارهای Nokia 6760 Slide نیافتید می توانید از بسیاری از نرم افزارهای موجود استفاده کنید. اگرچه برای استفاده های روزمره مجموعه نرم افزارهای ارائه شده می تواند نیازهای شما را برآورده سازد.
    تقویم سه حالت مختلف نمایش روزانه ،هفتگی و ماهانه دارد و چهار نوع حالت برای ثبت رویدادها در آن در نظر گرفته شده اند که عبارتند از قرار ملاقات (meeting )، یادداشت(memo)، سالگردها (Anniversary) وکارهای که باید انجام بدهم (To do) . هرکدام از این رویدادها تنظیمات خاص خود را دارند و می تواند به آن ها زنگ هایی را هم بعنوان یادآور اختصاص دهید.

87 86
    88

Mobile office از جمله نرم افزارهای نصب شده است که به شما اجازه می دهد تا فایل های word ، Excel و PowerPoint را مشاهده نمایید. گرچه با استفاده از نسخه موجود Quick office نمی توانید به ویرایش فایل های آفیس بپردازید و برای دسترسی به این امکان باید هزینه ای جداگانه بپردازید و آنرا از Nokia Download Center خریداری نمایید.

91 90
    89

نرم افزار ZIP Manager هم در این گوشی از پیش نصب شده است و با استفاده از آن می توانید به طور مستقیم از گوشی محتویات فایل های آفیس را مشاهده نمایید.
    برخی دیگر از نرم افزار های همراه گوشی ، نرم افزار های مبدل واحد(unit converter) ، ماشین حساب(calculator) و همین طور voice recorder و نرم افزار Notes هستند.

95 94
    93 92

نرم افزار alarm به شما اجازه تنظیم تعداد زیادی زنگ هشدار با نام ، زمان و الگوی تکرار مخصوص به خودشان را می دهد . اگر کمی مشکل به نظر می رسد می توانید از تنظیم سریع هشدار استفاده کنید که فقط نیاز به تنظیم ساعت دارد . این آسانترین راه برای ایجاد یک هشدار بیدار باش است.

98 97
    96

نرم افزار Search هم کار خود را به خوبی انجام می دهد . با استفاده از این قابلیت می توانید عبارت مورد نظر خود را در تمام گوشی از پیام ها گرفته تا آهنگ ها ، نرم افزار ها ، ایمیل ها ، نشان گذاری های جغرافیایی و ... را بیابید. این نرم افزار با استفاده از Google می تواند به جستجوی آنلاین هم بپردازد.

102 101
    100 99

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

100 99

Ovi

همانند گوشی های اخیر نوکیا ، Nokia 6760 Slide یکپارچگی عمیقی با Ovi دارد و Ovi Contacts هم روی گوشی نصب شده است.می توان تمامی فایل های چندرسانه ای را با استفاده از Ovi Share با دوستان تان به اشتراک بگذارید و هر آنچه آنها به اشتراک گذارده اند را مشاهده کنید.

106 105
    104 103

با استفاده از این سرویس می توانید با مخاطبینی که که از طریق Ovi یا Google Talk آنلاین هستند ، چت کنید ، وضعیت تان را تغییر دهید و به ابزارهای شبکه های اجتماعی دست یابید. بعلاوه می توانید موقعیت تان را هم با دوستان تان به اشتراک بگذارید و به دوستان تان اجازه دهید از طریق Ovi Maps موقعیت فعلی شما را مشاهده کنند(چیزی شبیه به سرویس Google Latitude).
    می توانید نام آهنگی که در حال گوش دادن به آن هستید و خواننده آن را به اشتراک بگذارید. البته این کار نوعی تبلیغات هم به شمار می آید. اگر دوست شما یک گوشی مجهز به Ovi ندارد می تواند از Google talk برای اتصال به شما استفاده نماید.

110 109
    108 107

Nokia 6760 Slide با بازی های Asphalt4 و Marbleعرضه می شود. هر دوی این بازی ها بسیار معروف هستند و نوکیا آن ها را در بسیاری از گوشی هایش به کار برده است.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

Ovi Maps و GPS

Nokia 6760 Slide به گیرنده داخلی GPS مجهز است و نرم افزار Ovi Maps هم از پیش روی آن نصب شده است.نرم افزار ارائه شده در نمونه در اختیار ما نسخه 3.01 بود . با فعال بودن AGPS کمتر از یک دقیقه زمان برای قفل شدن روی ماهواره ها مورد نیاز است.
    Ovi Maps چهار حالت نمایش مختلف که شامل ترکیبی و ماهواره ای هم هستند ، در خود دارد. گرچه این حالت ها همیشه نیاز به یک اتصال اینترنتی دارند و نمی توانند به طور آفلاین و مانند مواقعی که با استفاده از نرم افزار Map Loader نقشه ها را به گوشی منتقل می کنید ، به نقشه ها دسترسی بیابند.
    علاوه بر حالت های معمول دو بعدی یک حالت سه بعدی نیز در دسترس است.

113
    112 111

هرچند Nokia 6760 Slide از قطب نمای دیجیتال برخوردار نیست اما گزینه ای دارد که نقشه را در جهت مسیری که در آن در حرکت می کنید ، قرار می دهد . می توانید نقشه را همانند مسیری که پیش می روید مشاهده نمایید یا اینکه آنرا به صورت شمالی تنظیم کنید.

114

الگوریتم مسیریابی را هم می توانید طور تغییر دهید که با نیازهایتان تطبیق داشته باشد. می توانید آن را برای استفاده از راه های فرعی تنظیم کنید و انتخاب مسیرها می تواند بر اساس سریع ترین یا کند ترین انجام گیرد. می توانید در حین پیاده روی هم از این گوشی به عنوان ابزار مقصدیابی استفاده
    کنید. در این حالت گیرنده GPS گوشی را غیرفعال کرده و از آن بعنوان نقشه استفاده نمایید.

120 119
    118 117
    116 115

قابلیت های اضافی چون اطلاعات ترافیکی و راهنماهای شهری را می توانید با پرداخت هزینه ای اضافی فعال نمایید.
    اگر در استفاده از ovi maps هنوز تردید دارید و این نرم افزار نتوانسته است رضایت شما را فراهم سازد می توانید از نرم افزارهای متعدد موجود یکی را انتخاب نمایید. به دلیل صفحه نمایش نه چندان بزرگ Nokia 6760 Slide نمی تواند تهدیدی برای دستگاه های مقصدیابی ماهواره ای به شمار برود. گرچه هنوز هم می تواند بسیاری از نیاز هایتان را در این مورد برآورده سازد.
    نرم افزار جداگانه GPS Data می تواند تمامی اطلاعات مربوط به مسیر جاری بین نقاط A و B را نمایش دهد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سخن پایانی

یک پیام رسان کوچک و فشرده مانند Nokia 6760 Slide بدون تردید جایگاهی ویژه در کارنامه نوکیا دارد. گرچه این گوشی با بالاترین سطح فاصله دارد و نوکیا مسلما گزینه های بهتری برای آنانی که به سخت افزار بهتر و کارآیی بالاتر نیاز دارند ، عرضه می کند.
    فقدان Wi-Fi می تواند با وجود سایر ابزارهای انتقال داده تا حدودی جبران شود اما صفحه نمایش کوچک و کیفیت ساخت گوشی سوال برانگیزند.پیام رسانی خوب و صفحه کلید QWERTY ، 6760 Slide را در کانون توجهات قرار خواهد داد. اما این گوشی بوسیله سایر گوشی های سیمبین تهدید خواهد شد.
    اگرچه قرار دادن E75 و 6760 Slide در یک رده کاملا غیر معقول است اما 5730 XpressMusic می تواند با این هزینه انتخاب خوبی باشد. با تقریبا قیمتی برابر، این گوشی قابلیت هایی چون سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد ، کلیدهای اختصاصی موسیقی ، Wi-Fi ، دوربین با لنز کارل زایس که به فوکوس خودکار و فلاش LED مجهز است ارائه می دهد.
    البته Nokia 6760 Slide ازمحصولات معمول این شرکت فنلاندی نیست. شاید آینده آن در جایی دورتر از خانه رقم بخورد. نوکیا و AT&T از عملکرد Surge در آمریکا بسیار خشنودند . پس امکان دارد نوکیا تصمیم به ساخت گوشی پیام رسان دیگری گرفته باشد که مجهز به سیستم عامل سیمبین باشد و مورد پسند اپراتور های اروپایی واقع گردد.البته در بازار جایگاه ویژه ای برای این محصول وجود ندارد اما به هر حال این کار ارزش آزمودن را داشته است.
    Samsung B5310 CorbyPRO احتمالا یکی از جدی ترین رقیبان 6760 Slide است که در حال عرضه به بازار است. تنها کمبود این گوشی نسبت به 6760 Slide ، فقدان کارآیی گوشی های هوشمند است اما این گوشی صفحه نمایش 2/8 اینچی بزرگتر لمسی دارد ، به سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد مجهز است و از Wi-Fi ، HSDPA سریع تر و پخش ویدیوهای DivX پشتیبانی می کند.
    LG GW520 گوشی پیام رسان دیگری است که به صفحه کلید QWERTY و صفحه نمایش لمسی مجهز است و به کمک سایر اپراتورها برای فروش امیدوار است. مثل Nokia 6760 Slide این گوشی هم از 3G پشتیبانی می کند اما از Wi-Fi پشتیبانی نمی کند و بیشتر توجه خود را به سرویس های شبکه های اجتماعی معطوف کرده است. GW520 به صفحه لمسی مجهز است اما نمی تواند بر قابلیت های هوشمندی 6760 Slide غلبه کند.
    در پایان باید بگوییم 6760 Slide به دلیل فقدان برخی امکانات و قابلیت ها نمی تواند بعنوان محصولی مستقل در بازار خودنمایی کند اما در صورت استقبال اپراتورها از آن می تواند به محبوبیت دست یابد.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)